21 yaşındayım. Martta üniversite kapandı 4 kişi eve kapandık. Evde babam sürekli gergin anlar yaratıyor. Annemle aram çok iyi. Her konuyu otururuz paylaşırız tartışırız. Asla ondan çekinmem. Ama babam her konuda benim dediğim doğru ve aşırı sinirli olduğu için onun yanında yemek bile yiyemiyorum. Gün içinde bile diyaloğumuz çok azdır. Hatta hiç yoktur bile. Sürekli annemle konuşurum. Hadi yine karnımızı doyuruyor vs. deyip çok takmıyordum. Zaten bunu dert etmeyecek yaşlara geldim ama şimdi ise feci bir şekilde annemle kavga ettiler. Anneannem, dedem öldüğünden beri bize ayda 1 kere gelip 7-8 gün kalıyor. Babam asla gelmesini istemiyor eve gelince surat asıyor anneanneme. Annemde anneannemi asla ama asla ezdirmiyor. Her dediğini yapıyor. 2 hafta önce babam annen gelmesin bu eve deyip vazoyu aldı kırdı. Hemen araya girdim müdahale etmeye çalışıyorum annem de sinir krizi geçirdi orada. Gecenin 2 sinde dışarı çıkardım annemi sakinleşsin diye siz düşünün. Artık babamın anneme şiddet göstermesinden korkuyorum. Annem eskiden hep susardı ama şimdi ne olduysa babam 1 laf dese annem 5 laf diyor. Ne olur yardım edin beyler ? :( |