Şimdi Ara

SIRALI SİSTEMLERDE YAŞANAN SORUNLAR (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
5.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    quote:

Orjinalden alıntı: cusahin

quote:

Orjinalden alıntı: dayıcım

SAYIN CUŞAHİN BU GÜN ARABAMI BAKIMA GÖTÜRDÜM ANKARA İVEDİK SANAYİİ NE GİTTİM ROT BALANS FRENLER ŞÖYLE Bİ GÖZDEN GEÇİRDİK.DİKKAT ETTİM HER SOKAKTA Bİ LPG DÖNÜŞÜMCÜSÜ VE BU FORUMDA ADI GEÇEN MARKALARIN BİRİNİ DEĞİL 4-5 ÇEŞİTİNİ SATIYORLAR.BENİM MERAK ETTİĞİM FİRMALAR NEDEN YETKİSİZ İŞLETMELERE MAL VERİYOR BU İŞ NE ZAMAN İŞİNİ BİLEN KİŞİLERİN TEKELİNDE OLACAK?
    BİR DİĞER KONUDA YETKİLİ MONTAJCILAR, FORUMDA ARAŞTIRSAK KAÇ KULLANICININ MONTAJINI PROJELERDE İMZASI BULUNAN MAKİNA MÜHENDİSLERİ YAPMIŞ %80 İNDE SADECE YAZIDA MÜHENDİS OLDUĞUNA İNANIYORUM EZBERE YAPILAN MONTAJLARDA 50 DE 1 BİLE OLSA HATA YAŞANMASI KAÇINILMAZ BENCE,AYRICA DÜZGÜN ÇALIŞAN BİR SİSTEME VERİLEN PARA NASIL OLSA KENDİNİ AMORTİ EDECEKTİR
    SELAMLAR...
    quote:

Orjinalden alıntı: cusahin

MERHABALAR
    ARKADASLAR HERKESE SELAMLAR ONCELIKLE HERHANGI BIR MARKANIN TEMSILCISI YADA TARAFTARI DEGILIM.AMACIM SIZLERE BILGIM DAGARCIGINDA YARDIMCI OLABILMEK VE LPG DONUSUMUNUN GERCEKTEN DOGRU MARKALAR VE DOGRU MONTAJCI SERVISLER ILE GERCEKTEN EKONOMIK,DOGAYLA DOST VE ARAC KULLANIM TERCIHLERINIZI ETKILEMEDIGINI ANLATABILMEK.

ONCELIKLE FIYAT TARTISMALARINIZ
    BUGUN HERHANGI BIR DEMIRCIYE PENCERENIZE KORKULUK YAPTIRMAYA KARAR VERDIGINIZI VARSAYALIM...
    DEMIRCIDEN FIYAT ISTEDINIZ ODA SIZE SUNU SOYLEDI KULLANACAGIM DEMIR MALZEME FIYATI ARTI MALZEME FIYATI KADAR ISCILIK ALIRIM...
    YANI ATIYORUM 200 YTL DEMIR 200 YTL ISCILIK.BIRE BIR DIR FIYAT DEGISMEZ.
    DEMIRCI ISINI BITIRIR BOYAYA KARISMAZ TESLIM EDER VE BIRDAHA DEMIRCI SIZINLE YAPTIGI KORKULUK ICIN EK BIR SERVIS HIZMETI VERMEZ......

LPG MONTAJINI YAPTIRIRKEN
    ONCELIKLE ISLETME TSE ONAYI ALABILMEK ICIN ON YATIRIM,TSE MASRAFLARI,PROJE CIKARTABILMEK ICIN MASRAFLAR VB DAHA BIR YIGIN PROSEDURU ASMAK
    KIT-VAPORIZER,ENJEKTORLER,EKU-BEYIN,MAP SENSORU,GAZ FILTRESI,SENSOR KABLOLARI,TESISASAT KABLOLARI,BAKIR BORULAR,SAMANDIRA-MULTIVALF,TANK,GAZ KESICILER,DOLUM AGZI,KOMITADOR-ANAHTAR,PROJELENDIRME,MUHENDISLIK VS VS VS VS
    MONTAJ BITTI 2 YIL GARANTI UYGULAMALARI ARACIN CAM KRIKOSU CALISMASA GAZDAN DIYEN MUSTERILERKI BUNLARI YASADIM INANIN DAHA NE ENTERESAN TALEP VE SORUNLAR

KISACASI OYLE ZANNEDILEN GIBI MONTAJ BASI KORKUNC PARALAR KAZANILMIYOR.KIMSE KIMSEYI KAZIKLAMIYOR YADA DEGERINDEN DAHA YUKSEK TALEPLERDE BULUNMUYOR.

