Şimdi Ara

Sınırsız ev interneti ayda 14.90 ₺. Üstelik ilk üç ay Faturanız Bizden!! (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.584
Cevap
9
Favori
45.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Vodafone bayiye gitmen lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alper_love

Musteri hiz.aradım hat daha aktif olmamıs diyor ama ben nete falan giriyorum aramada yapiyorum bu sorun olurmu yada ne zaman duzelecek acaba?

tasidiginiz bayiye gidin hocam ordan kontrol etsinler

• Eve getirdiler sim kartı intwrnetten basvuru yaptim ben

• Devreden tarifeye geçtim ama devretmesi için sms atmak gerekiyordu aylık 1 TL'di galiba. Ne yazıp nereye sms atmam gerekiyor?

• İstediğim bi numara var iki yıldır kullanılmıyor numara yasal takip deymiş acaba yasal takipteki numara ne zaman havuza düşer yani diyelim ki numaranın sahibi ölmüş olabilir yıllarca bu numara üzerindeki borcun kalkması mı beklenecek yada yasal takipteki numaranın havuza düşmesi ne kadar zaman sonra gerçekleşir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B3C93D2DD -- 15 Ekim 2017; 13:45:34 >
  • Merhaba red 10 üyeliğiyle vodafone a geçtim

Video pass üyeliği 2 ay ücretsiz denemeden sonra otomatik ücretli üyeliğe dönüşüyor mu

Ekstra ücret istemiyorum da sabit faturaya

• quote:

Eve getirdiler sim kartı intwrnetten basvuru yaptim ben

hatti kullaniyorsaniz acilmistir hocam sorun yok

• Gelmedi hic bir dey turkcell tssima islemi icin basvurdum arka arkaya 10 msj geldi

• quote:

Gelmedi hic bir dey turkcell tssima islemi icin basvurdum arka arkaya 10 msj geldi

hocam siz bi 7000 e ozet yazip gonderin gelirse cevap demek ki vodafonlusunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: uzays1z

Devreden tarifeye geçtim ama devretmesi için sms atmak gerekiyordu aylık 1 TL'di galiba. Ne yazıp nereye sms atmam gerekiyor?

o tarifeye gecisinizi yapan bayi ya da musteri hizmetlisi otomatik olarak acmasi gerekirdi hocam 542 yi arayin devreden ozelliginizi acar

• quote:

Orijinalden alıntı: ehmet04

İstediğim bi numara var iki yıldır kullanılmıyor numara yasal takip deymiş acaba yasal takipteki numara ne zaman havuza düşer yani diyelim ki numaranın sahibi ölmüş olabilir yıllarca bu numara üzerindeki borcun kalkması mı beklenecek yada yasal takipteki numaranın havuza düşmesi ne kadar zaman sonra gerçekleşir

Bahsettiginiz numara eger iki yildir iptal olmussa 1 yil sonra havuza duser, iptal olan numaralar 3 yil sonra duser havuza alip kullanabilirsiniz eger havuza duserse ve yasal takipten cikmazsa bile kullanabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: chinablue

Merhaba red 10 üyeliğiyle vodafone a geçtim

Video pass üyeliği 2 ay ücretsiz denemeden sonra otomatik ücretli üyeliğe dönüşüyor mu

Ekstra ücret istemiyorum da sabit faturaya

evet hocam iptal etmesswniz ucretli olarak devam edecektir

• quote:

Orijinalden alıntı: Crysiz

quote:

Gelmedi hic bir dey turkcell tssima islemi icin basvurdum arka arkaya 10 msj geldi

Hocam aksam 10 tane esaj gelene kadar musteri hizmetleri dahil 7000 hic biri goremedi hattiniZ daha aktif olmamis goruntuleme yapamiyoruz dediler dedimki nete giriyorum telefon gorusmesi yapiyirum dedikkeri bu 7000 ise kurumsal hatlarda sadece ana numara sifre alabjlilir esaji geldi halbuki ben bireysele basvuru yaptim turkcell basvuru yaptim yarim saat icinde 10 mesaj arka arkaya geldi yarifeniz su video pass v.s vs.

