Şimdi Ara

Sınırsız Upload istiyoruz! Sizde bize katılın, BTK Upload sınırını kaldırsın! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
579
Cevap
8
Favori
58.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
557 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ancak ben sizin dediğinizi daha farklı anladım. :(

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • matrix999 M kullanıcısına yanıt
    Hocam malesef ulaşılabilecek kişi sayısı forum.donanımhaber, technopat, ekşisözlük vs gibi platformları kullanan kişi sayıları ile sınırlı, çünkü bunların dışındakiler için bırakın uploadı dowload bile sosyal medya sayfalarında gezilecek seviyede olması yeterli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: N3O

Hocam malesef ulaşılabilecek kişi sayısı forum.donanımhaber, technopat, ekşisözlük vs gibi platformları kullanan kişi sayıları ile sınırlı, çünkü bunların dışındakiler için bırakın uploadı dowload bile sosyal medya sayfalarında gezilecek seviyede olması yeterli.
    Aynen öyle mesela şu instagram bi kapatılsa neler olur görmek çok isterim.
  • Destekliyorum

• LittleEinstein L kullanıcısına yanıt
    upload hızlarını düşük tutmaları para göz olmalarından vede illegal paylaşımı bahane etmeleri...
  • Meseleyi ayrı ayrı ele almak asla doğru değil. Mesele topluca "internet meselesi"dir. Bu altyapıdan başlayarak internetimizin sorunlu olmasına yol açan her şeyi kapsayan köklü bir meseledir. Bir yandan upload hızları için farklı bir kola bölünüp diğer yandan download hızları için farklı koldan, öteki yandan kota sorunu için başka bir koldan devam edilmesinin hiçbir manası bulunmuyor. Bütüncül bir sorunu ancak bütüncül bir yaklaşımla ve kapsayıcı bir hareketle çözmek mümkündür.

Farklı farklı konular açarak bölünmek çözüm getirmez, aksine çözümün asla gelmemesine sebep olur. İnternette Kalite Hareketi'ne destek olmamız gerekiyor.

Her gün bayat, sağlıksız ve tadı tuzu olmayan ekmek yediğinizi düşünün. Hâl böyleyken gidip "Sınırsız tuz istiyorum!" diye bir hareket başlatır mısınız? Bu durumda yapılması gereken "Kaliteli ekmek istiyorum!" demek ve eğer daha önceden zaten bunu diyenler olduysa onların yanında yer alıp daha güçlenmek. Mesele fırıncıyla ilgili, tadının tuzunun olmaması, sağlıksız olması hep bu yüzden. Yapılması gereken tuzu protesto etmek değil, fırıncıyı protesto etmek. İnternette Kalite Hareketi olarak işte tam da bunu yapıyoruz. Bunun için bir olmamız gerektiğini unutmayın. Birlikten kuvvet doğar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kontratak -- 1 Kasım 2018; 3:29:13 >

• 2015'teki AKK konusu faciası, sonra Playstation İngiltere konusu hezimeti, şimdi de bu çıktı.

Yaklaşık 2,5 senedir tekrar ettiğimiz konuları yeni bir şeymiş gibi ayrı konu açarak kitleyi dağıtmak ve kimseyi dinlemeyip burnunun dikine gitmek tıpkı o konularda olduğu gibi insanların emeklerini ve heveslerini heba edecektir.

TürkNet reklamı ve kendi kanalının reklamını yapan bir iş bilmezden daha fazlası beklenemezdi.
  • Hahaha inanamıyorum ya!

Beyler farkında mısınız? Yine bir ergenin peşinden gitmişsiniz.

Sınırsız Upload istiyoruz! Sizde bize katılın, BTK Upload sınırını kaldırsın!

Konuyu açan bu gencin konuya koyduğu videosunu izledim. Şöyle bir kelam ediyor

quote:

Türk Telekom veya Türk Telekom gibiler hala duruyo, bu firmaların batması lazım. Bu firmaların müşterilerinin direk Türknet'e geçmesi lazım ki onlar müşteri kaybetsin. Müşteri kaybedelerse nolur, Türknet'in bol bol müşterisi olur. Türk Telekom zamanla para kazanamayacağından batmaya başlar. Böylece nolur Türk Telekom ve diğer bütün internet servis sağlayıcıları kendi varolan internet altyapılarını Türknet'e devretmek zorunda kalır. Böylece ülkemizde sonunda internet tıpkı Amerika, Almanya gibi iyi bir hale gelmiş olur.

Beyler üzgünüm... Şu dediklerini duyduktan sonra beni bir gülme tuttu.

Ayrıca videoda verdiği teknik bilgiler eksik ve hatalı. Bu ergenimiz fırsattan istifade meşhur olmaya çalışıyor :) Havalı havalı bir şeyler bilir havasında takılıp sizi de peşinden sürükleyecek aklı sıra.

Siz her önüne gelen ergene destek vermeye devam ederseniz ne yüksek upload hızını görürsünüz ne ucuz simetrik interneti. Eminim ki bu parçalanmışlık servis sağlayıcıların işine geliyor. Şu an uzaktan "ne güzel bölündüler ama" diyerek kahkahalar eşliğinde izliyorlardır emin olun.

