Şimdi Ara

Sıradaki Popüler Server => ELAMIDAS! (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.141
Cevap
7
Favori
79.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Piyasada server olmadigi icin burda oynamak zorunda kaliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr_Chocolate

Server:

Sıradaki Popüler Server => ELAMIDAS!

Bizim sirketteki pc

• https://www.facebook.com/redensonline?ref_type=bookmark beyler bu swye başlayamaya düşünüyorum gevurların swsinde oynamaktan bıktım yok uzay mekiği falan iyice soğuttu skalidordan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meraxes

https://www.facebook.com/redensonline?ref_type=bookmark beyler bu swye başlayamaya düşünüyorum gevurların swsinde oynamaktan bıktım yok uzay mekiği falan iyice soğuttu skalidordan

Oynamıcağın bir serveri hem kötüleyip hemde konusunda reklam yapmak ne kadar etik?

Link'i kaldırmanı rica ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShanKee

quote:

ak 47 falan eyvallahda şu uzay mekiği ne işe yarıyor ?

ak-47 eyvallah mı ? :D Sizin gibi sro cu olmaz olsun. O uzay mekiği gm ninmiş. Belki event yaparda bir tur bindirir sizi :D Ha madem oyunda evlenme var gm bence izdivaçda düzenlemeli oyunun devamlılığını sağlar hem güzel olur ..

:D :D :D bi tur bindirir :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exciting Bad Boy

Bu konuda yazılanlar, çizilenler, oyun içi ekran görüntüleri ve şahsi çıkarlar için insanları aptal yerine koyarak söylenen yalanlar.. Yazık gerçekten çok yazık.

Yalan mı ? Bidaha bak istersen oyuna dikkatli bak ama. Yalan falan değil kendi gözlerimle gördüm ve ss aldım kimseye yalan borcumuzda yok beta yı oynayanlarda biliyor zaten var olduğunu
  • Dostum sroseverler oyunda orjinallik ister.Orjinalliğin yanında kalite de ister.İstenilen hedefe ulaşıldığında etkinliklerle eğlenceli bir oyun oynamak ister.Mob sıkıntısı çekmeden char kasmak ister.Yani farklı arayışlara girmenin bir anlamı yok. ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambo009 -- 9 Ağustos 2014; 15:38:29 >
  • quote:

quote:

Bu konuda yazılanlar, çizilenler, oyun içi ekran görüntüleri ve şahsi çıkarlar için insanları aptal yerine koyarak söylenen yalanlar.. Yazık gerçekten çok yazık.

Yalan mı ? Bidaha bak istersen oyuna dikkatli bak ama. Yalan falan değil kendi gözlerimle gördüm ve ss aldım kimseye yalan borcumuzda yok beta yı oynayanlarda biliyor zaten var olduğunu

Bende gm'nin öyle birşey yapacağını sanmıyorum betada bende vardım orası beta sonuçta gm seni bir ptye davet ediyor direk 100lv yapıyor coini,silki veriyor veya zaten beta0-beta300 var herşey bedava oyunda global vs. onun için gm birşey istiyor musunuz diye sorabilir burada bir sorun görmüyorum çünkü beta oyun daha ama ak47,uzay mekiği,evlenme konuları çok gereksiz olmuş onlar zaman kaybı onları eklemek...

• quote:

quote:

Bende gm'nin öyle birşey yapacağını sanmıyorum betada bende vardım orası beta sonuçta gm seni bir ptye davet ediyor direk 100lv yapıyor coini,silki veriyor veya zaten beta0-beta300 var herşey bedava oyunda global vs. onun için gm birşey istiyor musunuz diye sorabilir burada bir sorun görmüyorum çünkü beta oyun daha ama ak47,uzay mekiği,evlenme konuları çok gereksiz olmuş onlar zaman kaybı onları eklemek...

• quote:

Orijinalden alıntı: L0nelyHeRo

quote:

quote:

Hem gm nin öyle birşey yapacağını sanmıyorum diyorsun hemde uzay mekiği , ak-47 saçma olmuş diyorsun :)) kendi içinde tezat yaşıyorsun arkadaşım. Ayrıca dikkatli okursanız ss lerin altında belirttiğim gibi yalnızca beta da değil orjinalinde de olacakmış bu saçmalıklar. Ayrıca konuyu açan chocolate de söyledi üst sayfalara bakarsan gm nin bu saçmalıklar için çok zaman harcadığını uğraştığını söyledi. Bu yapılanlar resmen sro ile dalga geçmek saygısızlık yapmak başka bir şey değil. Şöyle örnek verelim sen al Call of the Duty de Captain Price ' ın eline glavie ver :D :D

• quote:

quote:

Yanlış anlamışsın sanırım, ben seninle aynı görüşteyim.

Tüm bu ekran görüntülerine, yazılanlara rağmen hala daha kendini masum göstermeye çalışıp bir yandan da server'ın reklamını yapmaya çalışan birisi var demek istedim.