• Hocam 20 yıldır kullanıyorum bu kadar boş kötü zaman görmedim bu Şirketi kapsama mobil internet her gün kötüye gidiyor seninkilere söyle Türk'ün tokadı pek olur ad logo değiştirmeyle memnuniyet olmaz serpil timuray gibi bir CEO lazım Vodafone ye gerçekten kötü. Orta Anadolu Batı ve orta Karadeniz Erzurum civarı Doğu Anadolu çoğu yer 2g örnek Ankara Çankırı Ilgaz Osmancık.....vb yollar önce şebeke hocam Cebeci göbekte akşam full 4g de 0.90 hız olmaz olsun 4bucak g niz

• Crysiz kullanıcısına yanıt
    Siz 3 yıl diyorsunuz vodafone cep merkezi 2 yıl diyor müşteri hizmetleri 1 yıl sonra havuza düşer diyor hatta her gittiğim cep merkezi her seferinde farklı farklı cevaplar veriyor 7 yıl diyen bile oldu müşteri hizmetleri de aynı her aradığım da hepsi farklı birşey söyledi bazıları şu gün havuza düşer dedi dediği gün ve takip eden günlerde sorgulattım numara havuza düşmedi tekrar aradım bu sefer başka tarih verdiler yine sonuç hüsran herkes farklı birşey söylüyor hatta en son biri dediki yasal takipteki numara borcu ödenmedikce havuza düşmez dedi her seferinde farklı cevap alıyorum bir cep merkezindeki çalışandan şöyle demişti kapan numara hattın eski sahibi alabilir diye 8 yıl boyunca satışa sunulmazmış kime ınanacam neye ınanacam şaşırdım kaldım ben şunu anlamıyorum bu konuyla alakalı net birşey yok mu ki herkes farklı birşey diyor

• quote:

Orijinalden alıntı: m398

Hocam 20 yıldır kullanıyorum bu kadar boş kötü zaman görmedim bu Şirketi kapsama mobil internet her gün kötüye gidiyor seninkilere söyle Türk'ün tokadı pek olur ad logo değiştirmeyle memnuniyet olmaz serpil timuray gibi bir CEO lazım Vodafone ye gerçekten kötü. Orta Anadolu Batı ve orta Karadeniz Erzurum civarı Doğu Anadolu çoğu yer 2g örnek Ankara Çankırı Ilgaz Osmancık.....vb yollar önce şebeke hocam Cebeci göbekte akşam full 4g de 0.90 hız olmaz olsun 4bucak g niz

sakin olun hocam icinizde birikmis gorusursem ceolarla soylerim :)) hocam iyilestirmeler yapiliyor yavas yavas sistem yenileniyor altyapi daha da saglam olacak biraz sabir ve zaman lazim

• quote:

Orijinalden alıntı: ehmet04

Siz 3 yıl diyorsunuz vodafone cep merkezi 2 yıl diyor müşteri hizmetleri 1 yıl sonra havuza düşer diyor hatta her gittiğim cep merkezi her seferinde farklı farklı cevaplar veriyor 7 yıl diyen bile oldu müşteri hizmetleri de aynı her aradığım da hepsi farklı birşey söyledi bazıları şu gün havuza düşer dedi dediği gün ve takip eden günlerde sorgulattım numara havuza düşmedi tekrar aradım bu sefer başka tarih verdiler yine sonuç hüsran herkes farklı birşey söylüyor hatta en son biri dediki yasal takipteki numara borcu ödenmedikce havuza düşmez dedi her seferinde farklı cevap alıyorum bir cep merkezindeki çalışandan şöyle demişti kapan numara hattın eski sahibi alabilir diye 8 yıl boyunca satışa sunulmazmış kime ınanacam neye ınanacam şaşırdım kaldım ben şunu anlamıyorum bu konuyla alakalı net birşey yok mu ki herkes farklı birşey diyor

hocam her calisan buyugunden aldigi bilgilerle hareket ediyor 3 yil diye soylenildi bana siz bana ozelden numarayi yazin ben kontrol edeyim ekranlarimdan havuza dusmus mu dusmemis mi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Crysiz

quote:

Hocam aksam 10 tane esaj gelene kadar musteri hizmetleri dahil 7000 hic biri goremedi hattiniZ daha aktif olmamis goruntuleme yapamiyoruz dediler dedimki nete giriyorum telefon gorusmesi yapiyirum dedikkeri bu 7000 ise kurumsal hatlarda sadece ana numara sifre alabjlilir esaji geldi halbuki ben bireysele basvuru yaptim turkcell basvuru yaptim yarim saat icinde 10 mesaj arka arkaya geldi yarifeniz su video pass v.s vs.

hovam ozelden numarayi bana yazin kontrol edeyim

• Hocam su an sıkıntı yok ama dun turkcell numara tasima icin basvuru yaptim 15 dk.sonra 11.12 tane mesaj geldi ardı ardına sizede tesekkur ederim

• Türk Telekom hattımdan sürekli para eksiliyor, sorunu bulamıyorlar ondan ötürü hattımı Vodafone'a taşımak istiyorum. Şuan en uygun tarife hangisi acaba? A101 tarifesi nasıldır?
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.