Şimdi Ara

Sinüzit Olan Varsa Bakabilir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
3
Favori
1.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün hastahaneye burun tikanikligi yuzunden gittim röntgen cekindim doktor kronik sinüzit dedi ilaç falan verdi.internetten biraz arastirdim insanlar baya abartiyor bu hastaligi eğer sinüzit olan arkadaş varsa söyleyebilir mi gerçekten abartildigi kadar mahvediyor mu insani ?

• Öyle mahvetmiyorda geçmediğinden dert yanıyor herkes bir süre sonra psikolojikmidir bilmem insanı çok rahatsız ediyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evreleri var. Bazen bi vurur adama beynin yerinden çıkacakmış gibi olursun...
  • Beni bazen acayip yamultuyor, en fazla dikkat edersin. Sigara içiyorsan bırak
  • Bendede sinuzit var. Bazen uyumaya calisirken burun tikanikligi yaşıyorum sinir ediyor. Iki haftadir sabah kalktigimda burnumda kanama oluyor sumukle bielikte. Ama iki haftadir babannemde kaliyorum burdada kombi yakiyolar. Bikac gundur havlu islayip koyuyorum kombinin ustune uyurken. Ise yariyor:)

• bendede var ama o kadar zararını görmedim arada baş ağrısı yapıyor o kadar
  • En son sinüzit olduğumda abartısız 1 hafta yatmıştım. 3 günü ateşliydi. Mide bulantısı vs yerimden kalkamıyordum.

Kafanı ve alnını soğuktan korumalısın. Asla kafanı yıkayıp ya da banyo yapıp evden çıkma.

Banyodan sonra kafanı hemen kurut. Ev içinde bile olsan hastalanabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Baş ağrıları gelince kafanı duvarlara sürttürürsün.
  • Ben de var,bazı zamanlar hiç bir şey yapasım gelmiyor.İlaçlardan artık burnum kanamaya başladı sürekli.

Sana tek çözüm yöntemini söyleyeceğim.1-2 saatte 1 git lavaboya burnun ne kadar ağrırsa ağrısın temizle.

1-2 yıla bi şey kalmaz.(ciddiyim,ömür boyu ilaç kullanmaktan iyidir.)

Ha bi de ameliyat var ama doktorlar çok tınlamıyor,hep lafı geveliyorlar neden bilmiyorum.

Edit:Arkadaşın da dediği gibi kafan ıslak kalmasın,iyice kurut,bikaçsaat dışarı çıkma.

Buhar iyi gelir bi de.Doktor demişti:karbonat ve tuzu bi ufak kabtaki sıcak suyun içine dök,kaptan nefes çek sürekli,havlu koy bi de kafana,tüm buhar yoğunlaşsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaJJi -- 19 Ocak 2015; 17:04:09 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başını üşütmemeye dikkat et. Ağrı şiddetli olabiliyor. Burnun çok tıkandığında suyun içine okaliptus yağı damlatıp kaynat sonra buharını içine çek. Benim tavsiyelerim bunlar. Geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi William Axl Rose -- 20 Ocak 2015; 12:34:57 >
  • Bende de var vurdumu tam vuruyor kafami one egdigimde kafama rpg atiyolar sanmistim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıllardır uğraşıyorum bu sinüzitle bende baş ağrısı falan yapmıyor ama gece burun tıkanıklığı yüzünden 4-5 defa uyanıyorum. Bazı günler burnum sanki musluktan su akarmış gibi akıyor. Ayrıca Otrivine isimli burun spreyi ile kanka oluyorsun.
  • sinüzit kolay kolay geçmez. piyasadaki ilaçların çoğunu denemiştim ve geçmemişti. sinüzit vurdumu çok fena yapar ben bikere 3 gün yatalak kaldığımı bilirim aralıksız şiddetli baş ağrısı. sonra çörek otu tedavisiyle çözdüm işi bende işe yarayan tek şey çörek otu oldu.
  • Burnum tıkanıyor benim hele geceleri falan.
    Başım ağrıyor arada. Burnum gündüzleri tıkanınca buğu yapıyorum, sorun kalmıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muradisdan

sinüzit kolay kolay geçmez. piyasadaki ilaçların çoğunu denemiştim ve geçmemişti. sinüzit vurdumu çok fena yapar ben bikere 3 gün yatalak kaldığımı bilirim aralıksız şiddetli baş ağrısı. sonra çörek otu tedavisiyle çözdüm işi bende işe yarayan tek şey çörek otu oldu.

Nasıl bir tedavi, biraz daha açar mısın?

• Validem ve ben sinüzit hastasıyiz. 3 kez ameliyat oldu ve tekrar yeniledi. Tekrar ameliyat olacak ameliyat araliklari yaklaşık 6 yıl.
    Allaha şükür bende kyle birşey yok.
    Anneme arada bi sanci vuruyor. Beynin yerinden firlarcasina agridigini soyluyor duramiyor yerinde agridan doktora gidiyor uz bi sakinleştirici. Bitti diyor yolluyor. Tekrar ameliyat olacak insallah bi 5-6 yil acisiz geçecek

• quote:

Orijinalden alıntı: asosyalist

quote:

Orijinalden alıntı: muradisdan

sinüzit kolay kolay geçmez. piyasadaki ilaçların çoğunu denemiştim ve geçmemişti. sinüzit vurdumu çok fena yapar ben bikere 3 gün yatalak kaldığımı bilirim aralıksız şiddetli baş ağrısı. sonra çörek otu tedavisiyle çözdüm işi bende işe yarayan tek şey çörek otu oldu.

Nasıl bir tedavi, biraz daha açar mısın?

genelde önerilen tedavi buruna çörek otu yağı damlatmaktır ben bunu denemedim nasıldır bilmiyorum. ben aktardan alınmış çörek otunu hiçbi işlemden geçirmeden direk günde 3 kere 1 er tatlı kaşığı olmak üzere tüketmiştim. ancak dikkat etmek gerekiyo iştah kesici özelliği var sinüzit geçene kadar 7-8 kilo kadar vermiştim. iştahımın tekrar eski haline dönmesi 1 sene kadar sürmüştü. ama işe yaradı 2006 yılında denemiştim ondan beri şiddetli sinüzit ağrısı çekmedim ağrı gelse bile senede bikere oda çok hafif oluyor.

• burundaki yapısal bozukluktan dolayı ameliyat olduktan sonra kronik sinüzit oldum

2 ay boyunca burnumdan günde en az 5-6 defa olmak üzere avuç avuç kanlı koyu yeşil iltihap geldi

baş ağrısı göz ağrısı üst dişlere yaptığı ağrı yanakların yanması koku alamama tad alamama cabası

lanet bi hastalıktır eğer ilerlemişse
  • Saçını düzgün kurutmadan dışarı çık bi bakayım nasıl oluyormus.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.