Benim için bu server GM Kadrosunu görünce bitti zaten, birileri havadan itemleri kaparken, 10/10 yaparak kaleleri alırken emek vererek zamanımı boşa harcayacak değilim.

1 Kişi 2 kişi değil herkes aynı şeyi söylemiş zaten, herkes haksız onlara göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -SnowStorm -- 9 Ağustos 2014; 17:40:17 >

• Ben alınmıyorum da kusura bakmıyorsunuz değil mi? Zira ısrarla sürdürdüğünüz suçlamaların ne kanıtı var ne bir dayanağı. Yetkili birisiyle iletişimde bulunmak ondan bedava birşey temin edilmesi anlamına gelmiyor bunu anlamak için süperzeka'ya sahip olmanıza gerek yok. Websitemizde çoğu kale savaşımızın videosu var, son 20 savaştır kazandığımız her savaşta full online çıkmamız ve stratejilerimiz bize yenilen düşman guild/unionlar tarafından bile saygı duyulup taktir edilmesi bir yana, siz adı sanı duyulmamış 3-5 arkadaş 1 guildde toplanıp savaşta büyük unionlar arasında güme gitmiş guildler olarak savaşlar hakkında yorum yapıyosunuz. Tekrar söylüyorum burada dayanağı olmadan konuşulan hiçbir şeye alınmıyorum, tereddütüm o ki bize kafa tutamayan guildler-oyuncular burada herkesin içinde suçlamalar yapıp birbirine destek veriyor ve bunu gören diğer insanlarında tabiki içine kurt düşüyor.

Bu benim yaptığım ikinci açıklama umarım arkadaşlar bunu da okur ve ona göre yorumlarlar. Elbetteki herkesin buna hak vermesini ummuyorum zira burada kimin kaç yaşında, nasıl bir kafa yapısına sahip olduğunu göremiyoruz. Herkes istediğini yapmakta özgürdür, diyeceğim o ki; server hakkında pozitif düşünceleri olmayan arkadaşların aylardır başlık altında işi ne, eğer beğenmedinizi bir yönü varsa yorumunuzu yazarsınız, yavsiye ederim/etmem vesaire gidersiniz. Aylarca burada server'ı kötüleme, yorumların tekrar tekrar silinmesine rağmen yüzsüzlük yaparak kişilere ve guildlere hakarette bulunmanın ben anlamsız olduğunu düşünüyorum.

Son olarak, client XP ile uyuşmadığı için son birkaç gündür bunu düzeltmeye çalışıyorlar, dün akasch BETA'yı kapattığını pazar akşamına kadar yoğun bir şekilde çalışıp artık server'ı cuma gününe yetiştirmek istediğini söyledi, bilginize.

Sevgiler,
    Choco.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dubforvet -- 9 Ağustos 2014; 21:28:11 >

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    silemediğim yorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dubforvet -- 9 Ağustos 2014; 21:35:20 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Tüm bu ekran görüntülerine, yazılanlara rağmen hala daha kendini masum göstermeye çalışıp bir yandan da server'ın reklamını yapmaya çalışan birisi var demek istedim.

Benim için bu server GM Kadrosunu görünce bitti zaten, birileri havadan itemleri kaparken, 10/10 yaparak kaleleri alırken emek vererek zamanımı boşa harcayacak değilim.

Ben kendime göre yeni bir server buldum oldukça güzel bir server. 120 cap chn - eu ip limiti var türk sayısı baya az online sayısıda 950 civarlarında

Sahip olduğun zihniyet ile oyunda Türkler'den nefret edilmesinde payı olan Türk oyuncu tiplerinden biri olarak gözüküyorken bu yorumu yazman beni benden aldı . :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dubforvet -- 9 Ağustos 2014; 21:36:26 >

• Siz ota boka laf atmadan çooook zaman önce ben Akasch'a sormuştum. Ben de çok saçma buluyorum, ilk seferde güldürmedi değil. Bir bekleyin, oyun açılsın. Beğenirsiniz beğenmezsiniz, oynarsınız oynamazsınız hiç ama hiç umrumda değil. Tek beklentim birazcık adam olmanız, iftira atmamanız. Başkalarının günahını durduk yere almamanız. Diğer türlü hiçbir sorun yok. Ben hayatımda bu kadar çekememezlik görmedim. Fatihinde dediği gibi bazılarınızla çok ama çok seviye farkı var. Kendini bilen arkadaşlar lütfen alınmasınlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: The BlackMamba 24

Siz ota boka laf atmadan çooook zaman önce ben Akasch'a sormuştum. Ben de çok saçma buluyorum, ilk seferde güldürmedi değil. Bir bekleyin, oyun açılsın. Beğenirsiniz beğenmezsiniz, oynarsınız oynamazsınız hiç ama hiç umrumda değil. Tek beklentim birazcık adam olmanız, iftira atmamanız. Başkalarının günahını durduk yere almamanız. Diğer türlü hiçbir sorun yok. Ben hayatımda bu kadar çekememezlik görmedim. Fatihinde dediği gibi bazılarınızla çok ama çok seviye farkı var. Kendini bilen arkadaşlar lütfen alınmasınlar.

