< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Sipay [ANA KONU] (45. sayfa)

-
-
Papel derken PAPEL'i kastettim.quote:
Orijinalden alıntı: Düşünenadam07
Hocam papel derken hangi bankayı kastettiniz acaba?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sipay'de problem mi var? Ne mobilden ne de bilgisayardan uygulamaya giremiyorum. Mobilde telefona 6 haneli mesaj gelmiyor. Bilgisayardan da bireyseli tıklamama rağmen açılmıyor.
-
Tamamdır, çok teşekkürler hocam.
-
Ben az önce mobilden giriş yaptım sms geldi hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Spamlara bak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sipay üzerinden yemeksepetinden sipariş verdim %10 cashback gelmedi mcc kodu yok olarak gözüküyor dendi sipay müşteri temsilcisi
20 bin tl üzeri para attım başka bir bankaya ücretsiz şekilde aktarmak için bloke oldu hesap. Paparasız nerelere düştük.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yanlış anlama da hocam hata sende. Ben parça parça bin lira yüklerken bile düşünüyorum veya ne kadar harcayacaksam o kadar atıyorum hesaba. 20bin baya cesurca olmuş , açarlar merak etmeyin uzun sürebilir ama.
Aynı durumu yakın zamanda bende yaşadım hocam müşteri hizmetlerini aradınız mı? Kayıt açıyorlar ve blokeyi kaldırıyorlar
İşleme ait dekontu isteyebilirler sonrasında tutarı da hesaba aktarıyorlar
İlk başta bin lira attım bir şey olmadı. Sonrada kalan parayı aktardım. Paparada yüz bin lira attığımda oluyordu. (Kumar oynayan birisi değilim)
Müşteri hizmetlerini aradım. Kayıt oluşturdular beni arayacaklarmış. Yarın sabahtan bir daha arayacağım.
Aynı durumu yaşadım bugün , mcc kodu olmadığı için cashback gelmeyeceğini belirtti
-
Platform aboneliklerindeki cashbackleri %60'dan %40'a çekmişler ama yine de en yüksek miktar iade veren Sipay sanırım başka var mı bildiğiniz?
-
%40 oldukça düşük. papel, nays, tami %50-%60 civarı cashback veriyor.
-
Kazanci sonraki ay da verse youtube ve netflix i tami ye tasiyorum. Sipay da zaten aylik 200tl kazanma hakki olup ugrastiriyordu. Netflix olarak kazan oradan baska sipay e at youtube icin falan. Dedigim gibi bütün parayi tami ye atarim oradan dertsiz tasasiz ceker. Suan en cok veren tami
Nays Netflix en fazla 75 TL veriyor.
Yeni hesap açmaya değecek bir şeyleri var mı?
-
Daha önce sipay hesabına para gönderip hesaba geçmeyen var mı? Bir saat önce gönderdiğim para hesaba geçmedi, müşteri hizmetleri ile konuşup mail olarak dekontu gönderdim. Enparadan göndermiştim. Bu konuda bilgisi olan var mı?
Edit: Gönderdiğim maile 15dk içinde cevap geldi, para hesaba geçti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sodostre -- 2 Temmuz 2025; 11:11:5 >
2-3 gün önce sipay karta başvurdum. dijital kurye diye bir firmadan jesa geldi imzalı sözleşmeli teslimat yapılacakmış neyse.
adersimde olmadığım için dün aradım kartı iptal ettirdim sonra alırım dedim sizin yapmanız gereken bişey yok tamam dediler.
DIGITAL KURYE TEKNOLOJI xxxxxx nolu kargonuz dagitima cikmistir. xxxxxkodu ile teslim alabilirsiniz. Kod size özeldir ve 3. sahislarla paylasilmamalidir. Takip ve teslimat tercihlerinizi yönetmek icin tiklayin:
biraz önce şöyle bir şey geldi sizce nedir? dijital kurye diye bişey yurtiçi kagroyla bişey gönderiyor dolandırıclık vs olabilir mi?
-takip kodu doğru yurtiçi kargo sitesinden açtım baktım.
http://yuryur
biraz önce yurtiçi kargodan üstteki mesja geldi. herhangi bir dolandırcılık oalbilir mi?
bu dijital kurye bu sipay kartıyla mı alakalıdır?
başka bir şey olabilir mi bilgisi olan var mıdır?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X