Şimdi Ara

Sınıfta Kaldım, Nasıl Davranayım? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
1
Favori
4.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertkayags

devamsızlıktan mı kaldın? dostum git pederle okula müdürle konuşsunlar faliyet girsinler o haftaya bu devirde devamsızlıktan kalınır mı yaa

Karneler dağıtıldı değişmiyor bu saatten sonra
  • Bende 9. sınıfta sınıfta kalmıştım bu sene 12 sınıfa geçtim.O zaman azda olsa üzlümüştüm kaldığıma ama 10. sınıfa geçtikten sonra iyi ki kalmışım sınıfta dedim ulan şükrediyorum Allah a sınıfta kaldığım için
  • Neden ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hasanious

Neden ?

9.Sınıfta ki arkadaş ortamını hiç sevmiyordum adam akıllı sadece 1 tane arkadaşım vardı.2. sefer 9 sınıfı okurken bütün kalanları aynı sınıfa topladılar ve çok samimi bir arkadaş ortamı yakaladık.Bunun yanında 9 sınıfta bütün hocalar bizden bir şey olamayacağını düşündüler ama biz bu sene okulun en başarılı sınıfı olduk.Hocaların bize karşı olan sevgisi diğer sınıflara olan sevgilerinden daha fazla ve bunun gibi bir sürü olumlu nedeni var.Benim için 1 tane bile olumsuz sonucu olmadı sınıfta kalmamın bazıları 1 sene kaybettin dediler ama ben kaldığımda sınıfı geçenlerin de çoğu hiçbir yere gidemedi.Yani her şeyde bir hayır vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Butwhoan

quote:

Orijinalden alıntı: ugur-man

quote:

Orijinalden alıntı: Butwhoan

Öncelikle kalmayı nasıl başardın anlamıyorum sınavlarda baktın yapamıyorsun kopya çekiceksin , Türkiye'de ki lise sistemi bu özelliklede lise 1.Çünkü zaten fizik ve matematik kobra gibi geliyor.Matematiğin iyi bile olsa fen derslerinden kalıcağın belli niye kopya çekmedin ?9'dayken fizikten koca 1 sene boyunca hiçbirşey öğrenmedim sallaya sallaya az kalsın 3 getiriyordum baya fazlada etraftan kopya almıştım.Hiç unutmam hocaya dedimki hocam lanet olsun seçmeyecem bu feni tm okuyacağım nolur geçirin (İlk sınav 38) adam bana 50 al geçiriyim dedi.Bir yardırışım var sınavda Allah da işimi rast getirdi en arkada oturttu bu beni bir geçiriyorum 55 aldım sınavdan ve müsayit tarafına geçirdim.O gün bu gündür hoca ya selamıda kesdim ve lisede öğrendiğim ilk şey hayatta kalmak için her şeyi yapmalısın.Fiziki açıdanda tabi

yalniz cocuk cekingenim.diyor.
    ondan kopya da cekememistir. bence artik yolunun devamina bak .
    artik derserine daha sıkı calıs, kopya ceken degil kopya veren ol.

dostum ben hayatım boyunca 3-4 kere kopya çekmişimdir ve dürüstlüğümden dolayı bu sene kompya çekmedim din 3 geldi.millet 100'ü çaktı tabi.

+1 duruslukten kopya cekmiyoz millet yardiriyo

• Benim bir arkadaşta kaldıydı, aklı başına gelmiş teşekkür aldı bu sene. Belki hayatını değiştirdi bu, geçen sene 30 alamıyordu bu sene teşekkür... Geçse belkide sınıf geçme mücadelesi vercekti. Belkide iyi olmuştur bu senin için aklını başına getirebilir
  • Aynı durum lise 1de iken başıma geldi sınıfta kalmak çok kötü bir duygu..Sıkma canını dostum bizim sınıf 45 kişi idi afedersin ahır gibiydi ders dinlenmiyordu
  • Haberin yokmuş gibi davran panpa
  • lise 1 de de kalinmaz ki arkadas

• zamanında evebeynleri alıştırmışız 5 e .bazı problelemler yüzünden sınav notlarım 5 üzerindeyken hoca 4 düşürmüştü.eve geldim bi dayak yedim.bide hayvan gibi fırça yedim.yani önüne bak interneti söküp at bilgisayarı hiç açmamak üzere kaldır yazın güzel yaşa ama okul dönemi en az günde 3-4 saat çalış
  • ben 79 gün devamsızlıktan kaldım kalma hakkımı koruyabilseydim polonyaya gidicektim seneye ama mecbur okul :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: edikey

ben 79 gün devamsızlıktan kaldım kalma hakkımı koruyabilseydim polonyaya gidicektim seneye ama mecbur okul :(

Hocam müdür çağırmadımı hiç beni 19.5 ta çağırmışlardı neyseki geçtim
  • şimdi değil ama ileride çok acısını çekeceksin bu saatten sonra hiçbirşey fayda etmez geçmiş olsun
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.