Şimdi Ara

Sınırsız bir internet tarifesi varmı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
2
Favori
1.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: turkattack

Ben yaklaşık 8-9 Ay önce kademeli jet hattımı sınırsız olarak kullandım. sözleşmede en yüksek fatura dilecek tutar 99 tl yazıyodu tabi buna güvenerek. Ay sonuna hızım düşmeden pcmi gece gündüz açık bıraktım yaklaşık 300 Gb lık bir kullanımım oldu ve gelen fatura herşey dahil 104 lira idi :) ben şimdi neden 120 lira vereyim ki. Akıl var mantık var

blindfire adli arkadasimiz bunu yazmis. bahsettigi tarife
    http://www.avea.com.tr/tr/sta/3G/net/kademeli_jet.shtml?pagemenu=pcden.kontratsiz.kademeli&pagemenu=pcden.kontratsiz

işte bu benim kendimi nerelerde buldum yaw Evet arkadaşlar 99 Tlye ben sınırsız kullandım ama sonra denemedim muhtemelen aynı şekilde devam ediyordur.

• quote:

Orijinalden alıntı: day1972

Ipad devam ediyor.16gb yeni ipad 125tl x 24 ay ama 15gb akk sonrsı 128k diye güncellenmiş.Avea yeni ipad 120tl x 24 ay ve 15gb akk sonrası 256 k. En uygun bunlar.

Arkadaşlar sırf AKK sonrası Mobildeki hız düşümünü protesto etmek ve bu hızı 256 kbps çıkması için sayfa açtık desteğinizi bekliyoruz link aşağıda

http://forum.donanimhaber.com/m_63698700/mpage_1/key_/tm.htm

• Sınırsız ve bedava 3g internet mesajımda ciddiydim arkadaşlar. PM atanlara bilgi verildi. Öğrenmek isteyen PM atabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ePeP -- 4 Ağustos 2012; 13:47:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ePeP

Sınırsız ve bedava 3g internet mesajımda ciddiydim arkadaşlar. PM atanlara bilgi verildi. Öğrenmek isteyen PM atabilir.

zaten inanmamıştım ama verdiğin site de bilgiler de çalışmıyor.
  • Arkadaşım sen o bilgileri kullanamıyorsan ben ne yapayım? Ben vodafone ile kullanıyorum o senin hatan.
  • quote:

Arkadaşım sen o bilgileri kullanamıyorsan ben ne yapayım? Ben vodafone ile kullanıyorum o senin hatan.

PM alabilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben yaptım gibi ama her sayfayı açmıyor ve inanılmaz yavaş yükleniyor sayfalar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blindfire

Ben yaptım gibi ama her sayfayı açmıyor ve inanılmaz yavaş yükleniyor sayfalar

Pm alsam nasıl yapıldığına dair

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Sınırsız ve bedava 3g internet mesajımda ciddiydim arkadaşlar. PM atanlara bilgi verildi. Öğrenmek isteyen PM atabilir.

Pm alabilirmiymmm?

Edit: atmissiniz zaten pardon, deneyince sonucu yazarim

Edit 2: ben telefon icin sinirsiz internet ariyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eRsn- -- 4 Ağustos 2012; 21:00:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eRsn-

Arkadaşlar Herhangi bir operatörde Turkcell,Vodafone,Avea farketmez Sınırsız bir internet paketi varmı? Yalnız buraya dikkat Tamamen sınırsız olacak Yani 1GB'dan sonra hız düşmesi vs. olmayacak Köküne kadar sınırsız olacak. Fiyat okadar da problem değil. Varmı böyle bir internet tarifesi? Alacağım iPad'de kullanacağımda..

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/Sayfalar/internet/cepteninternet/hazirkart/Sinirsiz-1GB-Cepten-Internet-Paketi.aspx

• quote:

Ücretsiz olanı bile var ve yasal. PM atman yeterli.

attim pm

• quote:

Orijinalden alıntı: boyzof

quote:

Ücretsiz olanı bile var ve yasal. PM atman yeterli.

attim pm

Bende attım.
  • 199 TL koymuslar saka gibi daha neler iste burasi Turkiye dedirtecek birsey!! Dunyanin en pahali internetini de biz kullaniyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: day1972

Ipad devam ediyor.16gb yeni ipad 125tl x 24 ay ama 15gb akk sonrsı 128k diye güncellenmiş.Avea yeni ipad 120tl x 24 ay ve 15gb akk sonrası 256 k. En uygun bunlar.

Offff hiçimi yok ya söyle tamamen sinirsiz

• quote:

Arkadaşım sen o bilgileri kullanamıyorsan ben ne yapayım? Ben vodafone ile kullanıyorum o senin hatan.

bir cacık biliyorsan kendine sakla paylaşma..çünkü bir şeyi paylaştığınız anda o açık kapatılıyor üçün biri elinde kalıyor öylece

not:açık varmı yokmu gerçekten bilgim yok konu hakkında..ama yaptığınız etik değilken gelip burada paylaşmayın bari

• quote:

Bi PM de ben alabilirmiyim...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.