Geçen seneye göre çok oynayacağını düşünmüyorum max 5k oynar. Geçen seneki sınav zordu bu seneki sınav çeldirici
Katılıyorum. 100 bin ve altı için oynama olablir. Ama dediğin gibi bunun üstündeki öğrenciler için 5 bilemedin 7k dan fazla oynamaz.
nasıl yani ben şimdi netlerimi yazdıgımda 2015 de 128k 2014 de 200k gösteriyor sen 135-140k olacağını mı düşünüyorsun maximum
14 e yakın olur sıralamalar bu sınav kolay gibi görünen zor bi sınavdı 2015 gibi beklediğimiz için kolay olgusu oluştu herkeste
Super Man
kullanıcısına yanıt
hocam kendimi öyle bir şartlandırdım ki 345 gibi çıkacak soruları ezberle bak bu böyle yapılır her problem 5 dk ona göre ayrla sosyal 0 olsa yine yeter dedim sınava girdim kolay geldi ama sonrasında düşününce hangi soruda çelişkide kaldıysam yanlış gelmiş neredeyse yani herkes konu açtı ama kolay diye değildi tamam ilk 10 k için kötü oldu ama saçma sorulardı herkes için ösym şu halkın ciddiye aldığı tek şeyi de ziyan etti
Geçen sene bu sene karşılaştırması 10 üzerinden
2015-Türkçe 10 (Sorabilecekleri en zor türkçe soruları) 2016-Türkçe 7 Matematik-8 Mat-7 Geo-6 Geo-6 Tarih-7 Tarih-7 Coğrafya-7 Coğ-7 Felsefe-6 Felsefe-8 Din-5 Din-8 Fizik-5 Fizik-8 Kimya-5 Kimya-5 Biyo-7 Biyo-7 Bana göre böyle kıyaslama. Çok ekstra bi fark göremiyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme