Şimdi Ara

Sınırımıza +3.000 İnsan Yığıldı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
2
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • IŞİD Suriye’nin kuzeyinde gerçekleştirdiği saldırılar sonucu Türkiye sınırındaki 21 Kürt köyünü ele geçirdi. Saldırıların yoğunlaşması üzerine çoğunluğu kadın ve çocuklardan oluşan 3 bin kişilik Suriyeli bir grup Türkiye'ye geçmek için sınır hattında toplandı.

Nereye kadar alacağız,bu nasıl bir bardak ki doldur doldur taşmıyor arkadaş,çeşmeden boşalır gibi akmasına rağmen hala alabiliyor.

Türkiye'yi yıkma çabalarına çok ince bir damardan giriyorlar,vefa,acıma duygularımıza engel olamadığımızı biliyorlar.Amaç belli zaten Türkiye nüfusunu olabildiğince Kürt vatandaşlar ile doldurup ekonomik yönden,psikolojik yönden inceltmek,sonrası belli inceldiği yerden kopsun diyerek iç savaşa kadar uzanan bir çatışma çıkarmak.Zaten iç savaş da çıkarsa bunda başarılı olurlarsa bu kalabalık halk karşısında Türk milletinin çok fazla dayanmasını beklemiyorum :/ Malum zamane Türk gençlerini görüyoruz,Amerika,İngiltere özentisi binlerce genç.
    Her neyse komplo teorilerimi yazmam çok zaman alır,ama bu iş hiç hoşuma gitmiyor.

• hadi pkk gelip korusun kürtleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: montevo

hadi pkk gelip korusun kürtleri

Bende onu bekliyorum,nerede kaldı bu mazlum halkı Türk askerlerinden koruyan cesur peşmergeler,gözüm yollarda.
  • Bende acı,vefa duygusu bu insanlara karşı yok.Bunlar bir yıkım politikası kimse kusura bakmasın ama ben milletimi daha önemsiyorum.Aksini iddaa eden ben Türküm demesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sefer almıyoruz ki.
  • Alsan olmuyor almasan olmuyor , Birleşmiş Milletlerin umrunda değil.Zor işler.
  • Masumların arasında kimler kimler girmiştir Allah bilir, bu da duyduğum bir komplo teorisi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şimdi sizin bir komşunuz olduğunu var sayalım, bu adam her gün çocuğunu,karısını ve yaşlı anne-babasını dövüyor. Gözlerinizi kapatıp onlara yapılan eziyetleri görmeyebilirsiniz, yada kulaklarınızı kapatıp onların feryatlarını,çığlıklarını duymayabilirsiniz. Peki gece ışıkları kapatıp başınızı yastığa koyduğunuzda vicdanınızı susturabilirmisiniz ? Yani bu insanları kapıda bırakalım yardım etmeyelim diye bir düşünce olamaz. Bu insanları alırsınız bir mülteci kampında toplarsınız ve orada ihtiyaçlarını karşılarsınız, ancak bizim hükümetimiz kendi politkaları uğruna , çıkarları uğruna bu insanları getirip büyük şehirlerin merkezine bırakıyor. Allah aşkına Türkiye'de böyle bir durum olsa , bizde Avrupa'ya başvursak. Yunanistan bizi alıp Atina şehrinin ortasına mı bırakır ? Almanya Berlin şehrinin göbeğine bırakıp ağaçların altında yorganla yatmamıza izin mi verir ? Ama bunlar Türkiye'de oluyor nede olsa Yeni Türkiye !

• Şu zamana kadar kamplarda giden paraları hesaplasak bi van bi soma tekrar kurulurdu herhalde

• IŞİD'den kaçan insanlar acaba Türkiye'nin IŞİD'i beslediğini, yaralarını sardığını biliyor mu? İstanbul'da otobüslerde IŞİD Militanları dolaşıyor, Türk hastanelerinde tedavi ediliyorlar, tedavi edilip, eğitilip otobüslerle Suriye'ye yollanıyorlar. İktidarımız ve Hz. Erdoğan sağolsunlar ülkenin anasını bellediler. Halk zaten cahil hala oy atmaya devam ediyor. Atsınlar bakalım. Hz. Erdoğan bu sığır sürüsüyle orta doğunun lideri olur benden söylemesi. Bir de bu mülteci olayı tamamen saçmalık. Yahu savaştan kaçıp gelen adamları normalde alırsın boş arazilere mülteci kampları, prefabrik evler kurar yerleştirirsin. Allah aşkına 81 ilin 81'inde de dolaşıyorlar. Dileniyorlar, hırsızlık yapıyorlar, insan öldürüyorlar. Çocukları sınavsız üniversitelere yerleşiyor. Yakında Türk vatandaşlığına da geçerler ve Hz. Erdoğan'ın fazladan 1-1,5 milyon daha oy vereni olur. İmkanı olan bu memleketten kaçsın kendini kurtarsın diyeceğim ama dilim varmıyor. Aklı başında insanlar giderse bunlarla kim mücadele verecek?

