Şimdi Ara

Sınırlı Bağlantı ve Internet Bağlantısı Yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar lutfen acıl yardımınıza ıhtıyacım var bılenler cevaplarsa bılgı verırse sevınırım asus leptopumda boyle bır sıkıntı var gercekten sınır oluyorum wındows 7 ısletım sıstemım vardı baglantı yok hatası ınternet erısımı hatası verıyordu ardından format attım wındows 10 kurdum hıc bır drıver yuklemedım yıne aynısı oluyor cıldırmak uzereyım telefondan baglanabılıyorum bır tek leptoptan boyle bır hata verıyor sınır oluyorum modemın butun ısıkları yanıyor bu neyın nesı 2 aydır boyle .. Kablolu baglantıda da sıkıntı yok kablosuzda yok
     Sınırlı Bağlantı ve Internet Bağlantısı Yok

• laptop modelini internette arat ve en güncel ethernet driverlarını indir.Sorunun çözülmesse router kullanıyorsan değiştir direk modemden geliyorsa internet modemi fabrika ayarlarına döndür.Hala olmuyorsa modem değiştir veya bağlı olduğun internet şirketini arayıp yardım iste.
  • cccc5 C kullanıcısına yanıt
    Bu dediğini bende yaşıyorum. Ttnetin verdiği airties modem var. Biz şantiyede yaklaşık 15 bilgisayar va bilmem kaçtane cep telofonu kullandığımız için, bir zaman sonra modemlerin hepsi bozuluyor. Modemlerin dandikliğinden kaynaklı diye düşünüyorum.
  • okurs kullanıcısına yanıt
    kardeşim modemden gelıyor ınternet fabrıka ayarlarına dondurdum modem zaten yenı geldı baglı oldugum ttnet ıse hatlarda problem olmadıgını soyledı ...
  • NeRologize N kullanıcısına yanıt
    kardeşim cok sınır bozucu bır durum kafayı yıyecegım artık ttnetten yenı zyxel modem geldı ttnetı aradım hatlarda sorun olmadıgını soyledıler telefondan gırerken hıc bır sorun yasamıyorum sadece bu leptopta bu sorun var
  • bende böyle bir sorun indirme yaparken oluyordu wifiden, modem kapatıp açmayınca da düzelmiyordu seninki de öyle mi? (Sorun benim modemimin eskimesindendi.Zamanla bozuluyormuş wireless kısmı)
  • bende ındırmede hıc bır sorun yok sadece bılgısayarı yenıden baslattıgımda duzelıyor sonra yıne gıdıyor ve ınternet varken gıremıyorum ıyıce sınırımı bozuyor ttnetten yenı modem geldı hafta oluyor ılk baslarda ıyıydı wıreless ısıgı yanıyor hıc bır sorun yok modemde de drıverlerı da sılıyorum kaldırıyorum tekrar kuruyorum yıne aynı bılgısayardan da cok ıyı anlarım ama bu soruna ılk defa karsı karsıyayım heralde ethernet kartından oluyor..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ethernet Bağlı Internet yok
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • son çare ya teknik servis yada dosyaları silmeden fabrika ayarlarına döndürmek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cccc5

bende ındırmede hıc bır sorun yok sadece bılgısayarı yenıden baslattıgımda duzelıyor sonra yıne gıdıyor ve ınternet varken gıremıyorum ıyıce sınırımı bozuyor ttnetten yenı modem geldı hafta oluyor ılk baslarda ıyıydı wıreless ısıgı yanıyor hıc bır sorun yok modemde de drıverlerı da sılıyorum kaldırıyorum tekrar kuruyorum yıne aynı bılgısayardan da cok ıyı anlarım ama bu soruna ılk defa karsı karsıyayım heralde ethernet kartından oluyor..

Laptobunuzda güç tasarruf modu açık mı?

Bende de aynı şekilde, birde şöyle bişi var, 15 laptopun 5-6 tanesi kopuyor aynı anda, gerisi kopmuyor. Cep telefonlarıda gitmiyor. Bi garip anlayamadım
  • okurs kullanıcısına yanıt
    format mı atıyım tekrardan
  • ~kasva~ kullanıcısına yanıt
    Hayır dengelı secılı onun yerıne
  • O moddan çıkarın normal moddan olsun bir de öyle deneyin

• NeRologize N kullanıcısına yanıt
    hocam senın hatlarda problem olabılır 5-6 tane leptopta o kadar baglantı yapıldıgından kopmalar meydana gelmesı cok normal bır suru bılgısayar baglanıyor cunku ınternet cafelerde bunu kablo takarak halledıyorlar kablosuzda bırden cok baglantıda kopması cok normal bunun ıcın bır cozum var eger kablosuz baglanmak ıstıyorsanız bır ınternet hattı daha cektırıp yenı bır modemle baglantı kurup kalan bılgısayarlarda ondan baglanacak bu sekılde sorun gıderılır yada ethernet kablosu ıle modemde 5-6 tane vardır ethernet lan gırısı onların bır ucunu modeme dıger ucunu da leptoplara baglayıp dıgerlerıyle de kablolu baglantı saglarsınız kablolularda hıc bır kopma sıkıntısı olmaz hatta cogaltıcı da vardı ethernet kablo cogaltıcısı leptopların bazıları kablosuz gırer bazıları da hıc sorun olmadan kablolu baglantı saglarlar....
  • Türk Telekomun dnslerini kullan.

• naimatam kullanıcısına yanıt
    sorun dnslerde degıl hocam oyle olsa sorun gıder dedıgımde tepkı vermesı lazımdı baglantı yok dıyor tamamen hıcbır kablosuzu gormuyor bırden
  • Mevcut cihazın güncel sürücüsünü web sitesinden yüklemeyi deneyin.
  • Michael Scofield kullanıcısına yanıt
    tekrar deneyecegım evet bunu yukleyecegım
    Anladığım kadarıyla koptu sanıyorsun ama internet var görüyorum sayfa açık değil mi ?
    aynı sorun bendede oluyor asus x550cc kullanıyorum ve wifi kopuyor ve bir daha bağlanmıyor taki reset atana kadar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.