Şimdi Ara

Sıralı Sistem LPG hakkında.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle selamun aleyküm 1997 model 1.8t passat aracım bulunmakta aracımdan memnunum yanlız sıralı sistem tüp bulunduğu için bi konuda sıkıntı yapmakta su sekilde izahat ediyim mesela aracı ilk çalıştırdımda sabit dururken tam 3 dakikada tüpe geçmekte hareket halinde ortalama olarak 2 km sonra tüpe geçiyor bunlar normal bunlarda bi sıkıntı yok ama mesela motor çalıştı tüpe geçti 10-20 km yol yaptım ve istop ettim 2-3 dk sonra tekrar calıstırıyım yani hiç motor sogumadan tekrar tüpe geçmesi için aynı süreç ilerliyor ya sabit durup 3 dkda geçmesini bekliycem yada 2 km yol yapıcam zaten erzincanda yaşamaktayım ve merkeze ortalama 2-3 km gidiyorum istop ediyorum tekrar cıkıp geliyorum kısaca tüpe geçmeden gidip gelmek zorunda kalıyorum bunla ilgili ne yapabilirim .

2: soru olarakda mesela diyelim tüpe geçti aracım ve gitti ortalama 5 dk arkadaşı bekliycem onu beklerken istop etmeyip rolantıdamı bekliyim yoksa istop edip tekrar benzindemi çalıştırım bekleme esnasında hangisi daha tasarruflu olur cevaplarını bekliyorum herşey için teşekkürler ...

• 1. - sıcaklık ayarlarına bakmak gerekiyor. Sıcaklık sensörü arıza yaptıysa zaman ayarlı olarak otomatik geçiyordur gaza.

2. cevap 1 dakikadan uzun süreyse STOP etmeniz daha tasarruflu olur.
  • M_aTRa_X kullanıcısına yanıt
    peki bu sıcaklık sensörü dediğiniz şeyi kolaylıkla tamir ettirebilirmyim
  • Sizin sorun sıcaklık sensörüyle alakalı büyük ihtimalle iptal etmişler zaman ayarlı yapmışlar önce ki maream öyleydi sensör değişip ayar yapılmıştı sorun çözülmüştü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serkan_2120 kullanıcısına yanıt
    peki tahmini olarak ne kadar mal olur bana
    ve sizce zaman ayarlımı iyi yoksa sıcaklık sensörlümü
  • korkmaz124 K kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle ısı sensörlü olan sensör 25 30 tl işçilik ayar derken 80 tl civarı tutar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    son sorum olucak motor ustasınamı goturmem lazım yoksa tupçüyemi arabayı
  • korkmaz124 K kullanıcısına yanıt
    Lpg markanızın servisine

sıkıntı şuki cok dandik bir marka takılı ve bulundum sehirde bu tüpün servisi yok
  • 2 kilometre çok. Benim araba kışın 600 metrede geçiyordu. Hele motor sıcaksa çalışır çalışmaz 10 saniyede gaza geçiyor.
  • goodorevil kullanıcısına yanıt
    2 kilometre değilmiş kontrol ettim diğer arakadaşlarında dediği gibi zamanlı geçiyormuş 3 dkda geçiyor tam ama ben 3 dakikada 5-6 km yol yaptım oluyor :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.