Şimdi Ara

Sion AD AP TANK JUNGLE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sionu hangi alanda tercih ediyorsunuz ve daha kullanışlı olduğunu düşünüyorsunuz ?

• ap sion seviyorum nedense. offtank olanı ignite morello ex.callingle falan bayağı counterlıyorlar çünkü.
  • Mid lane tercih ederim.
  • AD : harras yok, kaçış skilli yok kolay gank yer, 3 phantom kasanlar yüzünden ad sion düşününce aklıma 10 level insanlar geliyor.

Jungler : Hızlı jungler değil, çok kolay counter yer, 2 saniyelik stunla gank atamazsın lanede cc yoksa.

AP : Tek oynanabilecek sion tarzı ama oda kolay counterlanıyor ve melee olduğu için farm yapamıyor.

O yüzden napıyoruz? Sion aldıysak refund ediyoruz ve oynamıyoruz bu heroyu.
  • Bütün 450 ve 1350 lik heroları aldım ama bir tek sionu almadım.Almayacağım.Sevmiyorum arkadaş sadece AP gidebiliyor onuda yarım yamalak yapıyor.İnat ettim almayacağım
  • AP dışında metada yeri yok. Ha AP'nin de ne kadar yeri olduğu tartışılır
  • offtank sion frozen ie ga tf falan
  • ap sion ile midde cok rahat farm yaparsin. e skili farm icin yeterli ayrica early de harasslayip ( q+e combo ) 4-5 level oldugun an ignite + q-e combo attip easy kill alicaksin ( tabi duz atakda 110 fln oldugundan 1-2 kere vurup kill i garantileyebilirsin. sonrasinda feedlendikce feedlenen bi hero oldugundan :D maci cok ta rahat tasirsin.

item build
    dfg-rabadon-lichbane+m.pen bots+banshei+guardian veya void stuff ama tercihim 2 tane def itemi cunku focuslardan canli cikmani saglar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HellYeaa

ap sion ile midde cok rahat farm yaparsin. e skili farm icin yeterli ayrica early de harasslayip ( q+e combo ) 4-5 level oldugun an ignite + q-e combo attip easy kill alicaksin ( tabi duz atakda 110 fln oldugundan 1-2 kere vurup kill i garantileyebilirsin. sonrasinda feedlendikce feedlenen bi hero oldugundan :D maci cok ta rahat tasirsin.

item build
    dfg-rabadon-lichbane+m.pen bots+banshei+guardian veya void stuff ama tercihim 2 tane def itemi cunku focuslardan canli cikmani saglar.

aynen katılıyorum ap sion hafife alınmamalı (yatar ama hafife alınmamalı)
  • off tank sion yakaladımı kurtuluş yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: smallwax

quote:

Orijinalden alıntı: HellYeaa

ap sion ile midde cok rahat farm yaparsin. e skili farm icin yeterli ayrica early de harasslayip ( q+e combo ) 4-5 level oldugun an ignite + q-e combo attip easy kill alicaksin ( tabi duz atakda 110 fln oldugundan 1-2 kere vurup kill i garantileyebilirsin. sonrasinda feedlendikce feedlenen bi hero oldugundan :D maci cok ta rahat tasirsin.

item build

aynen katılıyorum ap sion hafife alınmamalı (yatar ama hafife alınmamalı)

+ 1 de benden katılıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Em Mathers

AD : harras yok, kaçış skilli yok kolay gank yer, 3 phantom kasanlar yüzünden ad sion düşününce aklıma 10 level insanlar geliyor.

Jungler : Hızlı jungler değil, çok kolay counter yer, 2 saniyelik stunla gank atamazsın lanede cc yoksa.

AP : Tek oynanabilecek sion tarzı ama oda kolay counterlanıyor ve melee olduğu için farm yapamıyor.

Eyvallah da, melee olduğu için şöyle böyle konusunda sana katılmıyorum.

Fizz melee, Katarina melee, Diana melee, Galio melee, Akali melee, fakat gayet güzel farm yapılıyor. Sion'un AP gitmesi halinde de W skilli über farm yeteneğine sahip zaten.

Diğer konularda haklısın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sciuridae

quote:

AD : harras yok, kaçış skilli yok kolay gank yer, 3 phantom kasanlar yüzünden ad sion düşününce aklıma 10 level insanlar geliyor.

Fizz melee, Katarina melee, Diana melee, Galio melee, Akali melee, fakat gayet güzel farm yapılıyor. Sion'un AP gitmesi halinde de W skilli über farm yeteneğine sahip zaten.

+1 melee olması onu kötü bir ap champ yapmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: CreonCe

quote:

quote:

+1 melee olması onu kötü bir ap champ yapmaz.

aynen öyle, bu arada E skilinin bi sınırı var mı? her minion, nc, kill almada artıyor bir sınır yok ama mesela warmogda 920 + bonus health 350 demiyor ama 350 de sınırlandırılmış. Bundada öyle bir şey var mı yoksa 5 saat sür(dür)ülen bi oyunda 15 k canı olur tövbebismillah

• Recommended itemler de ap için zaten. Bence bir rework gelmesi lazım ne olduğu belli değil Sion'un.
  • Ap sion iyidir de late game de diğer ap carryler kadar etkili olamıyor.
  • Bana tipi ve sesi itici geliyor
  • ad sion kastımı uçuyor valla biraz ksyle adam alması lazım
  • quote:

quote:

fizz hayvani gap closer + kaçış mekanizması, katarina poke + gap closer, diana poke + gap closer, galio ap counter + cc king, akali op + gap closer + stealth,ap sion anca shield aç dolan ortada ne kimseye yaklasabilirsin ne gang den kurtulabilirsin tabi oyuncu kalitesine de bağlı ama diğerlerine göre dezavantajlı konumda bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alwex -- 12 Eylül 2012; 17:09:27 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.