Şimdi Ara

Sıralaması iyi olanlar, diploma notlarınız? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
1
Favori
10.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: guitarhero111

quote:

Orijinalden alıntı: Emmesen

54 geliyor iyi mi kötü mü anlamadım ki eski sisteme göre 59 gelecekti

senin için iyi. pek iyi bi liseden mezun değilsin galiba

Adam 60 üzerinden 59 gelecekti diyor. 75 üzerinden değil.
  • .Okuldan 50 puan geliyor.İleride cok geri atmaz.Hepsi fen liseli zaten.Ygs mde cok sukur iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: barman

quote:

quote:

bence 75 üzerinden demek istedi

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hayır 60 üzerinden 75 üzerinden de 74'tü. Virgüllü kısmı varda tam hatırlamıyorum buçuktan büyük ama.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hayır 60 üzerinden 75 üzerinden de 74'tü. Virgüllü kısmı varda tam hatırlamıyorum buçuktan büyük ama.

hmm kötü olmuş o zaman

• Devlet fen liselerinde 54 ustu yok zaten.En cok bize ve onlara girdi.oKul basarisi sayesinde 58 fln gelicekti.30 ilk bin toplam ilk 2 bin de 50 adam falan vardi

• quote:

Orijinalden alıntı: maftas

Devlet fen liselerinde 54 ustu yok zaten.En cok bize ve onlara girdi.oKul basarisi sayesinde 58 fln gelicekti.30 ilk bin toplam ilk 2 bin de 50 adam falan vardi

var da az var. bence bu durum değişir ilerde. çok büyük haksızlık doğdu. bu sene olmasa bile gelecek sene değiştirilir tekrar
  • İşin buralara kalmasi uzucu tabii.Aslinda cok basit.Oks de gectigim adamlarin aobp ile zaten benden daha az puan almasi lazim.Daha ne haksizlik diyorlar.Elimde kapi gibi oks sonucum var.

• ygs 5 5000. Ortalamam 70 puan 42. Istediğim yerin çok üstündeyim rahatım diyordum ama osym iğneyi batırdi kıçimdan.

• sıralamam 25k diploma notum 82 geçen sene 64,5 gelmişti bu sene 48-49 falan gelecek iyi mi oldu hala anlayamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zamonra

ygs 5 5000. Ortalamam 70 puan 42. Istediğim yerin çok üstündeyim rahatım diyordum ama osym iğneyi batırdi kıçimdan.

dostum tmcilerin genel dip. notları ne civarda biliyor musun? özellikle de iyi derecesi olanlar

benimki 90 ama ben sayısal çıkışlıyım ortak alan tercihi yapacağım. ilk 2kdayım ygsde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bbbccc -- 31 Mayıs 2012; 9:30:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bbbccc

quote:

ygs 5 5000. Ortalamam 70 puan 42. Istediğim yerin çok üstündeyim rahatım diyordum ama osym iğneyi batırdi kıçimdan.

dostum tmcilerin genel dip. notları ne civarda biliyor musun? özellikle de iyi derecesi olanlar

benimki 90 ama ben sayısal çıkışlıyım ortak alan tercihi yapacağım. ilk 2kdayım ygsde

sana bi özel mesaj gönderdim geri dönmedin daha?
  • Beyler bende fen lisesindeyim ve eğer diploma puanıyla çarpacaksak çok saçma. Adamlar sınavda bize 2-3 tane olimpiyat sorusu bile ekliyordu dökülüyorduk. Bence direk diploma puanıyla çarpılma durumu doğru değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uğur71

quote:

Orijinalden alıntı: oOFroZeNOo

85 diploma notu
    Ygs 3: 779
    Sözel LYS de öne taşıyabilir diye düşünüyorum. Şimdi üniversitede okuyup sınava girenlerden puan kırılımı devam ediyor mu o da mı kalktı?

öyle olsa her yıl sınava girer herkez

''herkez'' girsin o zaman sınava
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akcura

Beyler bende fen lisesindeyim ve eğer diploma puanıyla çarpacaksak çok saçma. Adamlar sınavda bize 2-3 tane olimpiyat sorusu bile ekliyordu dökülüyorduk. Bence direk diploma puanıyla çarpılma durumu doğru değildir.

Sencesi bencesi yok,www.osym.gov.tr... Klavuz ortada, şaka gibi değil mi?

• 77 diploma notum. ygs 2 sıralama 8300. okuldan 60-61 gelecekti, şu durumda bana giriyor sanırım.
  • Okulda 130-140 kişi 12.sınıflar, ağırlıklı ortalamaları 55-60 civarıdır diye düşünüyorum. Sınavdaki puan ortalamasıda 230-240 civarındadır en fazla. Düz lisede okuyorum. Benim diploma notum 69, sınav puanım 367, ygs 5 te 60 bin sıralamam var.

Böyle bakınca okul benim başarımı biraz negatif yönde etkileyecekmiş ama kurtulmuşum gibi duruyorda bana okuldan gelecek 41 puanın nasıl işime geleceğini hala anlayamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: şakirt1000

ygs2 - 5602

60,2

36 geliyor bana da

ygsde ilk 10 -20 binde olup diploma notu düşük olan adamlara bi sempatim var
  • 19 bin diploma notu 67 41.4 geliyor önceki sistemde 50 ye yakın geliyordu lysem zaten kötüydü iyice s.çtm
  • quote:

Orijinalden alıntı: bbbccc

quote:

tahminimce yukarılarda 80 civarıdir ortalama (ilk 2000). Tam bilmiyorum bizim okulda 10 tmciyiz çünkü :) ama dershanede sorduklarım o civardalar gibi duruyor.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.