Şimdi Ara

Sinirden çıldıracağım!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya arkadaşım sen bütün sene çalış, çözmediğin deneme, soru bankası kalmasın. Her şeyi hesapla, hedeflerini belirle. Adam 160 dakikada yetişmeyecek ne kadar soru varsa hepsini bir araya getirsin! Bir de diyorlar ki biz bu soruları basılmadan önce 1 dk'da çözülüyor mu diye deniyoruz, ona göre seçip koyuyoruz! Allah aşkına biri bana söylesin o Matematik o Türkçe sorularını 1 dk'da adam akıllı çözen insanı nerden bulmuşlar! Madem kaliteli soracaksın bari adam gibi süre ver de adam yapıp yapamadığını görsün, süreden değil de yapamadığından, bilgisinden, çalışmasından elensin. Paragrafla şıkkın alakası yok, denklemi kuracaksın zaten soruyu anlamak için 1 dk geçiyor! Ne kadar insanla konuştuysam yetiştiremedim diyor! Ulan dershane birincisi 155 netin altına düşmeyen çocuk, sosyal sorularına bakamadım diye isyan ediyor. Adamlar toru topu 30 soru açıkladı herkes farklı bir cevabı savunuyor. Anlamlar kapalı, o hızla dikkat edilemeyecek kadar ince kelimeler. El insaf ama. Resmen dalga geçiyorlar insanlarla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ashotinthedark -- 15 Mart 2015; 18:17:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapacak birşey yok.Burası Türkiye

• Haklisin sonuna kadar bence süre artmali

• haklısın kardeşim. eğitim sistemimiz yerlere. yarın ne olacağını bilmiyoruz. her gün anayasa değişiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: soct

Yapacak birşey yok.Burası Türkiye

burası Türkiye diyenlere uyuz olurdum ama şuan hak veriyorum ve ösym ye lanet okuyorum. Allah hepsinin cezasını versin, bilmiyorum sınavın sonuçlarını çok merak ediyorum. ama çok hakkımızı yiyiyorlar çok... bugün hayata ülkeme dünyaya bakışım değişti...
  • Tek yakındığım konu emeğinin karşılığını alamaman
  • Kim bilir kimin çıkarı için milyonlarca insanı madur ediyorlar. İyi ki bir dershane kapatacaksınız!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ashotinthedark -- 15 Mart 2015; 18:31:22 >
  • Resmen robot nesil yetistirmek icin ellerinden geleni yapiyolar boyle her sozunu dinleyecek bir dedigini 2 etmeyecek ezik sığ dusunceli ozguvensiz daha ne diyim ben ya yaziktir gunahtir

• [DHTUBE=
     Sinirden çıldıracağım!!
    ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naviextras -- 15 Mart 2015; 18:42:22 >
  • Çalışanla çalışmayanı böyle ayırt ediyorlar şu işe bakın?
    Bize bunların öğretilmesi için görevlendirilen meb öğretmenlerinin kaç tanesi bu soruları cevaplayabilir?
    %70 i yapamaz.
    Adaletsizlik..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.