Şimdi Ara

Sınıfta dalga geçiliyorum (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
6
Favori
10.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kardeş okulunu değiştir ve asosyal biri değilsen yeni okuluna hızlı bir başlangıç yap ve biraz çocuklaşmalısın.Her ne kadar olgun biri olsan da iyi çocuk olmak br şey sağlamıyor çok yakışıklı değilsen.Kötü çocuk derken komiklik anlamında hep gülecekleri kötü şeyler yap onlara @ZenciPriapus
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZenciPriapus

quote:

Orijinalden alıntı: Chromosty

Aga bende oyleydim. biraz aralarina katilmaya calis. su an durumum fena degil. misal lole basladim falan

Gerçekten hiç zevk almam.Çok çocuksular çünkü.Yaptıkları espri bile.Bilgisayar oyunu oynayanda var ama daha çok futboldan konuşuyolar.Benim ise ilgi alanlarım felsefe, siyaset, edebiyat vb.O yüzden dışlanıyorum dediğim gibi

mutlaka bi eksikliğin olmalı, bizim sınıfımızda da var dalga geçilen 1-2 tip. garip davrandıkları için dalga geçiliyorlar. sınıftaki kızlar da dalga geçiyor mu seninle ? birde kaçıncı sınıfsın
  • Onlardan daha cok olgunum diyorsun ama eziliyorsun. Bu anaokul öğretmeninin öğrencileri tarafindan aşağılanması gibi birşey.O zaman sein tek yapacagin sey agirlini koyman.Sinifin delikanlisi ol sebeklik yapani tokatla. Yoksa hergun boxer'ini kafana gecirirler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu ve altındaki bir iki cevabı okudum sadece.

Ya bırakın Allah aşkına... Lisede öyle babam, dedem gibi gelip de ciddi ciddi siyaset vs. tartışmaya çalışan adamla ben de dalga geçerim. Eğlenmen gereken yerde ne diye ciddi konular tartışmaya çalışırsınız anlamam. Zamanın da öyle tipleri gördüm ve çok dalga geçtim. Git biraz yaşıtların gibi eğlenmene bak. Bu kafayla gidersen Polat Alemdar olup çıkarsın milletin başına.
  • Senle dalga gecen bırının fena bı açıgını bul sonrada tum sınıfın onunde lafı yapıstır! Kıng sensın
  • Kızlara artistlik yapmak için savunmasız çocuklarla uğraşanları affetmeyeceksin.
  • Size şunu söylim sınıftakı erkeklerden daha yakışıklıyım hatta yakışıklıyım ya kıskanıyorlar yada başka bişi asosyalde değilim faZla yanlız yanına çağırıp kafa atma fikri güzelmiş olmazsa denerim uzun boyluyum güçluyum ama sorun şu olabilir mi çok güluyom sınıfta gülen çocuk oldum. Cocuk taklidide yapmak istemem yapamam daha doğrusu.

• Saçım çok güzel bi kere hatta bi kız nerde kestiriyorsun demişti. Belkde odur

• Ben olsam o okuldan başka bi okula gecerdim şurda 1 ay kalmış ama yinede değiştirirdim yoksa bu hep böyle gider zamanı boşuna harcama hemen ailenle konuş ve okulu değiştir bu seni her yönden etkiler
  • quote:

Herkese merhabalar öncelikle arkadaşlar size bi sorunumu anlatmak istiyorum

Başlıktada belirttiğim gibi nerdeyse tüm sınıf tarafından dalga geçilen biriyim.Ciddi olsam bile(genellikle ciddiyimdir zaten) hep dalga geçerler benle.Fakat hallerini görseniz 5 yaşında çocuk gibiler içler acısı halleri.Sınıfta hoplar zıplarlar sürekli küfrederler ve konuştukları tek şey futbol muhabbetidir.Ya ben çok olgunum yada onlar çok çocuksu.Her zaman yalnızım bu arada kendim doğru dürüst arkadaş bulamadım eziğim çünkü gözlerinde.Felsefi ve siyasi konularla çok ilgilenirim yaşın küçük demeyin bir an önce büyümek istiyorum zaten bunun için çünkü rahatça tartışamıyorum.Belkide o yüzden dışlıyorlar beni

Fakat benim en zoruma giden sırf egosunu tatmin etmek için dalga geçiyor olmaları.Kızlara kendilerini göstermek için benle dalga geçiyorlar ve halleri içler acısı.Bu sorunumdan nasıl kurtulabilirim sizce?

Kardeşim yazında kendimi gördüm. Ben dalga geçilmiyorum ama. Bu çözebileceğin bir konu değil sen onlara göre olgunsun. Sende onların ilacını onlarda kullan, sende dalga geç derim. Ben öyle yapıyorum. Hem onlardan biri olursun ve onlardan bilgili biri olarak o grupta dikkat çekebilirsin.
  • Onlara Sadece gülümse sadece. Eğer iyi birisi varsa seni bulur.

