Şimdi Ara

Sıradaki Popüler Server => ELAMIDAS! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.141
Cevap
7
Favori
80.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Burası zaten Türk server'ı değil uluslararası.Private serverlarda oynayan en iyi 2 Türk guildinin burada oynayacağını göz önünde bulundursak bile serverda ki Türk populasyonu 15% civarında bekliyorum.
    Son 3 yıl içerisindeki en iyi private server olacağının garantisi bizzat benden.
    Bütün yaz sro oynıcam diyene = Elamidas

Orijinalden alıntı: Mr_Chocolate

Burası zaten Türk server'ı değil uluslararası.Private serverlarda oynayan en iyi 2 Türk guildinin burada oynayacağını göz önünde bulundursak bile serverda ki Türk populasyonu 15% civarında bekliyorum.
    Son 3 yıl içerisindeki en iyi private server olacağının garantisi bizzat benden.
    Bütün yaz sro oynıcam diyene = Elamidas

Velestia, Skalidoru ele alırsak katılıyorum, ben de başlayacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende başlıycam Sbot'um hazır guild için pm alabilirim

...

Araç yazılım,kodlama ve adaptasyon ile alakalı sorunlarınızı mesaj atabilirsiniz.
    BMW-MercedesBenz-Volkswagen-Seat-Audi-Skoda-Renault Coding,Adaptation,FSC,NAV,Module Flash,CarPlay

Doctor of Medical Dentistry..
  • Açıldımı hocam bir güncellesen

Orijinalden alıntı: Dr.Carl Elfman

bende başlıycam Sbot'um hazır guild için pm alabilirim

mbot yasak mı?

• Hocam konu biraz daha aktif olabilirmi? bilgi almak istiyoruz. Kesin olarak ne zaman açılıcak. DH den çogu kişi başlar guild nasıl olucak oyun içinde neler yapabiliriz ne yapıcağız bunları konuşalım artık

Both are loud in their defiance, claiming that they would "rather rule in hell than serve in heaven". One might have admired these rebel angels if one believed their defiance was in the name of liberty-however, both lied. Their rebellions were only provoked by envy and the usurpers' wishes to take the perceived tyrants' place. Never were two more natural tyrants than Morgoth and Satan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nerwaguss

Açılsa bilgilendirme olur merak etmeyin. Bu arada server ı beklemedeyim epeydir gelse de oynasak Sadece chinese olması iyidir job wardlar daha güzel oluyor.

Aynen öyle bende bekliyorum bayadır 20haziranda kısmetse açılacak:D

Orijinalden alıntı: Amadeus_M

Acilmadimi hala

Yok 20haziranda açılacak kardeşim açıldığında buraya yazarız bilgilendiririz zaten

Orijinalden alıntı: L0nelyHeRo

quote:

Acilmadimi hala

Yok 20haziranda açılacak kardeşim açıldığında buraya yazarız bilgilendiririz zaten

Tamam hocam bende baslıyacagım haber verırsınız

Orijinalden alıntı: L0nelyHeRo

quote:

Acilmadimi hala

21 ınden once acılmıcagı soylendı elıtepvpers de
  • Merhaba arkadaşlar bir süredir finaller yüzünden konu ile ilgilenemedim.

Server'ın açılma tarihi biraz daha ertelendi. Zaten bu zamana kadar resmi bir açıklama gelmemişti ben adminlerin bana verdiği tahmini süreyi güncelledim sürekli.
    Server ile ilgili çok fazla gelişme var fakat henüz paylaşışması istenmiyor, özellikle daha önce hiç bir serverda olmayan otomatik eventler serverın iyi güzel tarafı olacak kısa zaman içerisinde uzun bir bilgilendirme yapıcam.

Açılma süresi için söyleyebileceğim şu, 4 Temmuz cuma günü olarak bekliyorum. Host şu anda satın alınıyor genel testler devam ediyor.
    Oyun hakkında bilgilendirmeyi birkaç gün içinde yapıcam buradan takip edebilirsiniz.

www.facebook.com/SilkroadOnlineExperts

Görüşmek üzere.