• arkadaşlar bakın ben maraşdayım suriyeli çadırlar var halamın oglu elektrikçi bn de elektriçiyim çadırda elektrik çekiyok adam kapıyı açmıyor bizde elektreik vermiyoz adam bize afad a şikayet ediyo mk sana dedik kapıyı aç açmadı 15dk bekledik hava 44 c bn senin için beklemek zorundayım bizi afada şikayet ediyo sonra onlar bizi arıyo bişey de demiyolar 1.5 hafta sonra verdik elektriği

arkadaşlar bakın şunu söyliyim adamların çadırında klima var ve iyi marka şimdi burda demiyim ocak elektrikli ç.makinasi ii marka adamlar tuvaletteki sabunları sokuyo öyle makine yıkıyolar sonra makine bozuluyo adamlar anlamıyor sonra devlet 120 tl para veriyo orda çadırda market var adamlar bir 1kg rize turist çayı 12 tl norma markette ise 15-16 fiyatında bunlar varya dayaklık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bezelye Gücü Adına

Şimdi sizin bir komşunuz olduğunu var sayalım, bu adam her gün çocuğunu,karısını ve yaşlı anne-babasını dövüyor. Gözlerinizi kapatıp onlara yapılan eziyetleri görmeyebilirsiniz, yada kulaklarınızı kapatıp onların feryatlarını,çığlıklarını duymayabilirsiniz. Peki gece ışıkları kapatıp başınızı yastığa koyduğunuzda vicdanınızı susturabilirmisiniz ? Yani bu insanları kapıda bırakalım yardım etmeyelim diye bir düşünce olamaz. Bu insanları alırsınız bir mülteci kampında toplarsınız ve orada ihtiyaçlarını karşılarsınız, ancak bizim hükümetimiz kendi politkaları uğruna , çıkarları uğruna bu insanları getirip büyük şehirlerin merkezine bırakıyor. Allah aşkına Türkiye'de böyle bir durum olsa , bizde Avrupa'ya başvursak. Yunanistan bizi alıp Atina şehrinin ortasına mı bırakır ? Almanya Berlin şehrinin göbeğine bırakıp ağaçların altında yorganla yatmamıza izin mi verir ? Ama bunlar Türkiye'de oluyor nede olsa Yeni Türkiye !

sınırdan geçen suriyeliler oy kullanabilsin diye 1 güne tc kimlik basıldı,beleşten en salak suriyeli bile en zor üni bölümüne girdi.ülkeye girince yaptıkları ortada iyi,kötü,genç,yaşlı olması farketmez.sınırdan topluca alınıyorsa,kişilere göre değil çoğunluğa göre karar verilir ama her işimiz ters olduğu gibi bunuda beceremediler.peki söyle bakalım sen gece yataktayken sınır dışındaki suriyelileri düşünen vicdanın,kendi vatandaşını öldürdüklerinde nerede ? esnafa zarar verdiklerinde nerede ? hırsızlık gasp yaptıklarında nerede ? mazlumu yanında olunur ama her türlü pislik barındırıyorlarsa ona mazlum denmez.

bu mesaj yüzündende ceza alırsam hiç şaşırmam

• Yukarıda da anlatılanla gibi al bunları savaş bitene kadar(bitmezde) çadırlarda ağırla savaş bitince sınır dışı et......... iran ı nerde?Hic elini cebine atıyor mu?Biz hayir kurumuyuz, müslümanlarin koruyucusuyuz sanki!

• Savaş varsa ABD kuklaları yüzünden var.

TÜRKMENLER UNUTULDU.

O ABD KUKLASININ BEN!
  •  Sınırımıza +3.000 İnsan Yığıldı

Kürtler süpersonik savaş makinelerini bile bırakıp kaçıyor.
  • Ben bir Türkmen olaraktan bu hükümete çok saydırdım bizim kardeşlerimiz çatır çatır ölürken halen suriyeliler suriyeliler suriyeliler evet onlar da bi can ama ilk önce soydaşın var sırada neden böyle yapıyor Türkiye anlamış değilim ve çok üzücü bi durum
  • Cardiff kullanıcısına yanıt
    Aynen size katılıyorum
  • Bir 10 yıl sonra bu adamlarla bizler savaşırsak şaşırmam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devletin yaptığı bu politikalar birgün g...lerinde patlayacak

• quote:

Orijinalden alıntı: JustClark

Yukarıda da anlatılanla gibi al bunları savaş bitene kadar(bitmezde) çadırlarda ağırla savaş bitince sınır dışı et......... iran ı nerde?Hic elini cebine atıyor mu?Biz hayir kurumuyuz, müslümanlarin koruyucusuyuz sanki!

İran salak mı? İran ne zaman dış politikada hata yapmış ki? Adamların 2000 yıllık devlet kültürü vardış politika ve diplomaside çok başarılıdırlar.Hem iran şii ve ne kadar yardım etse de sünnilere yaranamaz.
    Ayrıca adamlar doğrusunu yapıyor.Ülkeler arası ilişkilerde çıkarın yoksa birşey yapmazsın en fazla ufak bir kamp kurarsın veya 1-2 tır yardım gönderirsin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.