Çalış dostum çalış dişini tırnağına tak çalış. Yoksa büyümenin bir anlamı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -RüzgarGibiGeçti- -- 13 Mayıs 2013; 16:32:38 >
  • quote:

Başlıktada belirttiğim gibi nerdeyse tüm sınıf tarafından dalga geçilen biriyim.Ciddi olsam bile(genellikle ciddiyimdir zaten) hep dalga geçerler benle.Fakat hallerini görseniz 5 yaşında çocuk gibiler içler acısı halleri.Sınıfta hoplar zıplarlar sürekli küfrederler ve konuştukları tek şey futbol muhabbetidir.Ya ben çok olgunum yada onlar çok çocuksu.Her zaman yalnızım bu arada kendim doğru dürüst arkadaş bulamadım eziğim çünkü gözlerinde.Felsefi ve siyasi konularla çok ilgilenirim yaşın küçük demeyin bir an önce büyümek istiyorum zaten bunun için çünkü rahatça tartışamıyorum.Belkide o yüzden dışlıyorlar beni

Fakat benim en zoruma giden sırf egosunu tatmin etmek için dalga geçiyor olmaları.Kızlara kendilerini göstermek için benle dalga geçiyorlar ve halleri içler acısı.Bu sorunumdan nasıl kurtulabilirim sizce?

umut sen misin?

Yapacak fazla bir şey yok önce bağır çağır biraz agresifleş(korkut karşı tarafı) baktın olmuyor bir kaç kişiyi adam akıllı döv ondan sonra zaten korkarlar kolay kolay bulaşmazlar. Maalesef ergenlerimiz sakin insana karışıp dururlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Destdestron

Onlardan daha cok olgunum diyorsun ama eziliyorsun. Bu anaokul öğretmeninin öğrencileri tarafindan aşağılanması gibi birşey.O zaman sein tek yapacagin sey agirlini koyman.Sinifin delikanlisi ol sebeklik yapani tokatla. Yoksa hergun boxer'ini kafana gecirirler.

Olgunum derken sadece davranışlarım ve fikirlerim açısından(olgunum demiyorum) sınıftakilerden farklıyım ve örneğin onlar sınıfta koşuştururken ben oturduğum için dışlanıyorum sanırım.Kendimi ezdircek bir tip değilim sadece karşılık vermiyorum kendileri çalıyor kendileri oynuyorlar yani.

Bu arada lise 2yim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Kardeş sana 35 yaşında bir abin olarak tavsiyem bunları hiç kafanı takma. İlgi alanlarını geliştirmeye çalış. bir arkadaşın dediği gibi vücut geliştirme yapabilirsin. Bende orta okul zamanı senin gibi sorunlar yaşamıştım. Lise zamanı her şey yavaş yavaş düzelmeye başladı. Hiç bir zaman umudunu kaybetme ve sabırlı olmaya çalış. Gün gelecek okul bittiği zaman onlar sürünürken sen hayatını yaşayacaksın. Hepsi senin yerinde olmak isteyecekler. Beni de o zamanlar hor görenler şimdi benim hayatıma imrenerek bakıyorlar.
  • futbol muhabbeti yapmadığın için yakında topta derler.bu gibilerle fazla muhattap olma ilkokuldayken banada böyle yapıyordu bazıları.birde 8senelik arkadaşım olacaklar.şimdi bakıyorum ellerinde sigara başka liselerin önünde kız bekliyorlar.eğer yapabiliyorsan kızların yanında hava atmak için sana laf atana sende laf koy.görüşürüz falan derlersede he he de.
    çıkışta en fazla arkandan 3-4laf atarlar küfür ederler yollarlar.hiç takma.
  • onlara bunun kötü bir davranış oldugunu söyle..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Suprémacy

Kardesim bu ozellikle lise zamanlarinda cok gorulen bir sey genelde de efendi agirbasli insanlari ezmeye calisirlar insan gibi konusursun anlamazlar habire t.sak gecme modundadirlar bunlar ailesinden adam akilli terbiye alamamis egosunu tatmin edip kendini yuksek gormeye calisan ergenlerdir genelde ulan 18 yasina gelmis adamlar bunu yapiyor surekli kafa bulmaya calisiyorlar ben seni gayet iyi anliyorum bunun cozumu sudur agirligini koyacaksin gerekirse yumrugu cakacaksin bunlar baska turlu anlamiyor ulan insan gibi yaklasiyorsun adam senle kafa bulmaya ugrasiyor eger sinifinin tumu boyleyse isin zor ama bir iki tane efendi cocuk varsa onlarla takilirsin

+ yan 8
  • milleti tersle laf sok bence. Tek çözüm yolu bu

• ilkokulsun buyuk ihtimal ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Only Paranoia

Sevgilin falan var mı ?

Sınıfta olması imkansız zaten çok çocukça buluyorum bu yaşta

git siyasete atıl o zaman.kendini çok olgun görüyorsun haliyle diğerlerine küçük görmeye başlamışsın sana ne yapsalar azdır.önce karşıdakine saygı duy sonra saygı bekle
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.