Bildirim
Sıralama ? (Yüzüklerin Efendisi - Silmarillion - Hobbit - Güç yüzüklerine dair )
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Hurinin çocuklarını güç yüzüklerinden önce oku yani şöyle
Silmarillion
Hurinin çocukları
Güç yüzüklerine dair
Hobbit
LOTR
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Komutan Kangal -- 28 Mart 2015; 13:09:14 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Bane
Silmarillion
Hurinin çocukları
Güç yüzüklerine dair
Hobbit
LOTR
Hocam Silmarillion'da ' Güç yüzüklerine dair' diye bir bölüm var bu ne oluyor ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Bay_R
quote:
Silmarillion
Hurinin çocukları
Güç yüzüklerine dair
Hobbit
LOTR
Hocam Silmarillion'da ' Güç yüzüklerine dair' diye bir bölüm var bu ne oluyor ?
Sauronun Celebrimbora yaptırdığı yüzükler olması lazım -
quote:
quote:
quote:
Silmarillion
Hurinin çocukları
Güç yüzüklerine dair
Hobbit
LOTR
Sauronun Celebrimbora yaptırdığı yüzükler olması lazım
yok hayır eminim Güç yüzüklerine dair diye bir bölüm vardı kitapta sonlara doğru.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Silmarillion
Hurinin çocukları
Güç yüzüklerine dair
Hobbit
LOTR
Sauronun Celebrimbora yaptırdığı yüzükler olması lazım
yok hayır eminim Güç yüzüklerine dair diye bir bölüm vardı kitapta sonlara doğru.
o konu hakkında bir bilgim yok
-
tamamdır teşekkürler . -
Yazıldığı gibi oku bence.
Okuma rahatlığı açısından;
Hobbit
Lotr
Bitmemiş Öyküler
Silmarillion
Hurin'in çocukları
Sanırım kitaplar 6.45 yayınından. Yani Silmarillion kitabınızda Güç yüzüklerine dair bölümü yok onu ayrı aldınız. Onu da hemen Silmarillion'dan sonra okuyun. -
Hikaye Olarak
Silmarillion
Hurin'in Çocukları(isterseniz Silmarillion'daki turin bölümü atlayıp direk bu kitabı okuyun daha detaylı turin bölümü)
Hobbit
Lotr üçlemesi
Bitmemiş Öyküler
Ayrıca üstdeki arkadaşımızın dediği gibi 6.45 ayrı bastı güç yüzüklerine dair bölümünü ithaki ise kitaba dahil etti onu eğer ayrıysa hemen Silmarillion'un peşine okuyun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gandalf81 -- 28 Mart 2015; 20:36:04 > -
ithakiden almistim 'guc yuzuklerine dair' ekli kitaba , yorumlar icin tesekkurler
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
farketmez ki.
üçleme
hobbit
silmarillion (içinde zaten güç yüzüklerine dair kısmı var)
hurinin çocukları.(istersen bunu okumayabilirsin ama güzeldir yine de tavsiye ederim) -
İlk lotr ları okusak olur mu beyler?
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Prestige
Emin olun daha güzel olur. Silmarillion çok ağır , kafa karıştırıcıdır. Eğer ondan başlarsanız diğer kitaplara karşı bi önyargı oluşur Yüzüklerin Efendisini okumaktan vazgeçebilirsiniz. Yıllarca böyle konular açılıp sorular soruluyor. Çoğu kişi kronolojiye göre okunmasını söylüyor ama aralarından çok fazla zaman geçtiği ve hepsi bir seri altında yayınlanmadığı için birebir etkileyen şeyler olmuyor. Hatta tersine okumak bence daha güzel olur diye düşünüyorum.
Bu arada Húrin'in Çocukları'nı benim gibi Yüzüklerin Efendisinden daha fazla seven varmı acaba merak ettim. Eğer okumayan varsa şiddetle tavsiye ediyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Húrin -- 31 Mart 2015; 7:53:23 > -
Silmarillion okuyarak başlamıştım fakat hiç sarmadı. Daha sonra aşağıdaki sıra ile yaklaşık 2.5 ayda hepsini bitirdim.
The Hobbit
The Lord of the Rings
Tales from the Perilous Realm
The Silmarillion
Unfinished Tales
The Children of Húrin
The Children of Húrin'den önce The History of Middle-Earth'ü okumayı denedim ama çok sıkıcı geldiği için bıraktım. -
quote:
Orijinalden alıntı: Húrin
quote:
Emin olun daha güzel olur. Silmarillion çok ağır , kafa karıştırıcıdır. Eğer ondan başlarsanız diğer kitaplara karşı bi önyargı oluşur Yüzüklerin Efendisini okumaktan vazgeçebilirsiniz. Yıllarca böyle konular açılıp sorular soruluyor. Çoğu kişi kronolojiye göre okunmasını söylüyor ama aralarından çok fazla zaman geçtiği ve hepsi bir seri altında yayınlanmadığı için birebir etkileyen şeyler olmuyor. Hatta tersine okumak bence daha güzel olur diye düşünüyorum.
Bu arada Húrin'in Çocukları'nı benim gibi Yüzüklerin Efendisinden daha fazla seven varmı acaba merak ettim. Eğer okumayan varsa şiddetle tavsiye ediyorum.
İlk hobbiti okuyun diyorlardı, şimdi kim alacak onu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Húrin
quote:
İlk hobbiti okuyun diyorlardı, şimdi kim alacak onu
Silmarillion ve Bitmemiş Öyküler dışında istediğiniz kitaptan başlayabilirsiniz bence sıkıntı olmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X