Şimdi Ara

SİNÜZİT HASTALIGIM İLERLERSE NE OLUR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
3.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar çok ciddi bu durum var aylr önce doktora gitmiştim ilaç falan verdi fakat kısa sürede bıraktım haplrı falan kullanmadım..işin kötüsü ondan sonra kendime de hiç dikkat etmedim saçım sılak soguga çıktım hergün 2-3 kere saçımı yıkadım son haftalarda soguk suyla yıkandım çok kez ve şu an nefes alamıyorum derin nefes alınca da midem bulanıyor çok korkuyorum şu günlerde doktora gidip hem bunu baktıracam hemde kan tahlili yaptıracam başka hastalıklar çıkacana eminim kanser bile..

"Bir insan hiç bir zaman nereye gittiğini bilmediği zamanki kadar uzun yol gidemez.." "Kaybolan Yıllar.."
    |REFERANSLARIM|
    Symbian Team

• dikkat etsene kendine,ne o öyle...
    böyle giderse farenjit olursun;kola,baharatlı yiyecek,fazla sıcak-soğuk yiyecek yasaklanır.Öksürükten kurtulamazsın
    Dh nin yeni ahlaki erdemleri;
    hırsızlık, fuhuş, ahlaksızlık.
    bunlarla ilgili eleştiri yaparsanız ceza alırsınız.
    fahişeye fahişe, hırsıza hırsız, ahlaksıza ahlaksız diyemezsiniz.
  • OF YAA KANSERİDE ŞEYDEN SÖYLEDİM 7 YILDIR BAŞUCUMDA GECE GÜNDÜZ AÇIK CEP TELEFONU,SÜREKLİ BİLG. 4-5 LERE KADAR..OFF NEYSE BUNLARIN TELAFISI MÜMKÜNDÜR İNŞALLAH..

"Bir insan hiç bir zaman nereye gittiğini bilmediği zamanki kadar uzun yol gidemez.." "Kaybolan Yıllar.."
    |REFERANSLARIM|
    Symbian Team
  • tedavi en önce beyinde başlar...
    sen kanserim bilmemneyim dersen hiç bi ilaç fayda etmez...
    kendine gel be!
    töbe töbe...
    aslan gibi herifsin...

eski nick manyetico
    Benim yaradılışımda bir fevkalâdelik varsa, o da Türk olarak dünyaya gelmemdir.
    Mustafa Kemal

• yok canım ben iyiyim aslan gibiyim

ya bi de kanser çıksa misal atbiiki hayatta yenemem bu karamsarlıkla..Allah şifa versin ne diyelim
    ama yine de offf

|REFERANSLARIM|
    Symbian Team
  • bendede 6 senedir sinüzit var.hatta bi ara o kadar kötüydüm ki 15 gün yataktan kalkamamıştım.doktora gittiğinde vereceği ilaç tır.onları kullanırsan hastalığın hafifler ama kendine dikkat etmen lazım şafak

Transaction (Process ID 100) was deadlocked on lock resources with another process and has been chosen as the deadlock victim. Rerun the transaction.

/tt.asp, line 534
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sinüzite Ne İyi Gelir?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: StepbyStep

bendede 6 senedir sinüzit var.hatta bi ara o kadar kötüydüm ki 15 gün yataktan kalkamamıştım.doktora gittiğinde vereceği ilaç tır.onları kullanırsan hastalığın hafifler ama kendine dikkat etmen lazım şafak

eyvallah saolasın StepbyStep cıgım

|REFERANSLARIM|
    Symbian Team
  • Hocam hemen söyleyeyim;

Muhtemelen seninde benim gibi sinüzitlerin artık kistleşmiştir.Ve yine muhtemelen sen de benim olduğum ameliyat olup o kisti aldıracaksın.

Lokal ameliyat şeklinde olup,burnu ve ağzı delip aldılar.Ameliyat sırasında bazı yerler acıtıcı olmakla beraber,ameliyattan sonra 3-4 gün nefes alamıyor ve boğuluyormuş hissine kapılamk can sıkıcıdır.

Tabi işin iyi yanı da şu ki artık sinüzit durumun ortadan kalkıyor.
    Yirmi yıl seni özleyerek yaşlanmak da güzeldi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Siya

Hocam hemen söyleyeyim;

Muhtemelen seninde benim gibi sinüzitlerin artık kistleşmiştir.Ve yine muhtemelen sen de benim olduğum ameliyat olup o kisti aldıracaksın.

Lokal ameliyat şeklinde olup,burnu ve ağzı delip aldılar.Ameliyat sırasında bazı yerler acıtıcı olmakla beraber,ameliyattan sonra 3-4 gün nefes alamıyor ve boğuluyormuş hissine kapılamk can sıkıcıdır.