• şimdide 4 temmuzmu oldu iyice yılan hikayesine döndü he

şimdide 4 temmuzmu oldu iyice yılan hikayesine döndü he

Yenilikler var onları yapıyorlar onları falan test ediyorlar o yüzden tabi ki tam bir tarih veremiyorlar yenilikler çok iyi hoşuma gitti o skill olayı falan güzele benziyor

*DW Cave ~ Disabled
    *New Job Temple enabled the one from alexandria
    -mobs are already done spawn increased and also dmg is lowered and all debuffs removed
    -stuff as drops/quests etc will be done in the next following days
    ~~Entrance at red points proper icons will be added later onhttp://i.epvpimg.com/UHUrf.jpg
    *Changed spawn position in purgatory
    *Consignment Npc has been removed from HT/JG since we dont need it
    *Pet Clock is back enabled at Item Mall
    *Elamidas Shop for Eur items has been removed since we dont need it anymore
    *At Skalidor shop we removed sun set/acc items dont rly need em now also getting
    sun item wont be easy, so for now we will keep only sun weapon.
    *JG Cave ~ Disabled
    *Samarkand Area is enabled
    http://i.epvpimg.com/ua0mb.jpg
    http://i.epvpimg.com/HXBsh.jpg

*Proper icon has been added now to the map for Job Temple
    *Drops at uniques(TG,URU,CERB,IVY,ISY,LY,DS) are done
    *Drops at 90~100 mobs are done
    *Job rates are re-done and finished
    *Fixed Premium Plus somehow it got bugged and wasnt buyable anyway its fixed now
    *Added Job uniques(Montecore,Goliath,Morgoth,Aquila) to job temple
    *Added 2 Uniques(Shelob,Shin-moo) at Purgatory and also nerfed them
    *Drops at Leviathan mobs are done

*Surprise box added to all uniques
    *Dungeon elite mobs for petra garden and baghdad are finished, nerfed and drops are done
    *Removed "pick-all" based drops from old job uniques(Anubis etc)

*We finished the drops for jobtemple mobs and created also a new surprise box which can give u only sos items.
    *Added Surprise box to ALL Uniques drop rate is almost 100% but the chance to win an sox item isnt that high.
    *Also for the past days Akasch has been workin on Achievements mostly the db stuff for it. Simulation has already finished the mastery for it so here are few screenshots so u know what we mean.
    http://i.epvpimg.com/TtSig.png
    http://i.epvpimg.com/DoNCh.png
    http://i.epvpimg.com/h7dXb.png

More info about the rewards for Achievements will be posted later on when we open our official thread.

An once again there is no official date yet for the server opening we still got quite some stuff to do and we wont open the server until the most bugs are fixed.

• Kısacası olay şu yenilikler yaptık onları anlatıyor dw caveyi kapatmışlar onun yerine alexandriada bir yer açmışlar kasılmak için daha çok mob olsun mob sıkıntısı falan cıkmasın diye özel uniqlerin falan çıkış yerlerini değiştirmişler samara kasılmak için oraya koymuşlar mobları bütün uniqlere eklenmiş süpriz kutu gibi birşey yani onlardan sox item çıkma ihtimali varmış öyle yani onları anlatıyor oyunda olan değişmeleri anlatıyor ve oyuna yeni skiller koymuşlar mesela 1tane lord falan kestiğinde o skilli açabiliyorsun ve geliştirmek için 5tane lord kesmen lazım falan öyle değişik görevlerle açılan skiller eklemişler çok hoşuma gitti o olay öyle onları anlatıyor orda kardeşim yaptıkları geliştirmeleri açıklıyorlar.Ve onları test ediyorlarmış bi hata bug falan çıkmasın diye temmuzun ilk haftasında falan açılacakmış bir aksilik çıkmazsa...

Deniz "Nightbird"
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.