Şimdi Ara

sıralı sistem lpg ile ilgili tüm sorularınız cevap bulacak (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.390
Cevap
17
Favori
326.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tartarini ve brc sanırım sıralı en ii markalar
    peki en çok hangisi aygın ve fiyatı nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metflower -- 2 Nisan 2007; 13:05:11 >
  • bir tanıdık da 1999 model BMW 5.20 var şu an 300-350 yakıyormuş bu sistemi kaça mal ederiz yakıt ne kadar düşer. işyerinin ve telefon nonuz varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaTaLL -- 2 Nisan 2007; 12:58:34 >
  • teşekkürler.herzaman beklerim.saygılarımla
    quote:

Orjinalden alıntı: tigerson

99-2000 passat alıcam sizede sormuştum mantıklı görünüyor alalım tanışmaya gelirim hemşehrim,iyi çalışmalar
  • sıralı sistemde italyanların içersinde en iyisi LANDİ RENZO dur.şu an gerek lpg enjektörleriyle gerekse ecu programıyla hepsinden önde olan LANDİ RENZO.bosh marka enjektörleri mevcut lpg enjektörlerinin en hızlısı.bu sayede özellikle devir yükseldikçe emsallerine göre daha iyi bir performans vede tasarruf sağlamaktadır.ben şu an sıralı sistem montajlarımda landi renzoyu tercih ediyorum.enjektörler 100.000 km garantili.2 yıl malzeme ve 24 saat servis garantisi var.ayrıca performans ve tasarrufta garanti dahilinde.saygılarımla
    quote:

Orjinalden alıntı: metflower

tartarini ve brc sanırım en ii markalar
    peki en çok hangisi aygın ve fiyatı nedir
  • 300-350 yakan bir arç ortalama 180 gibi yakar.maliyeti markaya göre değişir ama biz landi renzo ytakıyoruz ve 2200 ytl ye mal olur.yapılan montajlarımızda;performans,tasarruf,2 yıl malzeme garantisi süresince 24 saat servis garantisi ayrıca araçta lpg tesisatından ve işçilikten kaynaklanabilecek tüm sorunlar da garanti dahilindedir.telefonumuz 0 258 265 0 222.saygılarımla.
    quote:

Orjinalden alıntı: FaTaLL

bir tanıdık da 1999 model BMW 5.20 var şu an 300-350 yakıyormuş sıralı sistemi kaça mal ederiz yakıt ne kadar düşer. işyerinin ve telefon nonuz varmı?
  • Lpg dönüşümleri ile ilgili forumlardaki bütün yazıları okudum.Sıralı sistem hakkında bilgim yok ancak şunu diyebilirim size Tartarini marka karbüratörlü aracıma LPG montaj ettirmiştim 2 yıl kullandım bir kere ne ayar yapıldı ne de anahtar vurdurdum o buz gibi havalarda bir marşta üzerindeydi hemen.(Babamın aracında Lavato var 10 yıldır kullanıyor sorunsuz).LPG taktıracaklara şunu demek isterim kaliteli marka kullanın başınız ağrımaz.Marka kötülemek istemiyorum ama bakıyorumda hep aynı markalardan taktıranlar dertli.Bana da o zaman çevreden demişlerdi ne gerek var o kadar para verdin diye.Ucuz etin yahnisi öyle olur
  • bizim arabada bedini vardıda rolanti hiç ayar tutmazdı sonnra wialle bulduk süper oldu
  • karbüratörlüğ araçlarda montaj tekniklerine uyulduğu sürece genellikle fazla bir sorun yaşanmaz ve kaliteliyle ucuz ürün arasındaki farkta zamanla kendini daha çok belli eder.kaliteli cihazlarla sorun yaşamadan 80.000 km yapabilirsiniz.ama ucuz araçlarda 10.000-20.000 km lerde sorunlar başlar.sizinde dediğiniz gbi teknik ürünlerde kaliteli malzeme her zaman ucuza gelir.saygılarımla.
    quote:

Orjinalden alıntı: raikonnen

Lpg dönüşümleri ile ilgili forumlardaki bütün yazıları okudum.Sıralı sistem hakkında bilgim yok ancak şunu diyebilirim size Tartarini marka karbüratörlü aracıma LPG montaj ettirmiştim 2 yıl kullandım bir kere ne ayar yapıldı ne de anahtar vurdurdum o buz gibi havalarda bir marşta üzerindeydi hemen.(Babamın aracında Lavato var 10 yıldır kullanıyor sorunsuz).LPG taktıracaklara şunu demek isterim kaliteli marka kullanın başınız ağrımaz.Marka kötülemek istemiyorum ama bakıyorumda hep aynı markalardan taktıranlar dertli.Bana da o zaman çevreden demişlerdi ne gerek var o kadar para verdin diye.Ucuz etin yahnisi öyle olur

