"Futbol istatistikleri mini eteğe benzer. Birçok şeyi gösterir ancak asıl merak edileni göstermez."
bsak bir ingiliz sozu vardi "gosterilmeyen sey daha cok ilgi ceker , deger kazanir"
Bu söz Alex Ferguson`un değil Aberdeeb teknik direktörü Ebbe Skovdahl`ün, orjinali şu şekilde.
Statistics are like mini-skirts .. they give you good ideas but hide the most important parts; - Aberdeen boss Ebbe Skovdahl on Arild Stavrum having more shots on target than Henrik Larsson..
Bu arada o sözün söylenmesine neden olan oyuncu Arild Stavrum zamanında Beşiktaş`a geldikten sonra bir yorum yapmıştı.
"Tired after practice I had a shower. I put a lot of soap on and after opening my eyes I realised that I was the only naked man among 10 Turks wearing shorts. Then a German entered the shower and I was happy. I doubt that Elton John would be happier than me to see a naked young man' - Besiktas striker Arild Stavrum tells his website about the cultural differences he's encountered since moving from Aberdeen."
Antremandan sonra yorgundum ve duşa gittim. Biraz sabun aldıktan sonra gözlerimi açtım ve farkettim ki şort giyen 10 tane Türk`ün arasında tek çıplak bendim. Daha sonra bir Alman duşa geldi ve artık mutluydum. Elton John bile ( kendisi gaydir ) çıplak bir erkek gördüğüne benim kadar mutlu olamaz dı eminim. -- Beşiktaş forveti ARild Stavrum kendi websitesinde Aberdeen`den ayrıldıktan sonra karşılaştığı kültürel farklılıkları anlatırken belirtmiş.
ferguson thy ile sponsorluk anlaşması yapıldığından dolayı artık biz de türk takımı sayılırız demiş.. sonunda avrupada adam gibi başarılara imza atabilcez
quote:
Orijinalden alıntı: ProximityOne
Bu arada o sözün söylenmesine neden olan oyuncu Arild Stavrum zamanında Beşiktaş`a geldikten sonra bir yorum yapmıştı.
"Tired after practice I had a shower. I put a lot of soap on and after opening my eyes I realised that I was the only naked man among 10 Turks wearing shorts. Then a German entered the shower and I was happy. I doubt that Elton John would be happier than me to see a naked young man' - Besiktas striker Arild Stavrum tells his website about the cultural differences he's encountered since moving from Aberdeen."
Antremandan sonra yorgundum ve duşa gittim. Biraz sabun aldıktan sonra gözlerimi açtım ve farkettim ki şort giyen 10 tane Türk`ün arasında tek çıplak bendim. Daha sonra bir Alman duşa geldi ve artık mutluydum. Elton John bile ( kendisi gaydir ) çıplak bir erkek gördüğüne benim kadar mutlu olamaz dı eminim. -- Beşiktaş forveti ARild Stavrum kendi websitesinde Aberdeen`den ayrıldıktan sonra karşılaştığı kültürel farklılıkları anlatırken belirtmiş.
cidden oyle . burda havuza falan giriyoruz , banyo yapicaz . Soyunma odasinda herkez anadan dogma , ilk gordugumde sasirmistim .Gerci utanma soz konusu olmuyor , "kizmiyizda utanalim , bizdede var " moduna giriyorsun belli bir sure sonra . gerci birkeresinde zenci bir dayi girmisti , herkezin basi one egilmisti
Abi ben İzmir`de Troy`da basketbol oynuyorum sene 99-00 dönemi, daha yaş küçük haliyle bazı şeylerde öyle. Takımda zenci oyuncular var, vallaha korkumdan duşa en son giriyodum.