Şimdi Ara

Sınırsız netle ilgili soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadfaşlar 1,5 ay net ödenmedi ve abim oyun indirirsen net yavaşlar sınırı geçersin diyor oyun indirdiğimi görünce indrime net yavaşlıyo dedi anlamadım Yani geçersem sınırı net çok yavaşlıyormuş kimşin yanlışı var biri çözsün beyler şu düğümü ? Güzelim Black Ops 2 daha indiremedim.

• Eğer netlimitsizse 50 GB tan sonra yavaşlar ama çoğu aboneler bu sıkıntı yaşamıyor ben dahil .

Evde 2 pc varsa sen oyun indiriyorsan abinin kullandığı pcnin interneti yavaşlaması normaldi bu arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chanser44

Eğer netlimitsizse 50 GB tan sonra yavaşlar ama çoğu aboneler bu sıkıntı yaşamıyor ben dahil .

Evde 2 pc varsa sen oyun indiriyorsan abinin kullandığı pcnin interneti yavaşlaması normaldi bu arada.

Evet evde 2 pc var kotayı aşmaya az kalmış ay sonu gelince indir diyor ne farkı var peki bu işin ? Peki şu kotayı parasını ödeyince sıfırlanıyorumu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: thesaylon

quote:

Orijinalden alıntı: chanser44

Eğer netlimitsizse 50 GB tan sonra yavaşlar ama çoğu aboneler bu sıkıntı yaşamıyor ben dahil .

Evet evde 2 pc var kotayı aşmaya az kalmış ay sonu gelince indir diyor ne farkı var peki bu işin ? Peki şu kotayı parasını ödeyince sıfırlanıyorumu ?

İçinde bulunduğun ayda 50 gb den sonra hız 3 mbda düşüyor.
    Gelecek ay başı tekrardan 8 mb oluyor...

• Bir aylık toplam adil kullanım kotan 50 gb. Bu kotayı ay içinde doldurursan hızın 3mbite düşer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

Bir aylık toplam adil kullanım kotan 50 gb. Bu kotayı ay içinde doldurursan hızın 3mbite düşer.

Peki kotayı aşıp 3mb ile indirmeye devam edersek ne olur o zaman ? (2tane pc var aynı netten kullanıyoruz)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhysCopat -- 22 Kasım 2012; 18:17:04 >
  • Bişey olmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Bişey olmaz.

Yani internet yavaşlamaz değilmi,oyun indireceğimde
  • quote:

quote:

Bişey olmaz.

Aynı anda girdiğiniz sürece her türlü yavaşlar. Örneğin diğer bilgisayar hem indirme yapıp aynı anda film izliyorsa ping değeri artar ve senin sayfa açma süren uzar.
  • quote:

quote:

quote:

Bişey olmaz.

Aynı anda girdiğiniz sürece her türlü yavaşlar. Örneğin diğer bilgisayar hem indirme yapıp aynı anda film izliyorsa ping değeri artar ve senin sayfa açma süren uzar.

Teşekkür ederim dediklerinizi anladım fakat size bir soru soracağım,ben oyun indirdikten sonra kota 50gb yi aşıp her iki pc nin nete girme girme süresi uzarmı peki ?

• Dostum bak şimdi senin 8 mbps hızında internet kullandığını varsayıyorum (senin tarifeni bilmen lazım)
    sen bişeler indirirken hızının 800 lere kadar varması lazım 700-800 kb hızlarda indirirsin. Taa ki 50GB dolana kadar.
    50GB doldurursan eğer bundan sonra hızın 3mbps e düşer ve bi sonraki fatura kesilinceye kadar 300 kb civarı hızla indirsin.
    fatura kesiminden sonra tekrar hızın 8mbps ye çıkar... heralde açıklayıcı olmuşumdur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: elebasi7102

Dostum bak şimdi senin 8 mbps hızında internet kullandığını varsayıyorum (senin tarifeni bilmen lazım)
    sen bişeler indirirken hızının 800 lere kadar varması lazım 700-800 kb hızlarda indirirsin. Taa ki 50GB dolana kadar.
    50GB doldurursan eğer bundan sonra hızın 3mbps e düşer ve bi sonraki fatura kesilinceye kadar 300 kb civarı hızla indirsin.
    fatura kesiminden sonra tekrar hızın 8mbps ye çıkar... heralde açıklayıcı olmuşumdur...

Tamam arkadış çok saol şimdi anladım 8mbps bizim tarife.Jeton biraz geç düştü k. bakmayın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.