DEMIRCIYE VERDIGINIZ IS KARSILIGI PARANIN YANINDA OTOGAZ INANIN DEVEDE KULAK KALIYOR.

ARACLARINIZDA YASADIGINIZ ROLANTI SORUNLARININ GENELINDE HAVA SENSORU,BUJI,BUJI KABLALARI(ATESLEME) YADA BOGAZ KELEBEGI SIKINTISINDAN KAYNAKLANIR.LPG TESISATINIZDADA ENJEKTOR ARIZASI PROGRAMLAMA HATASI YADA TERCIH ETTIGINIZ DONUSUM MARKASININ YAZILIMI ILE KULLANDIGINIZ ARAC MODELI ARASINDAKI UYUM SIKINTISI OLABILIR AMA BU TARZ VAKALARIN GENELI DAHA ONCE BELIRTTIGIM BENZIN AKSAMINDAN KAYNAKLANMAKTADIR.

BIR KAC ONERI
    -ARACINIZIN LPG YE GECIS SICAKLIGI MINUMUM 30 DERECE OLMALIDIR.
    -GECIS SURENIZ MOTOR YETERLI SICAKLIGI ULASTIKTAN SONRAKI KISA SURELI ISTOP EDIP TEKRAR KONTAGA BASILDIKTAN EN AZ 15 SN BEKLE KOMUTU VERILMELIDIR.
    -KESINKLIKLE SIRALI ENJEKSIYORNLU ARACLARDA DIREK LPG ILE CALIS KOMUTU VERILMEMELIDIR.(ARACINIZIN ELEKTRONIK KONTROL UNITESI KENDINI ZAMANLA BENZIN KALIBRASYON DEGERLERINI LPG YE GORE DEGISTIREREK BENZINDE SABAH VE DEVAMLI OLARAK CALISMAMA SIKINTISI YASATMAYA BASLAR)
    -UNUTULMAMALIDIRKI LPG UNITELERININDE BAKIM,SERVIS SURECLERI VARDIR.PERIYOTLARA MUTLAKA UYULMALIDIR.
    -BENZINDEKI %5 LIK BIR ARIZA GERI DONUSUMU LPG DE %30 OLARAK HISSEDILIR BIR SEVIYEYE GECER.ARACIN BENZIN PERIYODIK BAKIMLARIDA ASLA IHMAL EDILMEMELIDIR.
    -LPG BENZINE ORANLA COK DAHA TEMIZ BIE YAKIT OLUP IS,KURUM OLUSUMU KESINLIKLE OLUSMAMAKTADIR(EGER AYAR BILGILI KISILER TARAFINDAN YAPILMIS ISE BU COK ONEMLI)
    -LPG DOLUMU YAPILAN ISTASYONLAR SECIMI YAPILIRKEN KESINLIKLE GUVENILIR VE TEMIZ YAKIT SATAN YERLER OLMASINA DIKKAT EDILMELIDIR.

SAYGILARIMLA
    GUVENLI VE SAGLIKLI SURUSLER DILEGIYLE

SN DAYICIM
    MALESEF TESPITLERINİZ KESINLIKLE YERINDE.FIRMALAR MARKALARINI VERIRKEN YETKI BELGESINE COKTA ONEM VERMEZLER SONUCTA MAL SATIYORLAR TABIKI ISINI DOGRU YAPAN FIRMALARA ASLA LAFIM OLMAZ.TUKETICI OLARAK BIZLERINDE KABAHATI VAR NEDEN BOYLE YERLERE MONTAJ YAPTIRIRIZ?BIZLER UC KURUSUN HESABINI YAPAR ISEK DAHA UCUZA TAKIYORLAR DIYE YETKISIZ ELLERE KENDIMIZI BIRAKIR ISEK ARZ TALEP DEN OTEYE CEVAP BULAMAYIZ.
    MAKINA MUHENDISI OLAYINA GELINCE SIZDEN FARKLI DUSUNDUGUM TEK BIR NOKTA VAR MAKINA MUHENDISI ZORUMLULUGU NEDIR? KIM KOYMUSTUR? AMAC NEDIR? OLAYI DERINLEMESINE INCELER ISEK MALESEF PEK COK MAKINA MUHENDISI LPG CALISMA PRENSIBINI BILMEZ ALAYLI DIYE NITELENDIRDIGIMIZ VE BU ISE YILLARINI VERMIS COK KALITELI USTALARIMIZ VAR PEKI ONLARIN BILGI VE TECRUBELERI NE OLACAK MUHENDIS DEGILLER DIYE KENARAMI ATACAGIZ? ARACINIZI SIZDIRMAZLIGA GONDERDIGINIZDE TESTI YAPAN BIR COK MUHENDIS MALESEF BILGI OLARAK INANILMAZ ZAYIF KALIYORLAR.BURADAKI CELISKILERI COZMEMIZE IMKAN YOK.MUHENDIS CALISTIRMA ZORUNLULUGU BAZI KESIMLERIN HAKSIZ KAZANC SAGLAMASINDAN BASKA COKTA YAPTIRIMI OLMAYAN YADA YAPILAN MONTAJ KALITESINI ETKILEYEN BIR UNSUR OLARAK GORMEYINIZ.MOTAJ YAPILACAK FIRMADAKI TEKNIK SORUMLUNUN KALITESI VE YENI JENARASYONA AYAK UYDURUP UYDURAMADIGI COK DAHA ONEMLIDIR.

BU YAZIMLA EMINIM BANADA SU SORU SORULACAK SIZ MUHENDISMISINIZ???
    EVET OYLEYIM-HAYIR DEGILIM
    BU SORUYA MALESEF ISININ EHLI OLMUS VE BENIM GOZUMDE UNIVERSITE MEZUNU BIR COK ARKADASIMDAN BILGI VE TECRUBE OLARAK COK DAHA USTUN OLAN SEVGILI USTALARIMDAN DOLAYI CEVABIMI MAZUR GORUNUZ
    SAYGILARIMLA

• benim sorunum ankara da lpg taktırmak istiyorum.
    aracım peugeot 406 sv. 2000 motor, 2000 model D9 motordan
    bu araca sadece ATİKER marka ile PRİNS marka tüp sorunsuz çalışır diyorlar. brc olmaz sesli çalışıyor diyorlar, iki markadan başka taktırırsan yazılımını bozabilir sorun yaşarsın diyorlar.aslında ben lovato taktırmak istiyorum. çok acele yardımcı olursanız sevinirim. cevap yazanlara şimdiden teşekkür ederim.
    realist_5555@hotmail.com
    avasat_81@hotmail.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: cenk_emre06

benim sorunum ankara da lpg taktırmak istiyorum.
    aracım peugeot 406 sv. 2000 motor, 2000 model D9 motordan
    bu araca sadece ATİKER marka ile PRİNS marka tüp sorunsuz çalışır diyorlar. brc olmaz sesli çalışıyor diyorlar, iki markadan başka taktırırsan yazılımını bozabilir sorun yaşarsın diyorlar.aslında ben lovato taktırmak istiyorum. çok acele yardımcı olursanız sevinirim. cevap yazanlara şimdiden teşekkür ederim.
    realist_5555@hotmail.com
    avasat_81@hotmail.com

MERHABALAR
    ARKADASIM KESINLIKLE LOVATOYU DUSUNME AMA ATIKER VE PRINS DISINDA BIR IKI MARKADAHA VAR BENCE ONLARIDA ARASTIRKI BENCE FIYAT OLARAKTA CALISMA PRENSIPI OLARAKTA SORUN YASAMIYACAGIN IKI MARKADIR.
    SAYGILARIMLA

