Şimdi Ara

SIRALAMALARA YENİ BİR BOYUT GETİRİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
65
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4 günlük banım vardı. Yorumları aralıksız okudum. Konuya başlamadan önce şunu belirteyim: Kel bir trolldür, ciddiye alınmamalıdır. Forumda bu elemanın neden bu kadar abartıldığı hakkında hiçbir fikrim yok. 2010 gibi gelir diyen adamdan uzak durun. Uruk ise başlarda saçmalıyordu ama sınavla 2016-2014 arası tahmini bence ideal. O yüzden troll yaftası yapıştırmak saçma olur. Yinede forum bu elemanların etrafında dönmüyor. Bu adamları tabiri caizse peygamber gibi görmekten vazgeçin. Aklı başında birçok insan var forumda onları da dinleyin.

Sıralamalara gelirsek bence bu yıl bir YIĞILMA olacak. Bunun sebebi ne yazık ki ayt süresi. Ama bu yığılma nerede olacak? Tabiki de ilk 30k da. Evet sanılanın aksine gerilerde değil ilerilerde yığılma olacak. İlk 50k bu yıl savaş alanı olacak. Yorumları okursanız insanların 90-100 tyt de ve 60-80 ayt de yığıldığını görürsünüz(aralarda trollerde var elbette) Burada bir tyt neti bile değerli olacak. Obp ler çok can yakacak. Tercih listesini iyi yapan bu sıralama bandında kazanır.

Gelelim daha gerilere. Evet ayt de süre fazla. Ama bilmeyen adam ne yapsın 3 saati? Bu yüzden 50k üstü yapabildiğini yaptı. Ben bu aralıkta 30k daki kadar yığılma beklemiyorum. İlk 50k giren adam ile ilk 60k ya giren adam arasında ciddi bir puan farkı oluşacak. Bu da sıralamaya yeni bir boyut getirecek. Artık ilk 50k giren kurtulacak. Gerisi çok önemli olmayacak. Yani insanlar 90k dan mezuna kalıp 60k hedeflemeyecek. 50k altı ve 50k üstü diye tabir edilecek artık sıralamalar. Ben ilk 50k için kötümser ilk 50k üstü için ise normal bir sıralama bekliyorum.

Forumun kötümser olma sebebi işte bu ilk 30-50k için geçerli bence. 50k üstü isteyen insanlar bence çok kötümser olmasın. Bende o aralıktayım. 70/25 yaptım. Benim gibi olan insanlar bana PM yoluyla ulaşırsa sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dediğin şeyin olması imkansız her sene 30 40kdan sonra yığılmanın Allahı olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • culcaster1121 kullanıcısına yanıt
    Her yıl tyt/ayt olmadı ama. Konunun özü şu: ayt süre fazlalığı ilk 30k ilgilendirecek. Oralarda bir netle çok fazla adam atlarsın. Ama ilk 50k üstü o kadar olmayacak. Ya tabiki oralarda da yığılma olur ama dediğim sıralamada çok can yanacak.

• culcaster1121 kullanıcısına yanıt
    Sure sebebiyle demis bence mantikli 50-150 k daki adama 1 gün süre ver konusu eksiktir yine yapamaz

• bence kendin o civarda beklediğin için kendine uygun iyimser bir tahmin yapıyorsun ama saçma
  • Dişhekimiolurmu kullanıcısına yanıt
    Ben yazımda iyimser bekleyin tarzında bir şey yazmadım. Ama forumdakileri dinlemeyin yazdım. Çünkü 200 soruluk bir sınavın yarısını çözen adama 200k demek trollüktür.

• Angry Man kullanıcısına yanıt
    Peki ilk 30k kac puanla kapatır hoca. 410-420 ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • labittimla kullanıcısına yanıt
    Hocam valla puan işlerine girmeyeyim zaten allak bullak olmuş heryer, bir tane bile doğru düzgün puan hesaplayan bir site bulamadım. Ama dediğim gibi atıyorum 50k ile 60k arası ciddi bir puan farkı olacak. Ama 50k ile 40k arasında santim oynayacak. Dediğiniz aralık çok kritik.

• Herkes 2010 gibi gelir yazanları gördükçe deliriyor.Kim başlattı bu akımı ?
  • meb1907 kullanıcısına yanıt
    Trollerden bizde muzdaripiz hocam maalesef

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.