• sayın öncel marea hlx lpg takılabilirmi bu araçlarda sorun olabileceği söyleniyor 5 silindirli olduğu için maliyeti ne olur manisada tavsiye edebileceğiniz yer varmı
  • HERHANGİ BİR SORUN OLMAZ AMA MALİYETİ BİRAZ YÜKSEK OLUR.BİZ LANDİRENZONUN 4 SİLİNDİRİNİ 1750 YTL YE TAKIYORUZ ANCAK SİZİNKİ 5 SİLİNDİR OLDUĞU İÇİN 6 SİLİNDİR GİBİ ÜCRETLENDİRME YAPILIR YANİ 2200 YTL YE MAL OLUR.MANİSADA TAVSİYE EDEBİLECEĞİM BİR YER YOK.DİLERSENİZ BİZ DENİZLİDE YARDIMCI OLURUZ.SAYGILARIMLA.
    quote:

Orjinalden alıntı: ramazand

sayın öncel marea hlx lpg takılabilirmi bu araçlarda sorun olabileceği söyleniyor 5 silindirli olduğu için maliyeti ne olur manisada tavsiye edebileceğiniz yer varmı

• slm daha önce hiç opel zafiraya lpg takdınızmı?

takdıysanız nasıl verim alınabiliyormu?

1.6 için soruyorum bide o arabanın neresine konuyorsunuz depoyu yani bagaja konursa arabanın özelligi kalmaz( 7 koltuk özelliği)

cevap verirseniz sevinirim.tşk.
  • topic i baştan sona kadar her harfini okudum.. ac öncel kardeşimize çpk teşekkür ediyorum.. ben 89-90-91 model enjeksiyonlu 3.16i araç almak istiyorum.. ve bu aracta lpg olması olmasa da taktırmam söz konusu.. enjeksiyonlu olduğu için araca sıralı sistem takılıyo.. benim öğrenmek istediğim nokta: aracı alacağım için önüme çıkan alternatiflerde lpg li araçlar oluyo yalnız bunlardan bazıları sıralı sistem değil.. ben eski sistem bir lpg li kit i sıralı sisteme döndermek istediğimde bütün bi sistemi çıkarıp atıp yerine yeni sıralı sistem mi taktırmak zorundayım yoksa eski sistemde tank gösterge gaz kesici lpg beyni (eğer iyi durumdalarsa) kullanılıp sadece enjektörler değiştirilebiliyo mu (ya da sıralı sistem olması için gereken parça herneyse)? böyle bişey mümkünse maliyetinde ne kadarlık bi azalma söz konusu olur? ilginiz için şimdiden teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim..

• slm ac öncel bende denizlideyim 2004 opel corsa aracıma 1 hafta önce bedini marka kit taktırdım. keşke ilk önce forumları okuyup taktırsaydım.. bedini hakkındaki düşüncelerin nelerdir.. ayrıca motor soğukken benzinden gaza geçişlerde bende sıkıntı yaşıyorum ama montajdan sonra hiç ayar yapılmadı 1-2 depo yakıt bitir sonra bakalım dediler.. sizce bu şikayetimin nedeni ne olabilir. teşekkürler.
  • Selam ac öncel.Benim 2002 model fiat brava aracım var ve bende sıralı sistem lpg taktırmak istiyorum.Kendim istanbuldayım burada tavsiye edebileceğin bir yetkili servis varmı ve sence tahmini olarak ne kadar tutar.Yardımın için şimdiden teşekkürler.İyi çalışmalar.
  • daha önce zafiraya takmadım.ama motor olarak hiç bir sorunu yok tek sorun sizinde dediğiniz gibi bagaj.saygılarımla
    quote:

Orjinalden alıntı: arimcal

slm daha önce hiç opel zafiraya lpg takdınızmı?

takdıysanız nasıl verim alınabiliyormu?

