Şimdi Ara

Sınıftan bir kıza uyarı mesajı yazdım (SS'LI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu kız bana ve başka arkadaşlarıma karşı anormal davranışlar sergilemeye başladı. Ayrıca geçen sene hazırlık sınıfında sevgili yapmıştı. Sevgilisiyle bize ve bizim arkadaşlarımıza atıp tutmuştu (Şizofren dediği bile olmuştu). Sevgilisiyle ayrıldığının nedeni de şiddet olmuştu. Şimdi okul açıldığında sevgilisinden ayrıldığını ve bizimle barışmak istediğini söylemişti. Bizde bir şekilde barıştık ama yine de arada soğukluk vardı. Ama son günlerde iyice güvenim azaldı. Son günlerde aşırı anormal davranışlar sergiliyordu. Eski şeyleri yapacağından korktum ve bunu yazdım (Şu an tüm iletişimimi bir kaç kişi dahil kesmiş bulunuyoruz)
    Sizce doğru mu ettim?

Dipnot: Beta Erkek Dedigim gibi belirli zaman periyotlarinda bunun tartismasi geçmisti, bu ona göndermelerim aslinda. Çünkü bunu baya tartismistik ve ben baya kirilmistim. O yüzden böyle bir yola basvurdum.

Sınıftan bir kıza uyarı mesajı yazdım (SS'LI)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-76F513060 -- 7 Ekim 2016; 1:15:12 >

• bad boy
  • Hocam ciddi bir konu sizce mantıklı değil mi yazdığım?
  • Çok sukur uyumadan bugun de baskasi adina utandik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1679fbhju kullanıcısına yanıt
    Hocam ciddi bir konu bu psikolojik anlamda bizi de etkiliyordu. Neden utanacaksınız? Onu anlamadım?
  • Okumayın beta erkek müteşekkir Meriç

• J.Valjean kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim anahtar kelimeleri çıkardığınız için, peki yorumunuz nedir? Doğru bir şey mi yaptım yoksa, bunu yüzüne ayrıca söylemeliyim mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Susuyorum ki bu pasif oldugum(beta erkek) anlamina gelmesin. Sonrasini okumadim

Okurken utandim vallahi

• TheReedS kullanıcısına yanıt
    Hocam bu bizim aramızda tartışma halinde geçmişti. O anlayacağını iyi biliyor. O yüzden burayı pas geçip genel anlamda yüzüne karşı demeli miyim? Yoksa yoksayıp geçsem daha mı iyi olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: klmung

Teşekkür ederim anahtar kelimeleri çıkardığınız için, peki yorumunuz nedir? Doğru bir şey mi yaptım yoksa, bunu yüzüne ayrıca söylemeliyim mi?

O anahtar kelimeleri kullanmamış olsaydın belki ciddiye alınabilir ve alabilirdi ama bu haliyle olmamış kusura bakma parantezi açıp beta erkek yazmalar filan entel şova kaçmış

• parantez açıp bi de beta erkek yazmış ulan ya
    edit:1.11.11

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cassiopeja -- 7 Ekim 2016; 1:31:19 >
    Dediğim gibi belirli zaman periyotlarında bunun tartışması geçmişti, bu ona göndermelerim aslında. Çünkü bunu baya tartışmıştık ve ben baya kırılmıştım. O yüzden böyle bir yola başvurdum.
  • Cassiopeja kullanıcısına yanıt
    Tekrar edeyim: Dedigim gibi belirli zaman periyotlarinda bunun tartismasi geçmisti, bu ona göndermelerim aslinda. Çünkü bunu baya tartismistik ve ben baya kirilmistim. O yüzden böyle bir yola basvurdum.
  • Mutesekkir oluruz

• Crysiz kullanıcısına yanıt
    Lütfen ciddiye alıp yorumlar mısınız? Yüzüne de demeli miyim?
  • quote:

Dediğim gibi belirli zaman periyotlarında bunun tartışması geçmişti, bu ona göndermelerim aslında. Çünkü bunu baya tartışmıştık ve ben baya kırılmıştım. O yüzden böyle bir yola başvurdum.

O zaman iş değişir bak, eğer alaycı bir tip değilse iyi bir cevap olmuş olabilir cevap yazarsa buraya atarsın merak ettim

• quote:

Lütfen ciddiye alıp yorumlar mısınız? Yüzüne de demeli miyim?

Bosverin ben olsam kendi halinde birakirdim onu

Hocam sorun güvensizlik. Arkadaş kalsam sanki satacak gibi, garip kıskandırma davranışları vardı ve beni psikolojik anlamda etkiliyordu. Friend-zone vakası bile denilebilir. Ayrıca davranışları aşırı göze batmayı başladı. Ben de uzatmadan görmezden gelmeyi istiyorum bu yüzden. Bazı erkekleri de sadece arkadaşım olsun beni poh-pohlasın diye yapıyor. Yani yedekte tutma işlemini yapıyor. Bunun farkındayım ve sınıf içinde bir kaç kişi çok rahatsız oluyor. Geçen sene demediğini bırakmadı bazı kız arkadaşlarına. Özür dilemesine rağmen cidden bir değişim göremedim. Yeniden sevgili yaparsa aynı şeyler olacağını bildiğim için direkt yoksaymak istiyorum kendisini. Bu mesaj ise ona uyarı mesajı olsun diye attım. Eğer işler çığırından çıkarsa ne olur ne yapabilirim bu konuda yardım da istiyorum aslında.
  • Meriç nedir dersen

• Crysiz kullanıcısına yanıt
    Tesekkür ederim ama arkadaslarımı da ele geçirmeye basladi. Sınıfta ayrim olacak ve ben kötü olacagim diye korkuyorum bunun yaninda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-76F513060 -- 7 Ekim 2016; 1:22:22 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.