< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7DAD9E86A -- 5 Mayıs 2022; 20:37:56 > |
SINIRLARI ZORLAMA KAMPI -YKS2022HEDEF15K-

-
-
baya saglam duruyor HOCAM kolay gelsin, herkese iyi bayramlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çarşamba katılıyorum hocamm. Kolay gelsin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İyi bayramlar herkese hocam. Kampa beklerim
-
Kolay gelsin hocam. Kamp gayet güzel gözüküyor. Ben de elimden geleni yapacağım. Ben sizin kadar deneme çözebilir miyim bilmiyorum ama deneme sıklığını arttıracağım.
hocam sağlammış ama size misafir gelmiyor mu bölünmesin denemeler
1 saat namaz kıldım (check)
1 saat yemek yicem (check)
Bugünlük bu kadar yeter
Edit: 1 saatlik bisiklet gezimi de yaptım bugün kendimi aşıyorum bildigin ya
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EB5DF7EA3 -- 2 Mayıs 2022; 10:33:24 >
Yok hocam, bizim ev sakin
Şu ana kadar çok kötü geçti. Akrabaları ara, sahile hava almaya çık falan derken çok bir şey yapmadım
-
dostum salla ben de yeni başlıyorum çok takma olur öyle şeyler arada. şimdi devam hadi.
-
Sahilde oturuyordum hocam eve dönüyorum başlayacağım 1-2 saate
-
ne güzel hocam işte kaç gün daha sahile inip 1 2 saat oturabilirsiniz hem bugün sakindir. En iyi bisiklet sürüşümdü yollarda araba bile yok. Ben bir de tatil kentindeyim ona rağmen sessiz sakindi hava çilemese ben de sahile gidecektim.
-
Evet sakindi baya bir ben vardım
-
Bugünlük çok bir çalışma yapmadım. Bayramın ilk günü böyle olsun. Yarından itibaren yükleniyorum
(Bu arada çapup ayt biyo denemesini çözen var mı bana aşırı saçma geldi. Sizce nasıl ?)
-
çap up fizik çözüyorum sanki sadece 10 tanesini çözüp bilgisarmala geçicem başarılar bu arada
fende tüm branşlardan 3 ayt denemesini nasıl çözüyosun ard arda mı yoksa çözüp yanlışına bakıp diğerine mi geçiyosun toplam ne kadar vaktini alıyor?
edit: ayt mat denemesi de çözüyomuşsun önce fen sonra mat mı nasıl yapıyosun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi levona02x5 -- 3 Mayıs 2022; 1:21:20 > -
Hocam netleriniz olsun paylaşımlarınız olsun gerçekten 15k hedefi sizin için çok düşük değil mi,bu konudaki netleriniz bile söylüyor zaten bunu
Hocam önce 3 fiziği toplu çözüyorum sonra kontrol edip yanlışlarıma bakıyorum ondan sonra kimyaya geçiyorum yine aynı şekilde devam ediyorum. 3 deneme ortalama2 saat falan sürüyor kontrolü ile 2.30-3 saat.
ayt mat ile feni belli bir sıraya göre çözmüyorum o an hangisini istiyorsam onu çözüyorum hocam.
-
15k içinde olayım yeter hocam ya
-
bu adam aynı ben ya
farklılık olarak 1 branş çözün yanlışa bakın diğer denemeye geçin 1.de yanlış yaptığınızı 2.de yapmazsınız ben böyle yapıyorum tavsiye ederim.
En Beğenilen Yanıtlar

1 saat namaz kıldım (check)
1 saat yemek yicem (check) Bugünlük bu kadar yeter Edit: 1 saatlik bisiklet gezimi de yaptım bugün kendimi aşıyorum bildigin ya |
Benzer içerikler
- ayt matematik nasıl çalışılır
- son 54 yılın çıkmış soruları pdf
- ayt kaç ayda biter
- kırık obp
- tyt fen deneme önerileri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X