1.6 için soruyorum bide o arabanın neresine konuyorsunuz depoyu yani bagaja konursa arabanın özelligi kalmaz( 7 koltuk özelliği)

cevap verirseniz sevinirim.tşk.
  • ÜZERİNDE ESKİ TİP LPG OLAN BİR ARACA SIRALI SİTEM LPG TAKTIRMAYI DÜŞÜNDÜĞÜNÜZDE EN İYİ İHTİMALLE MALİYET 150 YTL KADAR DÜŞER.ANCAK ALMAYI DÜŞÜNDÜĞÜNÜZ ARAÇ TİPİNDE ESKİ SİSTEM ÇOK VERİMLİ DEĞİLDİR VE HATTA BAZI SORUNLARA DA YOL AÇABİLİR.BU NEDENLE ALMADAN ÖNCE MUTLAKA SERVİSİNE GÖTÜRÜP MOTORU VE ATEŞLEME SİSTEMİNİ KONTROL ETTİRİN.SAYGILARIMLA.
    quote:

Orjinalden alıntı: ReSuLL

topic i baştan sona kadar her harfini okudum.. ac öncel kardeşimize çpk teşekkür ediyorum.. ben 89-90-91 model enjeksiyonlu 3.16i araç almak istiyorum.. ve bu aracta lpg olması olmasa da taktırmam söz konusu.. enjeksiyonlu olduğu için araca sıralı sistem takılıyo.. benim öğrenmek istediğim nokta: aracı alacağım için önüme çıkan alternatiflerde lpg li araçlar oluyo yalnız bunlardan bazıları sıralı sistem değil.. ben eski sistem bir lpg li kit i sıralı sisteme döndermek istediğimde bütün bi sistemi çıkarıp atıp yerine yeni sıralı sistem mi taktırmak zorundayım yoksa eski sistemde tank gösterge gaz kesici lpg beyni (eğer iyi durumdalarsa) kullanılıp sadece enjektörler değiştirilebiliyo mu (ya da sıralı sistem olması için gereken parça herneyse)? böyle bişey mümkünse maliyetinde ne kadarlık bi azalma söz konusu olur? ilginiz için şimdiden teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim..

• 94 model E200 / otomatik aracıma sıralı sistem lpg düşünüyorumda..

daha önce uygulama yaptınız acaba?
  • MONTAJI KİMİN YAPTIĞINI BİLİYORUM.AYNI ŞEHİRDE FAALİYET GÖSTEREN FİRMALARIZ BU NEDENLE HAKKINDA YORUMDA BULUNMAM ÇOK TA ETİK OLMAZ.BEDİNİ AŞAĞI YUKARI LOVATO KALİTESİNDE BİR ÜRÜNDÜR.ENJEKTÖRLERİ DE AYNIDIR ZATEN.SAYGILARIMLA.
    quote:

Orjinalden alıntı: aphele

slm ac öncel bende denizlideyim 2004 opel corsa aracıma 1 hafta önce bedini marka kit taktırdım. keşke ilk önce forumları okuyup taktırsaydım.. bedini hakkındaki düşüncelerin nelerdir.. ayrıca motor soğukken benzinden gaza geçişlerde bende sıkıntı yaşıyorum ama montajdan sonra hiç ayar yapılmadı 1-2 depo yakıt bitir sonra bakalım dediler.. sizce bu şikayetimin nedeni ne olabilir. teşekkürler.
  • 0 216 471 00 95 BU NUMARADAN İSTEDİĞİNİZ BİLGİLERE ULAŞABİLİRSİNİZ.AMA SİZE TAVSİYEM LANDİ RENZO YU TERCİH EDİN.İTALYAN CİHAZLARIN ARASINDA EN İYİSİDİR.FİYAT OLARAK BİRAZ YÜKSEKTİR AMA BUNA KESİNLİKLE DEĞER.SAYGILARIMLA.
    quote:

Orjinalden alıntı: mirage90

Selam ac öncel.Benim 2002 model fiat brava aracım var ve bende sıralı sistem lpg taktırmak istiyorum.Kendim istanbuldayım burada tavsiye edebileceğin bir yetkili servis varmı ve sence tahmini olarak ne kadar tutar.Yardımın için şimdiden teşekkürler.İyi çalışmalar.
  • ÇOK SAYIDA E200 MONTAJIMIZ OLDU.HATTA BU GÜNDE 98 MODEL BİR E200'E MONTAJ YAPIYORUZ.HİÇ BİR ENDİŞE DUYMANIZA GEREK YOK.YAKIT OLARAKTA ŞEHİR İÇİ 200 UZUN YOLDA 120 CİVARINDA YAKAR.PERFORMANSTA HİÇ BİR KAYBINIZ OLMAZ.SAYGILARIMLA
    quote:

Orjinalden alıntı: mRcOLL

94 model E200 / otomatik aracıma sıralı sistem lpg düşünüyorumda..

daha önce uygulama yaptınız acaba?

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.