Şimdi Ara

Sıralamalar nasıl gelicek 97'li_açıklıyor.txt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
2.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Edit: Bu arada trol falan sanmayın. Sadece görüşümü bildiriyorum. Bilkent Üniversitesi - Bilgisayar Mühendisliğin de okuyorum. ( Bilkent hakkında da soru sorabilirsiniz.)

Merhaba arkadaşlar öncelikle hepinize geçmiş olsun 2015-2016-2017 girmiş birisi olarak size nacizane tahminimi söylemek istiyorum.
    Zorlukları 10 üzerinden değerlendiricem.

2015
    Genel olarak alışılmışın üstünde geldiği için insanlar ne olduğunu şaşırdı. Bunun sebebi ise herkesin türkçeyi normalde çok iyi yapması sayısal , sözel farketmeden. Türkiyedeki çoğunluğun TM kaydığını düşünürsek bu çok normal. Çoğunluk türkçe ile başladığı için o türkçe den sonra bir şok olma durumu yaşandı ardından birçok insan sosyal çözmeden matematiğe girişir. Matematikde ortanın biraz üstü olduğu için insanlar şoka uğradı ve o kolay fen sınavında bile yanlışlar çıkardılar.

Türkçe:8
    Sosyal: Bilgim yok sosyal tarih hariç çözmediğim için ama arkadaşlarımın yorumu 5-6 civarlarındaydı.
    Matematik:6-7 arasında
    Fen:3-4

2016
    Sınav hakkında bişey demeye gerek yok çok basit bir sınavdı. Alışılmış olan tarzda alışılmış zorlukta.
    Türkçe:2-3
    Sosyal:7-8
    Matematik:4-5
    Fen:3-4

2017
    Matematiğine güvenen sayısallar için bile kabus bir sınavdı.
    Türkçe:6-7
    Sosyal: Tarih hariç çözmediğim için yorum yok.
    Matematik:9-10
    Fen:4-5

Sıralama olarak bence 2015 den iyi gelicektir.
    2015(50k) 2017(40-45k civarı gelicektir diye düşünüyorum.)
    2015:(20k) 2017(10-15k)
    2015:(10k) 2017(7-10k ilk 10k için zaten herzaman belli bir seviyede.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senben12 -- 27 Mart 2017; 0:8:44 >

• AGZINDAN BAL DAMLIYOR
  • Zor ama bakıcaz artık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buna inanan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Varmış

• Wow
  • Okumadım 2016 gibi gelicek

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İstatistikler iyide forumda 100-110 netten aşağı yok. Bence 2016 kadar olmasa da küçük bir süpriz olabilir. 2014 e göre 33k yım ama kendimi 45k ya kadar hazırladım. Fazla iyimser olmayın geçen yıl biz çok fena göçtük sizde göçersiniz.

• 97li ama 2017yi seçmiş beyler yeter artık kendimi kaptırmaya başladım umutlandiriyorsunuz :(

• 1. James 1 kullanıcısına yanıt
    Böyle bir algıya kapılma sebebiniz ne sıralamaların nasıl olucağını düşünüyorsunuz aydınlatın bizleri lütfen.
  • Hocam kaç tık daha iyi gelecek? Biz tıksız yorumlardan pek anlamıyoruz çünkü
  • Neyse 1 gün kaldı zaten

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaç gündür bunu demeye çalışıyoruz hocam eline sağlık
  • Bnce 2015 ten iyi gelmesi çok zor 2014 gibi gelmesi için dua edelim

• Ağzından bal damlıyor ama 28 mart sabahı 2014 benzeri bi sonuçla uyanacağız.

2015e'den iyi gelmesi imkansız. İnsanlar %70-80 türkçeden başlıyor, 70 dakika ayırıp 10 boşla türkçeden çıkarsanız isterseniz 2016 matematiğini getirin yine 30 neti geçemezsiniz o moralle.

Ben mesela kendi adıma konuşayım hep tr-fels-din-tarih-coğ / mat sırasıyla çözdüm bu yüzden çok şanslıydım çünkü türkçem ve sosyalim tam performansımda çözdüm ve dikkat hatam sadece 1-2 tane. Denemelerimden iyi(36 tr) ve aynı(31-32sos) geldi. Eğer matematikten başlasam sizce öyle mi olurdu? Deneme ortalamam 30 iken 14 boşla mezun bi şekilde matematikten çıksam sizce türkçem 36 gelir miydi?

Gönül ister ki 2015 gibi gelsin ama yukardakiler beni de üzen gerçekler.

Emin olabileceğiniz bişey 2016'dan iyi geleceğidir. Bol şans

• senben12 S kullanıcısına yanıt
    Sınav kolaydı

• 2015ten iyi gelmesini ben de cok cok istiyorum ama mantiken 2017ye cok daha kisi girdi ve baya mezun var.98li mezunlarin cogu cok iyi diye dusunuyorum.O yuzden 2014 ten biraz daha iyi gelicek gibi.Umarim yanilirim

• Minikworld kullanıcısına yanıt
    2014 girmediğim için bilemiyorum. Fakat 2015 ten kötü geliceğini düşünmüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragonborn95

İstatistikler iyide forumda 100-110 netten aşağı yok. Bence 2016 kadar olmasa da küçük bir süpriz olabilir. 2014 e göre 33k yım ama kendimi 45k ya kadar hazırladım. Fazla iyimser olmayın geçen yıl biz çok fena göçtük sizde göçersiniz.

Hocam dh de sınav öncesi herkes 140+ yapıyordu. Evet forumda iyi yapanlar var ama yanlış hesaplayıp (!) yazanlar da var. Gecen sene de gördüm böylelerini okulda 20 30k bekleyip 80 90k gelenleri.

• İşte objektif bi yorum. Genelde 15 ciler yediremeyip her alanda sınavın 17 yi geçtiğini savunuyor ama tek daha zor olan kısmı Türkçesiydi 15 in.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.