Bildirim
Sinirsiz Mesaj Kaydetmek w810i ??
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
aynı dertten bndede var w810inin herşeini yaptım bi onu yapğamadım ama k750nin artırılabiliniyo bnde onu denicem olursa sana pm atarım -
sagol dostum tesekkurler -
Far manager ile w800i'nin sms hafızasını artırdım dün
ilk defa kullanmıştım far manageri
zor bişey değil
ama w810i'ye olur mu bilmem
bi araştırırsanız Sonyericsson bölümünü en kötü ikinci sayfada bulursunuz konuyu -
ben baktim bulamadim -
quote:
Orjinalden alıntı: Skatyyyy
ben baktim bulamadim
http://forum.donanimhaber.com/m_15393250/tm.htm
W810 olur mu bilemem ama.
-
beyler ALLAH rızası ıcın bulun su w810i nın msj kapasıtesını arttırmayı :( -
gerçektende önemli bir sorun,tasarımcılar tarafında düşünülmemesi biraz komik :)
SAYGILAR.... -
w810 i olur mu ki :) ya olmazsa .. deneyecek olan var mi ? -
Far manager ile w810i'e erişmek zor diğer modellere göre benim tavsiyem bilgisayara arşivlemeniz örneğin myphoneexplorer -
kardeş nolduu yaptın mı sonuç ne?_?_?
quote:
Orjinalden alıntı: aNLcLk_1905
aynı dertten bndede var w810inin herşeini yaptım bi onu yapğamadım ama k750nin artırılabiliniyo bnde onu denicem olursa sana pm atarım
-
Ben bi kaç ay önce denemiştim olmuyo. -
quote:
Orjinalden alıntı: .:RocKCI:.
Far manager ile w810i'e erişmek zor diğer modellere göre benim tavsiyem bilgisayara arşivlemeniz örneğin myphoneexplorer
Ben bu yöntemi kullanıyorum fakat bu program mesajları text dosyası şeklinde kaydetse daha iyi olurdu. -
abi myphonexplorerla pc ye kaydetme ile msjların cep tel de durması aynı sey deil yaa -
quote:
Orjinalden alıntı: mercilless
abi myphonexplorerla pc ye kaydetme ile msjların cep tel de durması aynı sey deil yaa
Eee şuan için yapacak birşey var mı peki?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çağdaş -- 1 Temmuz 2007; 21:43:51 > -
ben de pc ye atıyordum gayet rahat oluyordu ne farkı var ki yani sen ce olabilir tabi de idare et artık napalım -
yok hocam bn size bişi demiorm zaten bnm sinirim se ye ne wardı sankı msjları hafıza kartına kaydedebilseydik ya da msj kapasıtesı bıras daha fazla olsaydı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X