• Hyundai in varsa taktırma kardeşim. Yok illa taktırcam diyosan en azından BRC Seq24 taktırma. Bende 1 yıldır takılı , Sabah zor çalışma sorunundan rezil ettiler beni.
  • SIRALI SİSTEMLE İLK UZUN YOL TECRÜBEMİ DÜN YAPTIM ŞEHİR İÇİNDE 20 YKR YAKAN ARAÇ UZUN YOLDA KLİMA AÇIK 12 YKR YAKTI GİDİŞİ FELANDA İYİ İDİ. ARTIK GÜN İÇİNDE ARABAYI DEVAMLI DİREK LPG İLE ÇALIŞTIRMAYA BAŞLADIM ARTIK RÖLANTİ DENGESİZLİĞİNİ BU ŞEKİLDE TELAFİ EDECEĞİM BENİM ARAÇ SABAHLARI RAHAT ÇALIŞIYOR AMA MOTOR SICAKKEN GAZA GEÇENE KADAR RÖLANTİ ÇOK BOZUK BUNUN ÇARESİ VARMI ACABA.SELAMLAR...
  • CUŞAHİN SELAMLAR;
    BEN İZMİRDE 2005 MODEL 1.6 BENZİNLİ DACIA LOGANIMLA TAKSİCİLİK YAPMAKTAYIM, 4 AY ÖNCE ZAVOLİ TAKTIRDIM 1.5 AYDIR ROLENTİDE ÖZELLİKLE SABAHLARI DAHA FAZLA HİSSTTİĞİM SİLKELEMELİ VEYA SARSINTILI DA DİYEBİLECEĞİM BİR ÇALIŞMA SORUNUM VAR ARCA 20 GÜN ÖNCE SİBOB AYARIDA YAPTIRDIM AMA SORUN SÜRÜYOR ARAÇ BENZİNDEDE AYNI SORUNU VERİYOR AMA DAHA AZ HİSSEDİLİYOR MOTOR SICAKKENDE GÜN İÇİNDEDE SORUN KENDİNİ HİSSTTİRİYOR SENCE NEDİR PROBLEMİM YARDIMCI OLURSAN SEVİNİRİM ŞİMDİDEN İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.
    AYRICA BÖYLE GÜNCEL BİR KONUDA FORUM AÇIPTA BİZİMLE AYNI ORTAMI PAYLAŞAN TÜM ARKADAŞLARA DA TEŞEKKÜRLERİMİ SUNARIM...
  • quote:

Orjinalden alıntı: dolvena

CUŞAHİN SELAMLAR;
    BEN İZMİRDE 2005 MODEL 1.6 BENZİNLİ DACIA LOGANIMLA TAKSİCİLİK YAPMAKTAYIM, 4 AY ÖNCE ZAVOLİ TAKTIRDIM 1.5 AYDIR ROLENTİDE ÖZELLİKLE SABAHLARI DAHA FAZLA HİSSTTİĞİM SİLKELEMELİ VEYA SARSINTILI DA DİYEBİLECEĞİM BİR ÇALIŞMA SORUNUM VAR ARCA 20 GÜN ÖNCE SİBOB AYARIDA YAPTIRDIM AMA SORUN SÜRÜYOR ARAÇ BENZİNDEDE AYNI SORUNU VERİYOR AMA DAHA AZ HİSSEDİLİYOR MOTOR SICAKKENDE GÜN İÇİNDEDE SORUN KENDİNİ HİSSTTİRİYOR SENCE NEDİR PROBLEMİM YARDIMCI OLURSAN SEVİNİRİM ŞİMDİDEN İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.
    AYRICA BÖYLE GÜNCEL BİR KONUDA FORUM AÇIPTA BİZİMLE AYNI ORTAMI PAYLAŞAN TÜM ARKADAŞLARA DA TEŞEKKÜRLERİMİ SUNARIM...

SN dolvena
    EGER ARAC BENZINDEDE AYNI SORUNU YAPIYOR ISE BUYUK IHTIMALLE HAVA ILE ILGILI SORUN OLABILIR.HAVA POTANSIMETRESINDE YADA GAZ KELEBEGINDE KURUM SORUNU OLABILIR.AMA ZAVOLLIYE HAS BIR OZELLIK DAHA VARDIR EGER ENJEKTOR MEME AYARINI OLMASI GEREKTIGINDEN DAHA BUYUK SECMIS ISELER BENZIN ROLANTI CALISMA AYARINIDA ETKILER.BASKA BIR ZAVOLLI SERVISINEDE BASVURUP MEMELERI KONTROL ETTIRINIZ1.8-2.0 ml MEME CAPININ UYGUN OLMASI GEREKIR AMA YINEDE ZAVOLLIYE UZUN ZAMANDIR UZAGIM VERDIKLERIM KESIN BILGI DEGILDIR SADECE YONLENDIREBILIRIM.
    SAYGILARIMLA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cusahin -- 9 Eylül 2007; 19:01:54 >

