Şimdi Ara

Sıralamalar 2015 Gibi Gelecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dermisim. Sinav en iyi ihtimalle 2019 un 1 tik kotusu gelecek.Yani 1.1 ile 2019 siralamanizin carpimi.En kotu ihtimalle 1.3 ile carpim gelir.15k 19.5 olur gibi.14k 18.2k olur gibi.Ben siralamalarin beklenildigi kadar kotu gelmeyecegi kanisindayim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lan cidden yazdigim sey iyimser degil millet kafayi yemis.480 puan gecen sene 14k imis.Eger cidden 480 puan 22.2 k olursa bilemiyorum cidden.Herkes sunu unutuyor.Millet net bir sekilde netine bakmiyor.Aytde adam cikmis guzel gecti 71 tane isaretledim diyor gelen net 47. Cevremde ve kendimde ne hikmetse deneme gercek sinav arasi degisim olmadi olumlu yonde.Oyle bir algi var ki 60 yapanlar sinavda 65+ 70 + yapti gibi. Yok oyle bisey.Yigilmanin nedeni daha cok soru sayisinin azligindan kaynaklayacak.Biyoloji gayet zorladi bu sene.
  • Bu iyimserlik nereden geliyor hocam anneden mi babadan mi ?

• Bence gayet realist tahmin hocam.14k 21 olmaz max 19.6k olur diyorum.

• sayisalda siralamalari 1.6 ile carpin en kotusune hazirlanin iyi gelirse sevinirsiniz kotu gelirse uzulmezsiniz

• fazla kötümser kanka 2018 sonucu 0,867 ile çarparsan sonuç gelecektir
  • 1,3 vallaha iyi kendimi 1,5'e hazırladım ama 2 gelirse şaşırmam.

• melihceliktas kullanıcısına yanıt
    Lan cidden yazdigim sey iyimser degil millet kafayi yemis.480 puan gecen sene 14k imis.Eger cidden 480 puan 22.2 k olursa bilemiyorum cidden.Herkes sunu unutuyor.Millet net bir sekilde netine bakmiyor.Aytde adam cikmis guzel gecti 71 tane isaretledim diyor gelen net 47. Cevremde ve kendimde ne hikmetse deneme gercek sinav arasi degisim olmadi olumlu yonde.Oyle bir algi var ki 60 yapanlar sinavda 65+ 70 + yapti gibi. Yok oyle bisey.Yigilmanin nedeni daha cok soru sayisinin azligindan kaynaklayacak.Biyoloji gayet zorladi bu sene.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU YIL 2021 GİBİ GELİRSE
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Salazar Slytherin kullanıcısına yanıt
    Kulaklarını kendi doğrularından başka görüşlere kapadıkları için duymazlar hocam, hiç uğraşmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: Salazar Slytherin

Lan cidden yazdigim sey iyimser degil millet kafayi yemis.480 puan gecen sene 14k imis.Eger cidden 480 puan 22.2 k olursa bilemiyorum cidden.Herkes sunu unutuyor.Millet net bir sekilde netine bakmiyor.Aytde adam cikmis guzel gecti 71 tane isaretledim diyor gelen net 47. Cevremde ve kendimde ne hikmetse deneme gercek sinav arasi degisim olmadi olumlu yonde.Oyle bir algi var ki 60 yapanlar sinavda 65+ 70 + yapti gibi. Yok oyle bisey.Yigilmanin nedeni daha cok soru sayisinin azligindan kaynaklayacak.Biyoloji gayet zorladi bu sene.
    haklısın hocam her sene aynı muhabbet bir de millet şu sıkıntılı süreci es geçiyor, bence 2019'un 1.2 katı gelicek
    Burasi kadar geri atacağını düşünen yok bence . Ayt mat dışında geçen seneden kolay ders yoktu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    hocam tyt bu sene bariz zordu denemelerimden -10net az geldi ayt ise geçen seneye yakındı en fazla 2 soruluk fark olabilir diye düşünüyorum dolayısıyla 50k 56k olur düşüncesindeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Salazar Slytherin

Çevremde arkadaş olarak çok öğrenci yok 2-3 tane var. Sınavdan çıkınca aramızda bir konuşma geçti. 40 Mat yaptım oğlum çok kolaydı diyen adam 31-9 Mat yaptı. Sorular zor değildi ama bana çok da kolay gelmedi arada kaldığım sorular oldu diyen adam 34-1 yaptı.

• hangi aralıktasında 2 ile çarpılıp gelirse şaşırmassın?

• MagnificoVettel kullanıcısına yanıt
    Peki iyi öğrenci miydi hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: yolcu-10

Peki iyi öğrenci miydi hocam
    Netleri zaten aşşağı yukarı bu düzeyde olan adamlardı ikisi de 30 civarı mat yapıyordu
  • Hocam bu yazdıklarınızı birkaç konuda daha görmüştüm. 1.1-1.3 düşüncenizi.

Bende sizin gibi düşünüyor gibiyim en kötümserde 1.4 gibi olur bence. 1.6+ biraz abartı gibi. Umarım düşündüğümüz aralıkta kapatır.

• Salazar kardeş sen iyi misin? Daha dün 2010'dan kötü gelecek iyimserdim artık değilim diyordun, konu altında insanlara sinirleniyordun, üç saniyede mi fikir değiştirdin?
  • sn0m_v2 kullanıcısına yanıt
    İlk 10k dışında bütün aralıklarda olabilir. Yani forumda gördüğüm kadarıyla inşallah gelmez diyorum. En kötü 1,5 isterim orası ayrı.

• quote:

Orijinalden alıntı: MagnificoVettel

Çevremde arkadaş olarak çok öğrenci yok 2-3 tane var. Sınavdan çıkınca aramızda bir konuşma geçti. 40 Mat yaptım oğlum çok kolaydı diyen adam 31-9 Mat yaptı. Sorular zor değildi ama bana çok da kolay gelmedi arada kaldığım sorular oldu diyen adam 34-1 yaptı.

Alıntıları Göster
    adam 40 mat yaptim demis 40 dogru dememis ki

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.