|
E-ticaret yapıyoruz ve şu an sipariş ve üretim takibini WhatsApp ve Excel üzerinden yürütmeye çalışıyoruz. Ancak bu şekilde takip edince zaman zaman unutulan veya gözden kaçan siparişler oluyor. Daha sistematik bir şekilde siparişleri takip edebileceğimiz bir program arıyoruz. Özellikle e-ticaret üzerinden sipariş geldiğinde ilgili iş bölümüne otomatik olarak iş düşmesini, siparişin üretim aşamalarını takip edebilmeyi istiyoruz. Bunun yanında müşterilere teklif hazırlayıp PDF olarak gönderebileceğim bir sistem de olması önemli. Ayrıca personel mesai takibi ve ön muhasebe işlemlerini de aynı program üzerinden mümkün olduğunca kolay şekilde yapmak istiyorum. Muhasebe konusunda çok bilgili değilim, bu nedenle kullanımı basit ama sağlam ve güvenilir bir program olması benim için önemli. Bu ihtiyaçları karşılayan, kullandığınız ve memnun kaldığınız bir program varsa önerilerinizi paylaşabilir misiniz? https://www.krkbos.com isimli siteyi buldum, bu siteyi kullanan var mı, tavsiye eder misiniz? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenilmez26 -- 15 Ağustos 2026; 16:16:27 > |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler