Her bölümün mü sıralaması artar amk. Ben bu baraj olayı etkilemez zannediyordum. |
Sıralaması düşen bölüm var mı?

-
-
Bence cevap açık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tıpta kontenjan artışı ve ceng popülizmi dolayısıyla maalesef geçici bir düşüş oldu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7DAD9E86A -- 18 Ağustos 2022; 22:43:40 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
T ile başlıyor.Üç harfli
espiriyse bilmiyom aga bayadır takılmıyom burda
-
ceng popülizminin diğer bölümleri düşürmesi gerekmez mi?
-
bu sene inşaatlar bile yükselmiş.Millette mühendislik fetişizmi var
Cengler baya şişti, diğer muhendislikler de şişti ama ceng kadar değil. Mesela itu mat muh, itu işletme falan da uçmuş gitmiş. Bu yeni tarz muhlerde ayrı bir sıçrama var
ceng hayal oldu da bu gidişle mühendislik de hayal olacak eczaneci olup çıkacam.
-
mimarlık düşmüş hocam diş,tıp,ecz hepsi düşmüş bir de odtü,itü,ytü bu 3 ünde bölüm farketmeksinizin bütün mühendislikler fırlamış
-
diğer ünilerin mühendislikleri de fırlamış sanki.
-
elbette
-
barajla alakası yok hocam, tıp yanlış bilmiyorsam 18000 kontenjanı olan bir bölüm ve 18000 kişinin tercih eğiliminin değişmesi diğer mühendisliklerin ilerlemesine yol açtı. buna ek olarak seneye oluşacak belirsizlik + tyt korunma olayının kalkması insanların mezuna kalmasını engelledi örneğin 30kdaki adam seneye hazırlanayım demek yerine dur inşaat yazayım bari falan dedi. barajın kalkması ileri sıralarda bir şey değiştirmiyor.
sağlık bölümlerinin çoğu düştü. tıp diş geriledi. diyetisyenlik veterinerlik ftr falan da gerilemeye devam etti. sağlık seçmeyenler mühendsilik seçtiği için tüm mühler yükseldi. olay bu kadar basit.
-
nereyi kazandın kral
-
Taşrada tıp
Az önce sbü İzmir tipin siralamama yettiğini görünce kahroldum
Ekonomi pek sallanmıyor ama onun da puanları son birkaç yıldır aşırı yükseldi.
En Beğenilen Yanıtlar

Bence cevap açık.
![]() |
T ile başlıyor.Üç harfli
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X