|
Sipay [ANA KONU] (24. sayfa)
-
-
Selamlar hesap yükseltilmedi daha . Hesaba para attım amazon için ama bakiyeden sanal karta nasıl para atacağım. Daha doğrusu o cüzdanla nasıl eşleyeceğim? Nereye dokunsam hesabı yükselt diyor. -
Bende de aynısı oldu. Kimlik okuttum onda da hata veriyor. Olmazsa kapatacağım hesabı. -
Hesap yükseltme yapmadan hiç bir işleme izin vermiyor . Hesap yükseltme için ise ıslak imzalı belgenin kargo ile kendilerine gönderilmesini istiyorlar
-
ben telefondan yaptım direk. nfc li telefon varsa sorunsuz oluyor
-
Hesap yükseltme onaylaması tam bir işkence tam 4 gündür yükseltme için onay bekliyorum. -
benim 5-10dk sürmüştü, ilginç
-
nfc ile mi yapmistiniz kimlik onay ..vb sürecleri ..
bir de gene ıslak izma almadan(nfc ile islemleri halletmemize ragmen ..) üyeligi yükseltmeyecekler mi simdi ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 30 Haziran 2024; 11:23:23 > -
Evet nfc ile yaptım ancak hala onay bekliyor.. -
Ne zaman yapmıştınız... -
nfc 'ye ragmen ıslak imza gerekiyor mu ..nfc ile ıslak imza olayi devreden kalkiyor mu (digital bankacilik da nfc ile taratirrsaniz verileri ıslak imza icin kargo & kurye .vb beklemiyordunuz da ...)
-------
bu arada bilen arkadaslar icin amazon oyunlari 1 temmuz da mi sifirlaniyor haziran oyunlarini da almak istiyordum da ....sipay ile temmuzdan itibaren iadeleri baslarim artik ..gozuken o ki 4 gun de onaylaniyorsa gec kalmisim zaten ...spotify ve steam & epic oyunlari icin de guncel rakam ne idi ?
-
Nfc ile yaptıktan sonra ıslak imzaya gerek kalmıyor ancak sipay temsilcileri beceriksiz ve işlerini düzgün yapmıyorlar olacakki bu kadar uzun sürüyor müşteri hizmetlerini arıyorum bekleyeceksiniz onay sürecini diyor. -
30-40 gün önce falan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 30 Haziran 2024; 21:42:40 > -
Üye oldum
Kimliğin ön ve arka yüzünü taradı sorunsuz
Ama daha sonra qcr Hatası verdi
NFC ile tarat demeden direk Hata verdi
Birkaç kere denedim hala aynı hatayı alıyorum
nfc test ettim çalışıyor , kimlikte çalışıyor. Ama sipay uygulamasında nfc okutmadan direk hata veriyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihan -- 30 Haziran 2024; 17:35:41 > -
Dakika,gün
Bilemiyorum neden onayı bekletiyorlar -
WiFi ile yapıyorsanız bir de mobil veri açarak deneyin. -
Ben hesap yükseltme olayını neredeyse 1 sene önce yazmıştım konuya o zaman çok meşakkatli idi sonra uygulama üzerinden de hesap yükseltme işi geldi neredeyse geldiği gün hesap yükseltme yaptım sorunsuz zorlanmadan anında onaylanmıştı -
Arkadaşlar ben de ıphone telefonumdan nfc ile yaptım ilk defa online bir hesap açmıyorum ama bunlar üstte arkadaşın dediği gibi biraz beceriksiz mi desem,işlerine mi gelmiyor desem ? Bilemedim. Mail attığımda ilgileneceklerini söylediler. Islak imzalı belge vs istemediler kargo ile. Ki uğraşmam zaten. -
Bugün sabah aradım mh bana ilgileneceklerini ilgili birime bildirdiğini anlattı durdu tani gün sonunda hala onay yok maalesef -
quote:
Orijinalden alıntı: juniperi
Nfc ile yaptıktan sonra ıslak imzaya gerek kalmıyor ancak sipay temsilcileri beceriksiz ve işlerini düzgün yapmıyorlar olacakki bu kadar uzun sürüyor müşteri hizmetlerini arıyorum bekleyeceksiniz onay sürecini diyor.ben nfc ile yapmama rağmen benden ıslak imzalı belge istiyorlar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X