Tabi işin iyi yanı da şu ki artık sinüzit durumun ortadan kalkıyor.

abi ne diyorsun yaa sen beni korkutmak mı istiyorsun

yok yok benim bişeyim yok benim sinüzitle iidir aslında aram

şaka bi yana ben yarın hemen doktora gidiyorum..

|REFERANSLARIM|
    Symbian Team

• yav bune be ne kanseri ne ciğer???
    bende de vardı sinüzit kafa tası ve alın arasında iltahaplanma oluyor röntgen de çektirmiştim baya çıkmıştı doktor antibiyotik vermişti ilkini düzenli kullanmadığımdan işe yaramdı tekrar gittim doktora, o sıralar ankarada okuyordum hava soğukken gözlerim kapanıyordu kıpkırmızı oluyordu ve ölmek istiyordum, okuldan izin alıp eve gidiyordum hemen soba ve battaniye 1 saate geçiyordu; byle olmayacağını anladım ve dotorun verdiği antibiyotikleir saati saatine kullanmaya başladım, çok şükür 3 senedir bir şikayetim yok

Amleyiytta da korkulacak bir şey yok.2 hafta içinde hayat çok normale dönüyor,iz miz kalmıyor.
    Yirmi yıl seni özleyerek yaşlanmak da güzeldi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ßluétooth

Arkadaşlar çok ciddi bu durum var aylr önce doktora gitmiştim ilaç falan verdi fakat kısa sürede bıraktım haplrı falan kullanmadım..işin kötüsü ondan sonra kendime de hiç dikkat etmedim saçım sılak soguga çıktım hergün 2-3 kere saçımı yıkadım son haftalarda soguk suyla yıkandım çok kez ve şu an nefes alamıyorum derin nefes alınca da midem bulanıyor çok korkuyorum şu günlerde doktora gidip hem bunu baktıracam hemde kan tahlili yaptıracam başka hastalıklar çıkacana eminim kanser bile..

Burnun Musluk gibi akar Şaka şaka bişi olmaz işallah üzülme be ne kanseri alla alla

EDİT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OziiX -- 2 Aralık 2005, 12:59:34 >

• bugun gittim doktora verdi bi yıgın hap inşallah geçer bu arada evin havası kuruymuş kalorifer kurutuyomuş havayı..havalandırın dedi..burnumda et kemik olabilirmiş bi de kulak-burun-bogaza gidecem..

şu bogaz yanması çok kötü bişey..

|REFERANSLARIM|
    Symbian Team
  • quote:

Orjinalden alıntı: ßluétooth

bugun gittim doktora verdi bi yıgın hap inşallah geçer bu arada evin havası kuruymuş kalorifer kurutuyomuş havayı..havalandırın dedi..burnumda et kemik olabilirmiş bi de kulak-burun-bogaza gidecem..

şu bogaz yanması çok kötü bişey..

tarifine uygun kullan, saatini kaçırma dakikası dakikasına kullanmaya bak

Orjinalden alıntı: manyetico

tedavi en önce beyinde başlar...
    sen kanserim bilmemneyim dersen hiç bi ilaç fayda etmez...
    kendine gel be!
    töbe töbe...
    aslan gibi herifsin...

arkadaşım çok güzel söylemişsin.yüreğine sağlık.
    hem daha ortada kesin bi şey yok.sadece bi sinüzit.bundan daha da kötüleri var.haline şükret.
    Allah tüm hastalara çare versin.
    acil şifalar.
    jöle sürme
    içimdeki şeytanın ensesindeyim, önce sessiz bir şekilde geliyorum günahlarımdan arınmaya çalışarak ve bir çocuk masumiyetinde ilerliyorum, söylediğim yalanlar ve yaptığım kötülükler geliyor aklıma, toparlamaya çalışıyorum yorgun düşmemem lazım, yaptığım şeylerin alt toplamını alıyorum ömrüm gibi karmaşık sayı çıkıyor, zaten düzgün bir şey de beklemiyordum, gözlerim kararıyor ve sonra tam karşılaşacakken kan ter içinde uyanıyorum, banyoya gidip kafamı kaldırıyorum, her şeye rağmen yaşamanın güzelliği geliyor aklıma, içimdeki kötülüklerden kurtularak hayata iyiliklerle devam edeceğimi sesli olarak iki kez tekrarlıyor, sonra susuyorum, tekrar yatmaya gidiyorum başım öne eğik...
  • ilerlerse migren olur sana tavsiyem buğuseptil diye bir ilaç var bu ilacı belli ölçüde kaynamış suyun içine döküyosun ve buharını teneffüs ediyosun ve burunda sinüslerde ne var ne yok boşaltıyo bu ilacı biraz kullan
    En güzel marşını vurmada mehter,
    Ya Allah Bismillah, Allahuekber!
  • Bendede var 3 4 senedir ilaç falan kullanmadım arada bi can sıkıyo ama oyle çok sorun yapan bi olay deil baş ağrısı yapar arada burdaki arkadaşlar biraz abartmış gibi geldi bana ... Allah şifa vesin kardeşim...
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.