• quote:

Orjinalden alıntı: nurialco50

yahu millet 1500YTL ye motorsiklet alıyor, hatta 2 tane alınabilen modeller de var veya 1500ytl daha ekleyip yürür vaziyette şahin vs de alınabiliyor iken

LPG tesisatı için istenen bu para bana bayağı fazla gibi geliyor ...

karbüratörlü sistem :350-450YTL

sıralı sistemin tek farkı enjektörler ve beyin (hatam varsa düzeltin)

sıralı sistem :1200-2200YTL

yahu arada ki malzeme farkı bu kadar olmamalı ...... bence bu işte bir terslik var .

işçilik demeyin sıralıda sadece yazılım konusunda 2-3 saat işçilik farkı varmış kayda değer olarak ...

Sanırım birileri bu işten çok ama akıllara zarar şekilde çok kazanıyor.....

kesinle dediklerin doğru , bir zamanlar karbürotörlüler 1000 - 1200 mark dı . şimdi 350 ytl , ama teknoloji bu, yeni çıkan her şey pahalı , bir süre sonra ucuzlayacak ama o zamanda yeni bir şey çıkacak o pahalı olacak. yapacak bir şey yok , ya benzine para vereceksin yada tartarini brc atiker gibi firmaların arge sine paraları bayılacaksın. ( lpg iyidir en azından doğayı daha az kirletiyorsun )

• "cuşahin" gibi bende tüm katılımcılara teşekkür ediyorum...
  • Tartarini taktırmıştım 1-2 ay önce, 3-4 bin km dir sorunsuz gidiyorum.
  • benim arabam 2001 bora,mayıs ayında omvl marka sıralı sistem takdırdım.arabam her gazlı arabada olduğu gibi çekiş sorunu mevcut.bunu gidermek için gazı açtıktıkları zaman benzinde 300 yakıtorsa gazda 200 yakıyor.esas sorunum araba ısınınca durmaya yakın zamanda rolanti ayarı kendini sabitlemek için normal seviyesinin +5 -5 aralığında gidip geldikten sonra araba stop etmeden sabitleniyor.fakat bu durum benzinde olmuyor.boğaz kelebeğini 2 ay önce temizletip,adaptasyonu yaptırıp,arabanın gaz ayarlarını tekrardan yüklettim.sorun halen devam ediyor...
  • @dayıcım, arabanın markası ne? benimki de benzini o civarlarda yakıyor da.
    quote:

AMA 35-40 YKR YAKAN ARABA 19-20 YKR YAKIYOR HERHALDE BÖYLE YOLA DEVAM EDECEM.SELAMLAR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atakan -- 12 Eylül 2007; 15:23:08 >
  • benim aracım 2000cc 1999 peugeot 406
    uzun yolda tüketiminden çok memnunum 12 ykr ye kadar düşüyor
    quote:

Orjinalden alıntı: Atakan

@dayıcım, arabanın markası ne? benimki de benzini o civarlarda yakıyor da.
    quote:

AMA 35-40 YKR YAKAN ARABA 19-20 YKR YAKIYOR HERHALDE BÖYLE YOLA DEVAM EDECEM.SELAMLAR...

• benim izlenimlerime göre bu sorunun tam olarak çaresi bulunamıyor ve bu sorun sıralı sistemlerin en baba sorunlarından biri, lpg ci motora bahane buluyor motorcu lpg sistemine tek kelimeyle git gel konya 6 saat
    quote:

Orjinalden alıntı: bsb

benim arabam 2001 bora,mayıs ayında omvl marka sıralı sistem takdırdım.arabam her gazlı arabada olduğu gibi çekiş sorunu mevcut.bunu gidermek için gazı açtıktıkları zaman benzinde 300 yakıtorsa gazda 200 yakıyor.esas sorunum araba ısınınca durmaya yakın zamanda rolanti ayarı kendini sabitlemek için normal seviyesinin +5 -5 aralığında gidip geldikten sonra araba stop etmeden sabitleniyor.fakat bu durum benzinde olmuyor.boğaz kelebeğini 2 ay önce temizletip,adaptasyonu yaptırıp,arabanın gaz ayarlarını tekrardan yüklettim.sorun halen devam ediyor...