Not: Eski bir AKK kampanyası vardı (şimdikini demiyorum ondan önce ölü doğan kampanyayı diyorum), onu da böyle kabarık saçlı bir ergen açmıştı. Daha ilk günden referanslı linkler paylaşmaya başlayıp milletin hevesini kırmıştı. Ergen bu, peşinden gidilmez dediğimde hadi oradan diyenler ikinci gün dediğim şeyde ne kadar haklı olduğumu anladı. Ondan sonra bildiğiniz gibi yeni kampanyayı başlatanlar zar zor toparladı. İlk ergen vakasından sonra ilaç gibi geldiler. Yine bir ergen çıkıp her şeyi mahvetmek istiyor anlaşılan. Bakın bu ergenimiz referanslı link paylaşmıyor ama kendi videolarını paylaşıyor. Ergenimiz Youtuber olma hayallerinde sizi bir adım olarak kullanıyor. Uyarayım dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asimptot -- 1 Kasım 2018; 4:48:19 >

• Asimptot kullanıcısına yanıt
    Kardeşim bence laflarına dikkat etsen iyi olur. Ben 19 yaşındayım ve bu yaş ergenlik yaşı değil. Buna ek olarak benim konuşma stilim genel olarak böyle. Yani 40-50 yaşıma da gelsem hatta 80 yaşındaki bir ihtiyar olsam bile, konuşma biçimimin değiseceğini sanmıyorum. Ayrıca bilgiler eksik olsun yada olmasın, asıl konumuz Upload limitinin kaldırılması. Sayın Asimptot bey.

Ben 10 yaşında biride olabilirdim ama o videoda özetle ülkemizin genelinde internetin kötü olduğundan ve düzeltilmesi gereken şeylerden bahsettim. Akıl yaşta değil, baştadır. Sizin gibiler kendilerini Alfa veya Elit sanar. Asıl siz beni güldürüyorsunuz şu an.

"Teknik bilgileri eksik vermiş." Doğru olabilirde olmayabilirde. Sonuçta ben bir ISS çalışanı değilim.

Meşhur olma gibi bir derdim yok ama herkes ister tabiî öyle olmayı.

Biraz gençlere karşı bakış açını değiştirmen gerekiyor. Eski nesil bakış açışıyla bakmayın. Biz yeni nesil gençleriz. Buna ek olarak ergenlik çağında değilim. Bu yaşlarda ergen olabilmem biyolojikman mümkün değil. Muhtemelen dediklerimi hiç umursamadan kendi yolundan devam edeceksin ama ben yinede cevabımı vermek istedim. Sevgiler.

Bana kalırsa sen Upload hız limitlemesi kaldırılmasın diye beni bahane ediyorsun. Ben burada Upload hız limitinin kalkması için bir video ve konu oluşturdum. Siz ise sanki benim kişisel kusurlarımı bahane edip, bu durumu pasif duruma düşürme çabasındasınız fakat başarılı olamayacaksınız. Bu lanet fiyatlar ucuzlatılacak ve Upload hız limiti kaldırılacak. O kadar. :)

"Not: Eski bir AKK kampanyası vardı, onu da böyle kabarık saçlı bir ergen açmıştı. Daha ilk günden referanslı linkler paylaşmaya başlayıp milletin hevesini kırmıştı. Ergen bu, peşinden gidilmez dediğimde hadi oradan diyenler ikinci gün dediğim şeyde ne kadar haklı olduğumu anladı. Ondan sonra bildiğiniz gibi yeni kampanyayı başlatanlar zar zor toparladı. İlk ergen vakasından sonra ilaç gibi geldiler. Yine bir ergen çıkıp her şeyi mahvetmek istiyor anlaşılan. Bakın bu ergenimiz referanslı link paylaşmıyor ama kendi videolarını paylaşıyor. Ergenimiz Youtuber olma hayallerinde sizi bir adım olarak kullanıyor. Uyarayım dedim."

Kardeşim her genç yaştaki özellikle 19 yaşındaki birine "Ergen" diye hitap etmeyi bırakır mısın? Bunun YouTuber'likle alakası yok. Ben o videoyu koydum çünkü insanlara ek bilgi vermek ve bu konuda insanları bilinçlendirmek istedim. Ciddiyim ben Upload hız limiti kalksın diye uğraşıyorum fakat burada asıl siz bence şuan benim Upload limitini kaldırma konusundaki kampanyamı pasif hale getirmek için benim dış görünüşüme hakaret edip, buda yetmemiş gibi bana "Ergen" diyerek insanlara sanki ben küçük bir çocukmuşum gibi izlenim bırakarak, ciddiyeti bozarak, benim Upload limitini kaldırma konusundaki çabamı geçersız kılmaya çalışıyorsunuz. Daha fazla havlamayın isterseniz. Bahaneleriniz Upload'ı limitli tutmayacak!

Ben bu konuyu tartışmak için açmadım. Burada odaklanmamız gereken konu: UPLOAD HIZ LİMİTİNİN KALDIRILMASI.

• Ergen değilim diyor bir cevap verecek 8 mesajda anca toparlıyor, toparlamak denirse.

Bunun gibisine bırak upload'ı yağmurlu havada su + selam verilmez.
    Sizene benden yani... Buradaki hedefimiz Upload limitini kaldırtmaktır. Ben belki 1999 doğumlu değilde, 2005-2006 doğumlu bir çocuk olup, böyle bir kampanya başlatıyor olabilirdim? Veya 30 yaşında olup, aynen böyle bir video çekebilirdim? Siz aklı yaşta mı buluyorsunuz? Yoksa başta mı?

• Değersiz ve bu konuyu kirletecek olan yorumun için teşekkürler. Daha fazlası var mı? Teşekkürler tekrardan. :)

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.