< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Sıralamalar çok kötü gelecek (3. sayfa)

-
-
Ben soruları hatırlayamıyorum sıkıntım orada ama belli bi aralık verecek olursam tyt 100-105, ayt 61-66 arası (say)
-
kanka hemen hemen aynı yapmışız, nereyi istiyodun?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Genel olarak kararsızım ama YTÜ ehm olabilir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aslında İstanbula da gitmek istemiyorum deprem riskinden dolayı sonuçlar açıklanınca daha net bi cevap verebilirim
benim de 10kya girme umudum var biraz zor görünse de
itü kontrol dusunuyodum da özyeğin makina dusunuyom su aralar bilkent hayalim vardi aslinda ama bilkent için 1 sene mezun çekilir mi kararsızım baya, gelsin bi sıralamalar bakacaz
hangi yayında ful yapmış sorusu fen lisesi okuyan bi öğrenciye çok saçma bi soru şöyleki okul olarak fen liseleri 40 civarı tyt 20-30 civarıda ayt denemesi yaptı. hemen her tür zorlukta deneme yapmışlardır.
ayrıca cidden soruyorum 19. olduğunuz da tyt den kaç mat yaptınız ki. ayrıca sayısalcı değil isen ayt mat hakkında en ufak bi muhakeme yapma şansın yok kusura bakma. limit türev integral sözelciler için uzayda piyano çalmak gibi ütopik kalan bir olay.
-
kendisi sayısalcı 8k yaptı tıp okuyor 4.sınıf sözelde 19. eada da 300. oldu
Hocam kendisi tıp okuyor. Birkaç kez derece yapmış.
benim yorumum da 24 tyt ile 22 ve 23 benzer seviyede. Sadece ayt matematik biraz daha zordu. Ben şahsen 24’ü fulledim 3-4 soru çok zorladı ama üstesinden geldim. fakat 21’i deneme olarak çözerken fulleyememiştim ki benim odaklanıp 38’den düşük yaptığım tek sınavdır (deneme).
İyi fen liseliler içinde fulleyen çoktur. 10 soruya dokunamama mevzusu olacağını hiç sanmıyorum.
Bence 2021 gibi bir sonuç beklemeyin. 2023’te aynı netlerle 5k olan biri bunda da 4k falan olur gibi.
-
sözelde derece yapmaktan bahsetmiş. sayısalcı olduğunu izah etse yeterli.
-
10 soruya biz dokunamadık. ki zaten son 2-3 ayda bu sonuç olacağı neredeyse belli olmuştu. tabi ayrıca ekstra zor olunca gayet normal. ne kadar ekmek o kadar köfte. genede 33-34 ayt mat yapar die ümitliydim. ama nasip. olmadı.
lakin ama fakat, ayt mat hariç tüm sınavlar diğerleri 2023 ile benzer idi doğrudur. ama bu matematiğin zor olduğu ve daha düşük mat neti ile geçen sene ki sıralamayı tutturacağını ortadan kaldırmaz. bunun tam olarak ne kadar olduğunu sonuçlar çıkınca göreceğiz. ha umutlu muyum, hiç değilim. boşa çaba ettik gibi geliyor.
-
SAĞLIK BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ Gülhane Tıp Fakültesi
(İSTANBUL) (Devlet)
Karşısında ; Tıp
(Ankara)(Erkek) (Milli Savunma Bakanlığı Adına) yazıyor 100 kontenjan var 42 k ile tamamlamış. neden tutulmamış bu bölüm ki. ön sınav felan mı var.
Birde;
SAĞLIK BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ
Gülhane Tıp Fakültesi
(İSTANBUL) (Devlet)Tıp
(Ankara bu tercih şekli var 150 kişi almış ve 9k ile kapatmış. iki tercih arasındaki fark nedir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maviplanet -- 26 Haziran 2024; 15:29:34 > -
Askeri doktor oluyor hocam bunlar. Subay doktor yetiştiriyorlar. Sadece kazanmak yetmiyor, çeşitli mülakatları da var, harp okulu gibi.
-
Biri sadece erkek ve milli savunma bakanlığı adına alıyor yani askeri doktor
Hocam bir de içişleri bakanlığına bağlı olanı var o da 35k dan kapatmıştı sanırım oradakiler napıyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam bildiğim kadarıyla 10-15 kişi alıyorlar zaten direkt bakanlık adına çalışıyorlar. İşte bakanidir bakan yardımcısıdır şudur budur bunlarla ilgileniyorlar yine de bi araştırmanız daha iyi olur.
Hocam 20 - 40 banında 2023'e göre nasıl gelebilir sıralamalar sizce
-
söylediğiniz şekilde olan işlerin mükellefiyeti çok oluyor. kazancı da hiç ekstra değecek bişey değil. değmez bence. sonuçta askeri olan işte de normal sivil olarak yapamıyorsun hekimliği.
-
https://forum.donanimhaber.com/en-gercekci-sinav-yorumu-ve-tahminleri--158910232
aslında düşüncem bu,sayısal ilk 10k yine çok iyi yapmış alt sıralamalarda hissedilmiş sınavın zorluğu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X