Bildirim
Sınırlı bütçe ile sistem topluyorum

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bütçe kısıtlı ise RAM'i 4 GB yapabilirsin.. PSU olarak da Seasonic pahalıdır genelde.. Daha uygun fiyatlı bir model tercih edebilirsin.. Artan parayla da biraz daha iyi bir anakart seebilirsin.. Ve oyun oynamayacaksan ekran kartı almasan da olur tabi ki.. -
quote:
Orijinalden alıntı: Angelmax
Bütçe kısıtlı ise RAM'i 4 GB yapabilirsin.. PSU olarak da Seasonic pahalıdır genelde.. Daha uygun fiyatlı bir model tercih edebilirsin.. Artan parayla da biraz daha iyi bir anakart seebilirsin.. Ve oyun oynamayacaksan ekran kartı almasan da olur tabi ki..
Hocam simdilik para dururum kisitli oldugundan gelistirilebilir sistem almak istiyorum, bazi parcalarida iyisini alip dokunmayayim dedim.
Bu arada anakart sizce yetersizmi ne gibi bir problem yasarim, diger parcalari kotu alip anakarti degistireyimmi?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Johnny Quid
Hocam simdilik para dururum kisitli oldugundan gelistirilebilir sistem almak istiyorum, bazi parcalarida iyisini alip dokunmayayim dedim.
Bu arada anakart sizce yetersizmi ne gibi bir problem yasarim, diger parcalari kotu alip anakarti degistireyimmi?
Anladım kardeşim.. Ama ben olsam yine de param yoksa ilk etapta RAM 4 GB alırdım.. PSU da daha uygun fiyatlı başka bir marka tercih ederdim.. Ancak anakart önemli, ileride 2. elden i7 6700K falan alıp, O.C. denemesi yapmak istersen, seçtiğin anakart bu konuda seni üzecektir.. Ayrıca ucuz fiyatıyla doğru orantılı olarak düşük kaliteli bileşenlere sahiptir.. yani fazla zorlamaya, ısınmaya gelmez H110 çipsetli anakartlar.. Yine de tercih senin tabi ki.. Beni görüşlerim bu şekildedir..
Kasa: Zalman Z5 MidT ATX Siyahhttp://www.vatanbilgisayar.com/zalman-z5-midt-atx-siyah-kasa.html
PSU: Thermaltake Smartpower 550 Watt 80+ Bronzehttp://www.vatanbilgisayar.com/thermaltake-smartpower-80plus-bronze-550w-guc-kaynagi.html
Anakart: MSI B150M Bazooka Soket 1151http://www.vatanbilgisayar.com/msi-b150m-bazooka-intel-b150-soket-1151-ddr4-2133mhz-usb31-anakart.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelmax -- 8 Nisan 2016; 11:58:03 >
-
Sistem için düşündüğün net bütçe nedir? Elinde HDD var anladığım kadarıyla. -
quote:
Orijinalden alıntı: Tristan23
Sistem için düşündüğün net bütçe nedir? Elinde HDD var anladığım kadarıyla.
Evet hocam hdd var, 1400 tutuyo bu sekilde ki bu benim en icin en maximum daha uzerine cikamam sadece kasa icin. Ekran kartida dahil degil 1400e.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Kesinlikle bu sistem işinizi görür. Gigabyte anakartlarımız 3yıl garantilidir ayrıca
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X