Şimdi Ara

Sınıfta kalırmıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
6.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 9.sınıfım ve ilk donem 4 zayıfım geldi onlarda matematik geometri fizik ve biyoloji sayılsal derslerim cok kötü matematik notlarımın toplamı 2 elin parmagını geçmez 2.donem başladı ve sınavları olmaya başlıcam sınıfta kalıcam diye cok korkuyorum ders calısıyorum ama işe yaradını düşünmüyorum sizce sınıfı geçermiyim yada geçmek için ne yapmalıyım bu arada düz lisedeyiz gecen sene 700 lise 1 den 200 ü kalmıs

• Biz neler gördük lisede be kardeşim. 8-10 zayıflı adamlar kurtarıyordu. Hatta yıl sonu 8 zayıfı olupta bütünlemelerde geçen bir sürü arkadaşım vardı. Sen yılma ön yargılı olma biyoloji zaten ezber. Matematik, geometri yede ekolhocadan falan yada olabiliyosa özel hocadan ders alarak çalış. Bak çok önemli bu. 9. sınıfta matematikten kalıpta 4 sene boyunca veremeyen bir sürü arkadaşım vardı. Altta ders bırakmamaya gayret et. Madem sözelin iyi ortalamanı yükseltki sorumlu kalmayasın...
  • Eyw. Usta icimi cok rahatlattin ingilizceden 26 almisim ona uzuldum biraz ama 26 almam bana hirs yapti daha cok asilcam derslere tavsiyelerin icin cok saol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benimde 9. sinifta 4 zayifim vardi karnede sinifta kldi yaziyordu. Ortalama yukseltmede 2 tanesini verdim 2 taneden hala sorumluyum daha veremedim.

• 9. sinifta 8 tane zayidim vardi. 2. donem 2 dusurdum gectim. Beyin bedava

• kalırsın inş.

• mat ve geodan kesin kalıcam gözüyle bakıyorum ingilizceden geçiçem diye hesaplamıstım ama ilk sınavdan 26 aldım ingilizcede hayal oldu ama ingilizceden düşük almam biraz hırslanmama sebep oldu cünkü ilk sınavlarda 5-6 zayıfım gelir diye hesaplıyodum simdi ise en fazla 4 zayıf getircem gözüyle bakıyorum bu zayıflarda mat-geo-ing-fizik 2.sınavlarda fizigi verip sınıfı geçmeyi planllıyorum fizikten proje aldım bu hafta onu yapıp teslim edicem hayırlısıyla bu sene geçiçem sınıfı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ehliyet sınavından kaldım
    9 yıl önce açıldı
    Ehliyet sınavında kaldım
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Derslerde hocaların soru sorarsa katıl sözlün yüksek gelir zamanında 7 8 zayıflı adam böyle yapar sene sonu ortalama yükseltmeyle geçerdi neler yapılıyor liselerde aralarından sadece matematik için 3 düşürürsen ortalamanı bile yükseltirsin hesaplama yap sınıfta kalmak zordur
  • Matematigimi 3 düşürsem düz lisede olmazdım herkes aynı şeyi söylüo sınıfta kalmak zordur diye ama bence gayet kolay heleki düz liselerde hocalar hic acımıyo
  • 4 zayıf diyorsun bunların birinden geçmeye çalış 3 zayıfın olur.3 zayıfla büyük ihtimalle sınıf geçme ortalamasını tutturursun 50 veya 55 gibi bişeydi sanırım.Böylece ne sınıfta kalırsın nede alttan dersin kalır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pooodolski

kalırsın inş.

+1
  • Sakıncalı bir durum
  • 4 zayıfla böyle yakınman sana mantıklı geliyor mu? Umarım kalırsın.
  • Benim 5 tane var kimya geometri ikisinden 1 getirip gecmeyi dusunuyorum

• İlk dönem 8-9 zayıfı olan arkadaşlarım 2-3 zayıfa düşürüp sorumluluk yada ortalama ile geçtilerdi bende 6 zayıf vardı 9.sınıfda 2. dönem 3'e düşürdüm sorumluluk ile geçtim 11. sınıfdayım daha sorumluluk sınavlarına girmedim 12 de gireriz
    2.dönemde sınavdan önce azcık tekrar etsen geçersin zaten çok zor değil sınıf geçmek.
  • Insanlar nasil bu kadar aptal olabilir aklim almıyor. Ben özel lisede burslu okudum burda da egomu tatmin ediyorum iyi oluyo

• quote:

Orijinalden alıntı: xözdemirx

Arkadaşlar 9.sınıfım ve ilk donem 4 zayıfım geldi onlarda matematik geometri fizik ve biyoloji sayılsal derslerim cok kötü matematik notlarımın toplamı 2 elin parmagını geçmez 2.donem başladı ve sınavları olmaya başlıcam sınıfta kalıcam diye cok korkuyorum ders calısıyorum ama işe yaradını düşünmüyorum sizce sınıfı geçermiyim yada geçmek için ne yapmalıyım bu arada düz lisedeyiz gecen sene 700 lise 1 den 200 ü kalmıs

Kardeşim benimde 6 zayıf geldi 1 i ni şu anda verdim 5 tane kaldı Allah yardımcın olsun
    Kalırsın İnş Diyenler Tır Çarpar İnşallah sizlerede

• Düz lisede okuyorum.Ben de 9'a giderken liseye başlamanın ilk heyecanıyla da beraber "of bu sene sınıfta kalır mıyım? kalırsam boku yerim" gibisinden telaşlanmaya başlamıştım.Ama ilk dönem 1 zayıf geldi.İkinci dönem de 2 zayıf geldi.Geçtim sınıfı direk.

Kısaca kolay kolay kalınmaz arkadaşım.Düz lisede boş adam çoktur,onlarla takılma.Geç ön sıralara hocalarla muhabbet et.Derslerde yanlış bile olsa kalk hocanın sorusuna cevap ver.Yani hocanın gözüne gir illa.
  • sınıfta 21 tane tekrar var ve cok rahat 7-8 tanesi umutsuz vaka ben en arkanın bir onünde oturuyorum en arkada olsam bile ders dinlemek istedigim zaman dinliyorum ama bu 7-8 tane umutsuz vaka bazen hocaları kızdırıo ve hocalarda sınıfımız hakkında kötü izlenim oluşuyo derse katılma konusunda biraz sıkıntlılarım var hocanın gözüne bakarak ders dinliyorum ama tahtaya kalkmaya cekiniyorum biraz okul acıldıgından beri 1 kere bile tahtaya kalkmadım fazlada soru çözmedim ama bundan sonra iş ciddiye binde ya tamam ya devam o yüzden büyük caba gösterip sınıfı geçicem
  • Umarım kalmazsın kardeş ne diyeyim bendede var o kalır mıyım diye :(
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.