Şimdi Ara

SINIFTA MI KALDIM? (İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT FAK)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese selam, istanbul üniversitesi iktisat fak. çekodayım.

bu sene 1.sınıfı bitirdim, iki dönem AGNO'm 1,80 altında kaldı. Şimdi yönetmelikleri filan okuduğumda 2 dönem 1.80 altında kalırsan eğer 3.dönem üstten ders alamıyorsun fakat 3.dönem 1.80'in üzerine çıkarırsan not ortalamanı 4.dönem her şey eskisine dönüyor ve devam ediyorsun.

c. Başarısız öğrenciler, tekrarladıkları yarıyıl sonunda AGNO’larını 1.80’in üzerine çıkarmayı başarırlarsa; bir üst yarıyıla kayıt yaptırabilir, o yarıyılın derslerinden alabilirler.

Başarısızlık durumu
    MADDE 23

(Değişik:RG-10/7/2013-28703, md.6) AGNO’su yarıyıl esası uygulamasında birbirini takip eden iki yarıyıl, yıl esası uygulamasında ise birbirini takip eden iki yıl 1.80’in altında kalan öğrenciler başarısız duruma düşerler. Bu alt sınır ilgili birim kurulu kararıyla yükseltilebilir. Başarısız öğrenciler yeni zorunlu ders alamaz, ancak bir üst dönemden seçmeli ders alabilirler. Daha önce başarısız ya da koşullu başarılı oldukları derslerden, içinde bulundukları dönemde açılanlardan (FF) ve (FD) harf notu aldıkları dersleri zorunlu olarak, (DD) ve (DC) harf notu aldıkları dersleri isterlerse tekrarlarlar. Bu durumda tekrarlanan dersten alınan son başarı notu, önceki nota bakılmadan AGNO hesaplamasında not durum belgesine (transktript) yansır.

ama öğrenci işlerini aradığımda, yok sınıfta kaldın diyor. kredin yettiği kadar üstten ders alabilirsin onun dışında alamazsın diyor, şimdi hangisine inanayım ben hangisi doğru, bu konu hakkında bilgisi olanlar aydınlatabilir mi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tıp vs boğaziçi işletme
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.