Şimdi Ara

sinir ederler insanı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugün oyuna girdim xerathla. karşıda da fizz vardı. middeyiz. xerathla ilk oynayışım olduğundan 1-6 gibi bi skorla gittim. sonra işte bizim takım feeder report xerath falan yazdı. sonra oyunun sonuna doğru 8-7 gibi bi skor yaptım. bizdeki jaxda 1-6 gidiyo. sonra afk oldu biraz jax. adamlar hala jax senden daha iyi diyor. karşı takıma pls report xerath noob xerath bilmem ne bilmem ne yazıyorlar. adam ignite atsa bile adamı aldığımda ks noob sadece ks yaparak yaptın o skoru bilmem ne saçmalıyorlardı. oyun sonunda skorum 10-8'di. ve benim yüzümden kaybetmişiz sözde. ne yapsak yaranamadık. adamların yenmesinin tek sebebi oyunun sonuna doğru baron almalarıydı. o kadar dedim gelin baron alalım diye. "stfu, shut up noob" falan yazdılar. bi baron oyunun kaderini değiştirdi. sırf oyunun başında kötü oynadım diye yemediğim küfür kalmadı. adamlar sanırsın ki ranked oynuyor. sinir ederler insanı. büyük ihtimal ruslardı.

• Botlarla 20 dk harcayıp heronun en azından skillerini öğrenmek bu kadar zor mu ya? Adamlar ne dese haklı ama ben artık sizin gibilere ağzımı bile açmıyorum.
  • Adamlar haklı
  • anlamıyorsunuz galiba? oyun sonu skorum kötü değildi. adamlar kendi kafalarına göre oynuyorlardı. ben kill alırsam ks onlar alırsa kendi alın teriyle oluyordu. adamlara defelarca baron dedim ama hakaret ettiler. yemediğim küfür kalmadı. oyun sonuna doğru takıma çok faydam dokundu. ben midsem topta ki kuleyi kaybetsek benden biliyorlardı adamlar. şimdi onlar mı haklı oldu? adamlar örgütlenmiş resmen. he bu arada bana laf edenlerden birinin skoruda 5-8'di.

edit : ekleme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faulen -- 12 Haziran 2012; 19:58:02 >
  • bugün aynısı benimde başıma geldi noc ile jugnle yapıyorum ilk defa oynayan xerathe ortada bot dada ilk defa oynayan mf neyse ortaya ganka gidiyorum yok adam 0 aşağaya iniyorum 0 ordan oraya koşmaktan doğru düzgün jugnle bile yapamadım başladılar report noc for no help :) dk kaçtı bilmiyorum ama 70+ minnion kesmişim adamlara bakıyorum 20 de xD statları 0/6 fln gidiyor bana bok atıyorlar ilginç insanlar var ondan sonra utanmadan kalkıp this is my first time so what gibi şeyler yazıyorlar

biz boşuna mı arada botlara karşı girip item skill leri vs test ediyoruz
  • botlarla deneme huyum vardır. mesela dün fizz aldım. ilk oyunumu botlara karşı attım. sonraki oyunumu normal yaptım ama pek iç açıcı bi skor değildi. sonra tekrar oyuna girdiğimde resmen ezdim. xerathı kullanabilirim diye fazla takmadım. çünkü daha önceden incelemişliğim vardı. çünkü botlarla oynadığımda çok kolay geliyor ve karaktere alışamıyorum.
  • Adamlar üstüne çok gelmiş çok küfür etmiş olabilirler ama sen de haketmişsin bir kısmını.Bilmediğin championla direk pvp girmişsin en azından botlarda deneyebilirdin , nedir ne değildir bu champion gibilerinden.Ayrıca oyun başı feedlemişsin adam core falan filan tamamlamış itemleri dizmiş sonrasında team figthta alınacak killerin fazla faydası da yok adam ne alacaksa almış oyundan düşmeyecek 2-3 defa ölse bile. benim görüşüm bu.Champı denesen ve ilk oynayışın biraz güvenli oynasan belki böyle olmazdı.
  • anlamıyorsunuz galiba. ben en başta feedlesemde sonradan skorumu düzelttim ve takıma faydalı oldum. hatta adamların baselerine kadar geldik. geri çekilip barona gidelim diye uyardım adamları. adamlar bana küfür etti. ana bacı kalmadı. bunu mu savunuyorsunuz siz? baronu alan kazandı resmen. fizze karşı bişi yapamadım. r yi kullandıktan sonra adam kule altında bile alıyordu beni early game'de.
  • edit : lanet chrome.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faulen -- 12 Haziran 2012; 20:18:27 >
  • ben de ilk aldığım zaman normal game atardım hiç co op ya da bot mot uğraşmadım hatta şu an yeni champ alırsam direk ranked giriyorum çünkü rankedda daha iyi deneyim sahibi oluyorsun en azından adam akıllı oynuyorlar mesela bir champ aldım normal game attım 5-4 bitirdim kaybettim öbür el ranked girdim 9-0 bitirdim gibi takımın etkiliyor seni
  • dostum bu forumda bu insanlardan insalık beklemeyeceksin yapacağın en son iş olsun.bu forumdaki insanlar sadece seni iğnelemek küçümsemek için yaratılmışlar sadece diğer tarafı savunurlar ama kendilerine gelince ruslar noob portekizliler gerizekalı ama onlara cool görünmek için batıcı olma kiçin böyle saçma sapan işler yapıyolar misal:sizin takımdakiler yabancı adamlara noob dedin ama seni skorunda kötü direk onlar haklı ne olursa olsun isterlerse adamlar 0 -80 gitsin gene onlar haklı derlerki sen sinirlendirirsen tabi feedler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIIKurtIII

ben de ilk aldığım zaman normal game atardım hiç co op ya da bot mot uğraşmadım hatta şu an yeni champ alırsam direk ranked giriyorum çünkü rankedda daha iyi deneyim sahibi oluyorsun en azından adam akıllı oynuyorlar mesela bir champ aldım normal game attım 5-4 bitirdim kaybettim öbür el ranked girdim 9-0 bitirdim gibi takımın etkiliyor seni

MUHAFIZLAR!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşım skor önemli değil. O zaman bütün supportlar feeder olurdu. 0/10/45 oynamayı 10/10/0 oynamaya tercih ederim. Skorunu yazacaksan asistinide yazsaydın. Zaten ks atarak adamların kasmalarını da engellemişsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Burn

Arkadaşım skor önemli değil. O zaman bütün supportlar feeder olurdu. 0/10/45 oynamayı 10/10/0 oynamaya tercih ederim. Skorunu yazacaksan asistinide yazsaydın. Zaten ks atarak adamların kasmalarını da engellemişsin.

yok hocam ya 10-8-12'ydi işte. master yi çok fena kasmıstı bizim takımdaki. adam ignite atıp kaçsa ks diyodu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Burn

Arkadaşım skor önemli değil. O zaman bütün supportlar feeder olurdu. 0/10/45 oynamayı 10/10/0 oynamaya tercih ederim. Skorunu yazacaksan asistinide yazsaydın. Zaten ks atarak adamların kasmalarını da engellemişsin.

Adam ks attım mı dedi?
    ----------------------------------------------------------------------
    Kendi görüşümü belirtirsem ilk önce gidip co-op oynasaydın. Kimsenin oyununa s.çmaya hakkın yok. Oyunun sonunda aldığın +lar başında verdiğin -leri telafi etmiyor her zaman. Ama takımının mal olduğunu hissettim. Tek hatan direk normal oyuna girmek olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XErTuX

http://inciswf.com/1298832300.swf

bunları incide yaparsan belki gülerler. hatta şuku falan verirler. mutlu olursun diye şey ettim hani.
  • anlamıyorsunuz galiba yazıp durmuşunda ben şöyle söyliyim başta feedlediğin adamlar gank atıp takım arkadaşlarını öldürdüler oyunun başında öldükten sonra aynı adama oyun sonunda iyi score yapmanın hiç bi faydası yok kazanamadıktan sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: gangsta5959

anlamıyorsunuz galiba yazıp durmuşunda ben şöyle söyliyim başta feedlediğin adamlar gank atıp takım arkadaşlarını öldürdüler oyunun başında öldükten sonra aynı adama oyun sonunda iyi score yapmanın hiç bi faydası yok kazanamadıktan sonra

Shewin gir bak profilime. kimseyi feedlemem yapmam etmem. karakter hakkında deneyim sahibi olmak için girdim. sonuçta ranked maçı atmıyoruz değil mi? istediğim gibi girerim. merak etme sadece ben feedlemedim. oyun başında feedleyip sonunda da feedlediği halde bana laf atıp sövende vardı.

Ana bacı bırakmadılar ortada. Bir de seni report edeceğim diyorlardı. Ben ise ok diyip geçtim. Küfür de etmedim.

Teamfight'ı kazanmıştık. Kaçan bir adam vardı, ben adamı stunlamasam adam kaçacaktı. Adamlar öldürdü, ben öldürmedim. GJ diyince adamların dediği: Not you, only us. Harbi hiç yaranamadım. Kayle warwick'e yeniliyordu gideyim yardım edeyim dedim. Yardım ettim warwick'i aldım. Kayle ignite'tan öldü ama. All'den dediği '' OMG KS ALL REPORT XERATH PLS FOR KS ''. Ben olmasam yine alamayacaktı bu kadar akılsız bir şahsiyet. Deli olmuştum o maçta. İyi ki de yenildik haketmiyordu team. O kadar dediğim baronu keselim diye adamların dediği stfu noob.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faulen -- 12 Haziran 2012; 22:55:07 >

• Forumdakileri de oyundakileri de takma kafana kardeşim. Forumdaki ergenler işte okumadan trollemeye çalışıp kendi egolarını tatmin etmeye çalışıyor.
    Güzel kardeşim,yaranamadın mı? Sana kötü mü davrandılar ? "Say me sorry or i go feed" diyorsun, sorry derlerse ok np diyip oyununa devam ediyorsun, noob falan derlerse de git all chatten pls kill me de adamların nexusa yardır öl. Ruh halinden daha mı değerli? Bir oyun için değerli canını sıkmaya hiç değmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.