Şimdi Ara

Sınıftaki kızların gerçek yüzünü gördüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bazı kızları cidden iyi tanıyamıyoruz.Bi kız neden babasına küfredip güler ? Hani siz o masum gibi görünen her kıza sakın inanmayın.Ne muhabbetler yapanları var bi bilseniz Sınıfımda kızlar çoğunlukta ve bu muhabbetlere şahit oluyorum.Sabahtan akşama dedikodu yapanı mı dersin,kendi aile ferdine küfür edeni mi dersin,kıçı kalkık kız mı dersin..Neyse bi kızı cidden tanımanız çok önemli.Sakın iyice tanımadan bağlanmayın

• Tamam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan erkekler babasına söverken hatta baba yerine peder falan derken sorun yok da kızlar küfür edince mi sorun oldu?

• quote:

Orijinalden alıntı: wWwMmM

Tamam.

wWwMmM
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caughter

Ulan erkekler babasına söverken hatta baba yerine peder falan derken sorun yok da kızlar küfür edince mi sorun oldu?

Ben erkeklerin babasına söverken sorun yok dediğimi hatırlamıyorum konudaki yazımda ?
  • Bir tane kezo görmüşsün "Biz kızları iyi tanıyamıyoruz" diyorsun. Sen tanıyamamışsın. Bütün kızlara bok atıyor burada.
    Erkekler 10 kat daha beter. Hele aptal olanları, aptal olduğunu inandıramazsın üstüne üstlük kavga edersin birde dayak yer kafasız herif.

Kızlar ağırbaşlı en azından.

Artık Esenyurtta mı okuyorsan fena kafasızların içindesin. Matematiksel olarak bakıyorum kızları öyle olan bir sınıfın erkekleri çok daha leştir. Mantığım ve matematik seninde çok büyük ihtimal leş olabileceğini söylüyor.

Edit: Açtığın konulara falan baktım çok boşsun ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KhaZiggs -- 22 Ekim 2016; 6:40:53 >
  • Güven, benim için sadece Çankırı'da bir turizm şirketi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: KhaZiggs

Bir tane kezo görmüşsün "Biz kızları iyi tanıyamıyoruz" diyorsun. Sen tanıyamamışsın. Bütün kızlara bok atıyor burada.
    Erkekler 10 kat daha beter. Hele aptal olanları, aptal olduğunu inandıramazsın üstüne üstlük kavga edersin birde dayak yer kafasız herif.

Artık Esenyurtta mı okuyorsan fena kafasızların içindesin. Matematiksel olarak bakıyorum kızları öyle olan bir sınıfın erkekleri çok daha leştir. Mantığım ve matematik seninde çok büyük ihtimal leş olabileceğini söylüyor.

İlk önce saldırgan davranmaya çalışıp yapmacık olduğun çok belli.Ben kesinlikle bütün kızları kapsamadım bu konuda.İlk cümleyi okumadın galiba ''bazı'' kızlar dedim.
    Tabi senin gibi ego kasmak için yazan tipler direk cümleleri anlamadan cevap verebiliyor.OKUma ve ANLAma kabiliyetini geliştirmeni öneririm.

• Seninle tartışıp konunu uplamayacağım. Kıçı kırık forumda ego kasmak, off ne kadar tahrik edici

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumlara bakıyorum yarısı yanlış anlamış be. Tamam savunun da bazı kızlar cidden görüldüğü gibi olmuyor. Mümkünse yaş 20+ değilse hiç bağlanmayın derim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bir tane kezo görmüşsün "Biz kızları iyi tanıyamıyoruz" diyorsun. Sen tanıyamamışsın. Bütün kızlara bok atıyor burada.

Kardeş git küme çöz Allah rızası için. Sınıftaki kızlar demiş.
    Sınıftaki kızları kastetmiş anlıyorsun. Matematiksel açıdan bakıyorum kümelere çalışmalısın.

• quote:

Seninle tartışıp konunu uplamayacağım. Kıçı kırık forumda ego kasmak, off ne kadar tahrik edici

Sınıftaki kızların gerçek yüzünü gördüm

• Boş yere adama niye çamur atıyorsunuz, anlamıyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.