Herkese merhaba 17 yaşındayım geçen yıllarda Sinüzit hastası oldugumu öğrendim ve hemen doktora gittim bi kafa röntgeni çekti ve ilaçlar yazdı röntgendede kafamın sol tarafında yaşıma göre olması gerekenden çok fazla sinüzite rastlamıştı ve ilaç tedavisi bitince tekrar muayneye gelmemi söylemişti.Ama bende her türk gibi hastalık biraz geçince ilaç içmeyi kestim ve tedavi sonrası muayneye gitmedim.Şuan ise durum tekrar patlak verdi . Doktora gittim alerjidir diyip bi kaç ilaç verdi onları kullandım fakat sadece biraz burun akıntılarımı kesti.Benim derdim burun akıntım değil akmıyıp burnumun içinde olan tıkanıklılıktı kafamı sağa çeviriyorum burnumun sağ tarafı tıkanıyor sola çeviriyorum sol tarafı tıkanıyor :( Neyse şimdi ise 5 ay önce gittigim doktorun sinusit için yazdıgı ilaçları tekrar kullanmaya başlasam bi problem olurmu onu merak ediyorum ilaçlar şunlar Enfexia 500 mg. İburamin Cold 24 likit kapsül 2 kutu yazdıydı.ve bide burun tıkanıklılıgım için Avamys sprey yardımlarınız bekliyorum herkese iyi ve sağlıklı günler dilerim.
Merhaba Eminim bu sıkıntıyı yaşayan ve çözüm arayan birçok kişi var.Ben kurtuldum hemde çok basit doğal ve ucuz bir yöntemle... Kronik sinüzit öksürük ve peşpeşe 3 kutu antibiyotikle iyileşebiliyordum. Enson 1 ay sürdü öksürükte eklenince mahvoldum.Tomografi sonuçları berbattı ve ameliyat olmam şarttı başımı kaldıramaz oldum. Kronik sinüzitten muzdarip bir doktorun papatya anısın okumuştum. Bende papatya kürünü denedim.Evet burnum akıyordu ve ağrılarım azalmıştı.Birkaçkez ara ara tekrarladım.Ameliyat olmak için gittiğimde doktorum tekrar tomografi istedi.Sinüzitten eser kalmamıştı.Bu inanılmazdı bence.Aradan aylar geçti tomografi tekrarlandı yine temiz.Şükür. Bütün sinüslerim dolu ve başımı kaldıramaz haldeydim.Tek çarem ameliyattı.Papatya buğusunun bu kadar etki edeceği aklıma bile gelmemişti.Şimdi oğlumada yapıyorum sinüzit olmasın diye hasta olduğunda.
Tavsiye ederim.Kurtulunca banada dua edin oldumu.
işte tarifi:
İbrahim Saraçoğlu - Sinüzit İçin Papatya
Profesör doktor İbrahim Saraçoğlu, Sinüzit problemi çekenler icin papatya kürü öneriyor
Gerekli malzemeler : Yarım litre su 3 çorba kaşığı papatya
Ortalama yarım litre kadar kaynayan su içerisine 3 çorba kaşığı kadar kuru papatya atın ve kaynatın kaynamaya basladıgında basınıza büyükce bir havlu atarak buharı solumaya baslayın ve 5 dakika boyunca bu uygulamayı yapın ardından yarım saatlik ara verdikten sonra tekrar 5 dakika daha uygulayın.
Bu şekilde düzenli olarak hergün uygulayın ve akıntının başladığı gün 3 günlük bir ara verin. Bu kürün sinüzit tamamen durana kadar ara vermeden devam ettirilmesi gerekmektedir. Kürün yarım kalması durumunda sinüzitin devam etme olasılığı yüksektir.
bunların hepsi hikaye bence burnuma 5 gün boyunca acı düylek sıktım biraz rahatladım
ilaci tam kullanmazsan tam iyilesmezsin. al ilaclari tam bitir hepsini