oyun 15 inde mi açılıcak ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ben kendime göre yeni bir server buldum oldukça güzel bir server. 120 cap chn - eu ip limiti var türk sayısı baya az online sayısıda 950 civarlarında

Sahip olduğun zihniyet ile oyunda Türkler'den nefret edilmesinde payı olan Türk oyuncu tiplerinden biri olarak gözüküyorken bu yorumu yazman beni benden aldı . :)

Sahip olduğum zihniyet seni yaralıyor , seni örseliyor biraz olsun yusuf çekmene sebebiyet veriyor sende cool havalarına giriyorsun yok güldüm falan filan. Yemezler abisi yemezler benim şu ana kadarki yazdığım herşeyi objektif gözle okuyan birisi karşı saldırıların sadece Expert yani sizin guildinizin üyeleri oldugunu rahatlıkla görebilir. Onun için zihniyetim sana zarar verdiği için bazı konularda haklı olduğum için bu tarzda yorumlar yapıyorsun ben oraya adam gibi yorumumu yazıyorum diyorumki herkese iyi eğlenceler diyorum sen buradan kendine pay çıkarıp bişeyler yazıyorsun kendi çapında. Üslubumu bozuyorsam sizin gibiler yüzünden bozuyorum çünkü kendinizi bi bok sanıyorsunuz. Ama aslında kaldırım taşı bile olamayacak varlıklarsınız. yok uluslararası toplulukmuşta falan filan :D neyse

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sahip olduğum zihniyet seni yaralıyor, bazı konularda haklı olduğum için bu tarzda yorumlar yapıyorsun

Yukarıda dayanağı bulunmayan suçlamalar yazdım altına gene haklı olduğunu yazmışsın, neye göre - kime göre? komiksin arkadaşım, dediğim gibi oynamayacağın server konusunu aylarca takip etmenin, kişi-guild ve server sahiplerini dayanaksız olarak yermenin, iftira atmanın önceye ait bir kuyruk acısından başka mantıklı bir açıklaması olduğunu düşünmüyorum o yüzden bu yorum senin yazdıklarına karşılık yazdığım son yorum. Farkettin mi bilmiyorum yukarılarda attığın o bütün yorumlarını sildirdim, hesabının kapatılması içinde şikayette bulundum, bakalım görelim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: The BlackMamba 24

Siz ota boka laf atmadan çooook zaman önce ben Akasch'a sormuştum. Ben de çok saçma buluyorum, ilk seferde güldürmedi değil. Bir bekleyin, oyun açılsın. Beğenirsiniz beğenmezsiniz, oynarsınız oynamazsınız hiç ama hiç umrumda değil. Tek beklentim birazcık adam olmanız, iftira atmamanız. Başkalarının günahını durduk yere almamanız. Diğer türlü hiçbir sorun yok. Ben hayatımda bu kadar çekememezlik görmedim. Fatihinde dediği gibi bazılarınızla çok ama çok seviye farkı var. Kendini bilen arkadaşlar lütfen alınmasınlar.

oyun 15 inde mi açılıcak ?

Yüksek ihtimalle ancak onlar hiçbir zaman kesin bir tarih vermedi. Bu arada bizim konudan bu kadar haberdar olmamızın sebebi, grup olarak bir skype conversationa sahip olmamız ve elamidas GM'lerinin de bu conversationda sürekli bilgiler vermesi. Sadece Experts değil bir sürü guildden bir sürü '' adam '' bu conversationa katılmış durumda. Bazı arkadaşlarda hala çamur at izi kalsın mentalitesi devam ediyor. Biz ne dersek boş. Bundan sonra bu tarz saçma mesajlara kaale almayayacağız.

Bizim tek amacımız uzun süredir beklenilen, belki de en iyi yapımcı kadrosuna sahip olan bir private serverda rekabeti arttırmak ve oyunu daha da güzel hale getirmek. Myth diye bir server vardı bilmem oynayanınız varmı. Server özünde çok iyiydi ancak ilk 2 hafta yaşanılan lag ve exploit sıkıntıları sebebiyle bir çok oyuncu kaybetti. O güzelim oyunda 200-300 online vardı ve oyundaki bütün zevki yokediyordu. Düşünün bir serverı, lagsız, sorunsuz, herşeyin donatesiz yolu var. Herşey websitede açıklanmış. Bütün oyuncular için ideal ve adil. Hepimizin beklediği server bu değil mi? Biz de bu conversationdan aldığımız haberleri sürekli burada paylaşıyoruz ki diğerlerinin de haberi olsun.

• quote:

1'ine yetiştirmeyi umuyodu olmadı. Ağustos 8 cuma günü açılacağını bekliyorum. Balance kaldı sadece

^^

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.