|
Merhaba arkadaşlar. Aşağıda belirttiğim frekanslarda eski tv de takılı olan Goldmaster Hector uydu alıcısı ile görüntü ve ses alamıyorum. Her iki frekansın da kalite ve sinyal değerleri çok yüksek. 90 sinyal, 78 kalite bandında gidiyor ikisi de ama "uydu sinyali yok" hatası veriyor ve sinyal oldugu halde görüntü ve ses gelmiyor. Diğer tüm frekanslarda bir sorun yaşamıyorum. Yakın zamanda bir çanak anten yenilemesi yaptık ve değerler inanılmaz iyileşti ama bu kanalları kaybettik maalesef. 12298V - H 4800 12034 V 27500 Uydu alıcının eski olduğunun farkındayım ama eski bir tv ye baglı oldugu için sorunsuz calısıyordu. Bu arada aynı LNB ye bağlı diğer tvlerde bu frekanslarda hiçbir sorun yok ve sinyal değerleri de aynı. Uydu alıcı mı arızalı acaba? Bilgilerinizi esirgemeyiniz. TKGS aktif bu arada. Eğer uydu alıcı arızalı olsa, eski çanak anten bağlıyken nasıl çalışıyordu anlamadım doğrusu. Diğer tv de Next 2023 ile aynı frekansları kontrol ettiğimde hiçbir sorun olmadığını görüyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-733E6E0F7 -- 30 Aralık 2022; 17:21:12 > |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler