Şimdi Ara

sinopta gezilecek yerler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler ramazan bitince sinopa gitmeyi düşünüyorum.nereler gezilebilir ? önerdiğiniz restorant falan var mı? birde hangi sahilde denize girmek daha uygun ?

• Sinop limanı hinterlandı geniş liman

bkz. (Lise Coğrafya)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omisis046

Sinop limanı hinterlandı geniş liman

bkz. (Lise Coğrafya)

• beyler simitten başka bişey yok mu bu sinopta ne yiycez
  • Erfelek Şelaleri ve Sinop Cezaevini gezebilir ve ayrıca Sinop mantısınıda kesinlikle tavsiye ederim...
  • Hamsilos, Seyit Bilal türbesi, ince burun, merkeze doğru gittikçe kaleler var
    Edit:Akliman sahili daha boş olur genelde. Akliman tarafı tehlikelidir ama çok iyi yüzseniz dahi açılmamanızı tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y.S.E -- 15 Temmuz 2015; 16:01:48 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Omisis046 kullanıcısına yanıt
    Hayır sinop limani hinterlandı geniş değildir doğal liman olmasına rağmen.Ray hattının ulaşmadığı limanların hinterlandı geniş değildir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tekirdağ'da gezilecek yerler
    geçen yıl açıldı
    Ankara gezilecek yerler?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ya beyler bu barınak cafe varmış. bende pizza delisiyim ama fiyatları nasıl ya ? çok meşhur biyermiş ama gidince bulaşık yıkatmasınlar .zaten çok para yok
  • beyler
  • Cezaevini oneririm hocam
    zindanlar filan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hamsilos koyunda yüz birde inceburun var orada piknik yap

• Hamsilos ve gerze diye bir ilçesi var güzeldir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luci2ano -- 16 Temmuz 2015; 10:44:21 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye'nin en uzun plajının Sinop'ta olduğunu biliyormuydunuz?kuyu kebabını tavsiye ederim.sinop kalesi hapishane tabular ...gibi tarihi yerler var

• quote:

Orijinalden alıntı: Elk.De

Türkiye'nin en uzun plajının Sinop'ta olduğunu biliyormuydunuz?kuyu kebabını tavsiye ederim.sinop kalesi hapishane tabular ...gibi tarihi yerler var

Türkiyenin en uzun plajı patara sinopta mı :)
  • quote:

Türkiye'nin en uzun plajının Sinop'ta olduğunu biliyormuydunuz?kuyu kebabını tavsiye ederim.sinop kalesi hapishane tabular ...gibi tarihi yerler var

hocam kuyu kebabı burdada çıkıyor da kilosu 55 lira falan bişey yani o sıkıntı biraz. barınak kafe dediler çok iyi diye ama ne biliyim fiyatları öğrenemedim. kazık değildir inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZenciCivciv

quote:

hocam kuyu kebabı burdada çıkıyor da kilosu 55 lira falan bişey yani o sıkıntı biraz. barınak kafe dediler çok iyi diye ama ne biliyim fiyatları öğrenemedim. kazık değildir inşallah

Fiyatlar dışardan gelenlere farklı uygulanıyor maalesef.dikkatli ol

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ZenciCivciv

quote:

Fiyatlar dışardan gelenlere farklı uygulanıyor maalesef.dikkatli ol

işte memleketin hali . en iyisi alıcan eti köfteyi . piknik alanına gidicen. zaten bi kaç kez daha gittim sinopa da hiç bi mekana girmek nasip olmadı. hep kendimiz yapıp yedik gezmedik

• teyzenin yerinde cevizli mantı ye kesinlikle
    kıymalı nokul ye merkezde bir fırın vardı adını hatırlamıyorum onuda ye kesinlikle onun dışında gezilecek hamsilos, ince burun, biraz zaman ve araba varsa erfelek şelaleri(yedek kıyafeti yedek ayakkabı ile git kesinlikle) cezaevi , şahin tepesinden panoramik fotoğraf çekil, ben denize karakumda girmiştim çok güzel ve sakindi(adanın iç tarafı) birde dış tarafı var ora bayağı dalgalı ve heryerde çeken dalgaya karşı uyarı işaretleri var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.