Şimdi Ara

Sinirimi atmak icin dövüs sporlarina mi gitsem?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Acayip sinirliyim kavga cikartmak istiyorum kimse yanasmiyor. Son 60 gunun 45 gunu banliydim zaten.

Bu sinirimi atmam lazim. Dovuse gitsem 3-5 kisiyi istavrit baligi gibi ayiklasam rahatlar miyim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu kafayla hocalar seni iceri bile sokmaz.

He bulursun bir merdiven alti salon doversin anca kum torbasini.

• Bakırköy lisesinin havasını yutan herkes böyle sanırım Git de gör olacakları
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özgü®

Bu kafayla hocalar seni iceri bile sokmaz.

He bulursun bir merdiven alti salon doversin anca kum torbasini.

Yoo Gecen sene Wing Tsun'a gittim gun sonunda karma dovus yapiyorduk. İyi stres atiyordum orda.

• quote:

Orijinalden alıntı: b437

Bakırköy lisesinin havasını yutan herkes böyle sanırım Git de gör olacakları

Okulun ambiansi yeter ya

• ayynen senin düşünceyle boksa başladım ordayken millet sürekli "sakin ol" "sıkma kendini çok sıkıyorsun" falan diyor sabırsızlııkla maç bekliyorum çok fena haşat edecem aslında maçta değil en ufak bi laf hareket falan etseler yine dalıcam sakinleşeceğimi sanmıyorum ama deniyoruz işte kask falan takıp giriştiriyor ara sıra hoca ama yetmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Acayip sinirliyim kavga cikartmak istiyorum kimse yanasmiyor. Son 60 gunun 45 gunu banliydim zaten.

Bu sinirimi atmam lazim. Dovuse gitsem 3-5 kisiyi istavrit baligi gibi ayiklasam rahatlar miyim ?

Sakin ol şampuan.

The bomb has been planted.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathWarrior -- 21 Ağustos 2012; 4:56:57 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cok Zor Durumdayim akil verin bana
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kafanı boşaltmak için iyi gelir ben zamanında uzun süre gittim hatta öylesine gitmeme rağmen şans işte tekniğim felan epey iyiydi sonra hoca sana bi koç lazım sana bi koç lazım diye diye kızını getirdi bir de ne göreyim kıza daha önceden asılmıştım ve icraata geçme aşamasındaydım sağlam dayak atıyodu :) Öyle daha çok rahatlıyor insan ama hakkını yemeyim hem döver hem severdi Fena güldüm ya gece gece spor iyidir candır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: lifeblood6

Kafanı boşaltmak için iyi gelir ben zamanında uzun süre gittim hatta öylesine gitmeme rağmen şans işte tekniğim felan epey iyiydi sonra hoca sana bi koç lazım sana bi koç lazım diye diye kızını getirdi bir de ne göreyim kıza daha önceden asılmıştım ve icraata geçme aşamasındaydım sağlam dayak atıyodu :) Öyle daha çok rahatlıyor insan ama hakkını yemeyim hem döver hem severdi Fena güldüm ya gece gece spor iyidir candır..

Wing Tsun'da da bir kiz vardi bizim hocanin yardimcisi. Karma dovuste kitleme taktikleri var kizi kitlemistim. Seyime tekme atti aninda cozuldum, eve kadar cözülü kaldim :D

• quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

quote:

Orijinalden alıntı: lifeblood6

Kafanı boşaltmak için iyi gelir ben zamanında uzun süre gittim hatta öylesine gitmeme rağmen şans işte tekniğim felan epey iyiydi sonra hoca sana bi koç lazım sana bi koç lazım diye diye kızını getirdi bir de ne göreyim kıza daha önceden asılmıştım ve icraata geçme aşamasındaydım sağlam dayak atıyodu :) Öyle daha çok rahatlıyor insan ama hakkını yemeyim hem döver hem severdi Fena güldüm ya gece gece spor iyidir candır..

Wing Tsun'da da bir kiz vardi bizim hocanin yardimcisi. Karma dovuste kitleme taktikleri var kizi kitlemistim. Seyime tekme atti aninda cozuldum, eve kadar cözülü kaldim :D

Biz çözerken / çözülürken şiddete başvurmuyorduk :))

• Gitte gör bakalım kim kimi ayıklıyor 2 ıslıkla 10 kişi toplarlar başına çocuğun arkası varsa böyle kendini bişey sananlardan nefret ediyorum sen kimsinki önüme geleni döverim herkes güçsüz senmi güçlüsün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mantikus -- 21 Ağustos 2012; 5:41:46 >
  • Ben de film izledim gaza geldim yine yahu. Never Back Down 2 yi izledim dün gece.Yok mu böyle bunun için kurs alabileceğimiz bir yer ? Hani amacım kimseye gidip sataşmak filan değil. Gün gelir lazım olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mantikus

Gitte gör bakalım kim kimi ayıklıyor 2 ıslıkla 10 kişi toplarlar başına çocuğun arkası varsa böyle kendini bişey sananlardan nefret ediyorum sen kimsinki önüme geleni döverim herkes güçsüz senmi güçlüsün

Calm down bro.
  • Gel seni döveyim ağla gecer o zaman

• Artık kendi fayt kılabını kurma vaktin geldi evlat.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.