• ARKADAŞLAR ŞU ARALAR ARABAM BİRİNCİ VİTESTE KALKARKEN TEKLEME YAPIYOR SANKİ ARABA BOĞULUYOR GAZIN BASINCI BAYAĞI AÇIK ACABA MANİFOLDA FAZLAMI GAZ GELİYOR YANİ ZENGİN KARIŞIMMI BUNU NASIL ANLIYABİLİRİM FİKRİ OLAN VARMI?

• SABAHLARI ARACIM ÇOK ZOR ÇALIŞIYOR.BİR TÜRLÜ ÇARE BULAMADIM...
  • iyi günler arkadaşlar daha foruma ilk mesajım (acemiyim)
    benim sorunun 2 ay önce almış olduğum 200 model 1.8 comfort passat. aracımda BRC marka sıralı sistem tüp takılı. ama en kısa sürede söktürüp değişik bir marka taktırmayı düşünüyorum. aracım şu an benzinliden daha çok yakıyor. ve tüp istanbulda takıldığı için (aldığımda takılı idi)Konya'daki BRC tüp distribütoru ilgilenmiyor git istanbulda taktır diyor.
    tavsiyem tüp taktıran arkadaşlar BRC taktırmasınlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: akbulak1

iyi günler arkadaşlar daha foruma ilk mesajım (acemiyim)
    benim sorunun 2 ay önce almış olduğum 200 model 1.8 comfort passat. aracımda BRC marka sıralı sistem tüp takılı. ama en kısa sürede söktürüp değişik bir marka taktırmayı düşünüyorum. aracım şu an benzinliden daha çok yakıyor. ve tüp istanbulda takıldığı için (aldığımda takılı idi)Konya'daki BRC tüp distribütoru ilgilenmiyor git istanbulda taktır diyor.
    tavsiyem tüp taktıran arkadaşlar BRC taktırmasınlar

Öyle şey olmaz.. İstanbulda taktırmışın, git orda yaptır.. Konya da korsan bayiler var,dikkat ediniz.

Bu sorununuzu da en kısa zamandahttp://www.2a-lpg.com/ buraya sorununuzu bildiriniz.. Eğer bayi ise, Konyadaki bayiyi şikayet ediniz..

• Merhaba;
    2004 Hyundai Elantra
    Geçen hafta taktırdım depoyu fulledim. Işıklar hızla düştü 70 km yarım depo 130 km'de kırmızı ışığa geçti.
    70 km servise gittim ışığa bakma 300-350 km. gidersin dedi 130 km gittim 2,3 depodan sonra o kendini ayarlar 1000 biz bir ayar yapacağız dedi. şuan benzinden çok yakıyor. Acaba servis doğrumu söylüyor gerçekten yakıt düşecekmi. Yoksa Benim için lpgli araca benzin taktırmış gibi oldu :)
  • BEN BİR DEPO GAZLA 55 LT GAZLA 350/360 KM ARASI GİDİYORUM BU İLK DEPODADA BÖYLE İDİ HEP AYNI BAZEN BİR DEPODO 5/10 KM FARK EDİYOR AMA SEN YİNEDE BİR KAÇ DEPO BİTİR BAKTIN HALA AYNI DÜZELMİYOR SİSTEMİ İADE EDERSİN BAŞKA BİR MARKA DENERSİN.SELAMLAR...
    quote:

Orjinalden alıntı: TILSIMTR

Merhaba;
    2004 Hyundai Elantra
    Geçen hafta taktırdım depoyu fulledim. Işıklar hızla düştü 70 km yarım depo 130 km'de kırmızı ışığa geçti.
    70 km servise gittim ışığa bakma 300-350 km. gidersin dedi 130 km gittim 2,3 depodan sonra o kendini ayarlar 1000 biz bir ayar yapacağız dedi. şuan benzinden çok yakıyor. Acaba servis doğrumu söylüyor gerçekten yakıt düşecekmi. Yoksa Benim için lpgli araca benzin taktırmış gibi oldu :)

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.