Şimdi Ara

SINIRLARI ZORLAMA KAMPI -YKS2022HEDEF15K-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
1.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu sanırım açtığım 100. kamp ama bu kamp ile birlikte 2 hafta boyunca günde 4 ayt fen denemesi, 2 ayt mat denemesi, 1 tyt türkçe, 1 tyt mat denemesi atacağım. Üstüne her gün fenden meb kitabından konu okuması yapacağım. Gün gün neler yaptığımı yazarım.

02.05.2022:

-Kimya meb kitabı okuma 1.5 saat
    -4 ayt kimya deneme (11-2)(11-1)(12-1)(11-1)
    -3 ayt biyo deneme (12-1)(11-2)(7-5)
    -3 ayt fizik deneme (13-1)(13-1)(13-1)

03.05.2022:

-TYT genel deneme (37-3)(18-2)(40-0)(18-2) Çok kolay bir denemeydi en yüksek netim bu (hvr 4. deneme)
    -AYT Mat Bs-8 (37-2) // Bs-9 (35-5)
    -AYT Biyo (8-5)(10-3)(10-3)(9-4) biyoda netler çok kötü geliyor. Bs de gayet iyi netler geliyordu çapupta baya düştü.
    -AYT Fizikte elimde deneme olmadığı için internet üzerinden çözdüm 3 tane.
    -AYT Kimya için organik okuyacağım 2 saat kadar o yüzden bugün deneme yok

04.05.2022:

-TYT genel deneme 3D-5 (33-5) (18-2) (34-3) (20-0)
    -Ayt mat bs-12 (37-2)
    -meb okuma + geçmiş denemeler analiz

05.05.2022:

-TYT genel deneme (yayın ismi yazmıyordu kurumsal deneme) (29-10) (15-2) (32-6) (16-4)
    -AYT Mat BS-2 (37-0)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7DAD9E86A -- 5 Mayıs 2022; 20:37:56 >

• baya saglam duruyor HOCAM kolay gelsin, herkese iyi bayramlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çarşamba katılıyorum hocamm. Kolay gelsin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İyi bayramlar herkese hocam. Kampa beklerim  

• Kolay gelsin hocam. Kamp gayet güzel gözüküyor. Ben de elimden geleni yapacağım. Ben sizin kadar deneme çözebilir miyim bilmiyorum ama deneme sıklığını arttıracağım.

• hocam sağlammış ama size misafir gelmiyor mu bölünmesin denemeler

• 1 saat namaz kıldım (check)
    1 saat yemek yicem (check)

Bugünlük bu kadar yeter

Edit: 1 saatlik bisiklet gezimi de yaptım bugün kendimi aşıyorum bildigin ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EB5DF7EA3 -- 2 Mayıs 2022; 10:33:24 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • noobodynow kullanıcısına yanıt
    Yok hocam, bizim ev sakin

• Şu ana kadar çok kötü geçti. Akrabaları ara, sahile hava almaya çık falan derken çok bir şey yapmadım

• dostum salla ben de yeni başlıyorum çok takma olur öyle şeyler arada. şimdi devam hadi.

• Sahilde oturuyordum hocam eve dönüyorum başlayacağım 1-2 saate

• ne güzel hocam işte kaç gün daha sahile inip 1 2 saat oturabilirsiniz hem bugün sakindir. En iyi bisiklet sürüşümdü yollarda araba bile yok. Ben bir de tatil kentindeyim ona rağmen sessiz sakindi hava çilemese ben de sahile gidecektim.

• Evet sakindi baya bir ben vardım

• Bugünlük çok bir çalışma yapmadım. Bayramın ilk günü böyle olsun. Yarından itibaren yükleniyorum

(Bu arada çapup ayt biyo denemesini çözen var mı bana aşırı saçma geldi. Sizce nasıl ?)

• çap up fizik çözüyorum sanki sadece 10 tanesini çözüp bilgisarmala geçicem başarılar bu arada

• fende tüm branşlardan 3 ayt denemesini nasıl çözüyosun ard arda mı yoksa çözüp yanlışına bakıp diğerine mi geçiyosun toplam ne kadar vaktini alıyor?

edit: ayt mat denemesi de çözüyomuşsun önce fen sonra mat mı nasıl yapıyosun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi levona02x5 -- 3 Mayıs 2022; 1:21:20 >
  • Hocam netleriniz olsun paylaşımlarınız olsun gerçekten 15k hedefi sizin için çok düşük değil mi,bu konudaki netleriniz bile söylüyor zaten bunu

• levona02x5 L kullanıcısına yanıt

Hocam önce 3 fiziği toplu çözüyorum sonra kontrol edip yanlışlarıma bakıyorum ondan sonra kimyaya geçiyorum yine aynı şekilde devam ediyorum. 3 deneme ortalama2 saat falan sürüyor kontrolü ile 2.30-3 saat.

ayt mat ile feni belli bir sıraya göre çözmüyorum o an hangisini istiyorsam onu çözüyorum hocam.

• Jwthh kullanıcısına yanıt

15k içinde olayım yeter hocam ya

• bu adam aynı ben ya

farklılık olarak 1 branş çözün yanlışa bakın diğer denemeye geçin 1.de yanlış yaptığınızı 2.de yapmazsınız ben böyle yapıyorum tavsiye ederim.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.