Şimdi Ara

Sınıfta bir kız Shanghai ne demek İngilizcede diye sordu. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Benim bunları savunduğum yok. Ben bu medyanın yaptığı pislikten bahsetmek istedim sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdenar

şu video ya bakıp gençliğin hali naraları atanlara gıcık olurom, saçmasapan sorular bu videoya bakıp gerizekalıca yorum yapanlar acaba bütün parti isimlerini ve başkanlarını, tüm bakanları sayabilirlemi? sayamayacaklarsa eğer o yaptığınız yorumlar güzelce kendinize oturuyor. genclerin magazinsel şeyleri bilip siyasetle ilgili şeyleri bilmemeleri, o röportajı yaptıran insanların reyting kaygısıyla gözümüze magazin sokmasından dolayı oluyor. Hülya avşarımı daha iyi tanıyorsunuz org. yaşar büyükanıtımı? Sorunun cevabını bilenler anladı bilmeyenler saçmasapan yorumlarına devam edebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: SeydayaKurban

Beni kastetmiyorsun inşaallah.

Benim bunları savunduğum yok. Ben bu medyanın yaptığı pislikten bahsetmek istedim sadece.

yok birader ya sen onları savuncak bir şey demedin ki ben diyenleri kastettim onlar kendini bilir.Akhunturk'un yorumu anlayana yeter de artar.sen onların savunmasını yapmadın olması gerekeni yaptın gırgırını yaptın eğlendin.sözüm ona biri hem onları savunuyor hem de bana ukala diyor.la zaten bu şangay olayının kahramanı ukala olduğu için bu konuyu açtım ben
  • Dostum sataşıyosun bana da ben ne seni ne de o kızı tanırım. Ama ilerde sende bir hata yaparsın herkes sana gülünce benim yazdıklarımı hatırlarsın. İnsanları rencide etmek, dalga geçmek marifet değil. Yaşın küçük daha okulu bitirince belki daha iyi anlarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: timeless

quote:

şu video ya bakıp gençliğin hali naraları atanlara gıcık olurom, saçmasapan sorular bu videoya bakıp gerizekalıca yorum yapanlar acaba bütün parti isimlerini ve başkanlarını, tüm bakanları sayabilirlemi? sayamayacaklarsa eğer o yaptığınız yorumlar güzelce kendinize oturuyor. genclerin magazinsel şeyleri bilip siyasetle ilgili şeyleri bilmemeleri, o röportajı yaptıran insanların reyting kaygısıyla gözümüze magazin sokmasından dolayı oluyor. Hülya avşarımı daha iyi tanıyorsunuz org. yaşar büyükanıtımı? Sorunun cevabını bilenler anladı bilmeyenler saçmasapan yorumlarına devam edebilir.

bilmeyenler en azından bu videodakiler gibi biz herşeyi biliriz,küçük dağları biz yarattık der gibi yaşamıyorlar en azından.

• quote:

Orijinalden alıntı: bob-marley

quote:

quote:

bilmeyenler en azından bu videodakiler gibi biz herşeyi biliriz,küçük dağları biz yarattık der gibi yaşamıyorlar en azından.

der gibi yaşadığını nerden anladın acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: vires

Dostum sataşıyosun bana da ben ne seni ne de o kızı tanırım. Ama ilerde sende bir hata yaparsın herkes sana gülünce benim yazdıklarımı hatırlarsın. İnsanları rencide etmek, dalga geçmek marifet değil. Yaşın küçük daha okulu bitirince belki daha iyi anlarsın.

eyvallah sağol da hala anlamadın derdimi.beni tanısan bu yorumu yazmazdın benim derdim kimseyi rencide etmek dalga geçmek değil.bunu yapmam da ben.benim derdim bu trajikomik olay.adam üniversiteye geliyor öss sınavını kazanarak.baş harfi büyük olan sözcüğün özel isim olduğunu bilmiyor.ilkokul 4.sınıftan itibaren ingilizce görüyor(lisede hazırlık okumuş biri) özel isimlerin çevirisinin olmadığını bilmiyor mu??
  • quote:

quote:

quote:

quote:

benim sınıfımda bırak da hareketlerinden konuşmalarından filan anlayayım

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

benim sınıfımda bırak da hareketlerinden konuşmalarından filan anlayayım

bir konu aciyosan her turlu yoruma acik olcan silinebilir ne abi forumda en gicik kaptigim insan tipi.abartmissin dostum diyince bile yok coluk cocuk doldu burasi bilmemne ve sunu anladim sende asiri cekememezlik var...

• Arkadaşlar çok hafife alıyorsunuz bence.
    Tamam konuyu açan arkadaşın bahsettiği olay daha detay olduğu için hadi abarttı diyelim.
    Ama o video'daki gençler harbiden para karşılığında falan yapmadılarsa dediğiniz gibi, o zaman gerçekten vahim..Savunulacak hiç bir şey yok.
    Hiç orda sorulan saçma sapan sorular da, siz sanki bütün bakanların ismini sayabiliecek misiniz ? falan da filan demeyin.

Bütün bakanların ismini sayamamakla , Recep Tayyip Erdoğan'ın kim olduğunu bilmemek hatta şu anki Cumhurbaşkanımız kim diye sorulduğunda andaval andaval bakmak arasında çok büyük fark var..
    Gel gör ki arkadaşa Bülent Ersoy'u sor çat diye cevap veriyor. Ne güzel ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HyperioИ -- 23 Şubat 2010; 1:49:35 >
  • @hissetme
    cevap yazanlar laftan anlasa sabaha kadar tartışırım kafanı yorma sen.bende çekememezlik yok anlaşılan sende bu tiplerdensin damarına bastık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bob-marley -- 23 Şubat 2010; 10:23:40 >
  • @hissetme
    adamlar artistik yapıp sonra mesajlarını siliyorlar bir şey yok.biz 2.3 tane laf anlamaza anlatamadık derdimizi bari forumda konu kalabalığı yapmasın diye silinsin yazıyoruz çekememez oluyoruz.ayrıyeten mantığım almıyor bu konuyla çekememezliğin ne alakası var?? bu tikileri mi çekemicem?
    Her gün 2 saat makyaj yapan,ne modaysa internetten bakıp öğrenip konuşarak hava atan (örnek Lost),açlıktan ekmek bulamayan insanlar varken alışverişe,kozmetiğe günde en az 100 lira harcayan,ay bendaa oraya gittım harikaydı ya starbucks dimi harika bi mekaan diye konuşan tipleri mi çekemicem?? Sana bi tarafımla gülüyorum.
    ayrıyeten ben her yoruma açığım.ben sana çoluk çocuk demedim.yukarda 3.4 şahıs sen biliyor musun peki? sen biliyon mu bari? emin misin? vs cevaplar yazdı ben onlara çoluk çocuk dedim.her yoruma da açığım şahsıma saygısızlık edilmediği sürece herkese net açıklama yaptım.ama dediğim gibi adamlar anlamıyorsa ne yapim ben kaç kez anlattım detaylarıyla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bob-marley -- 23 Şubat 2010; 10:56:26 >

• quote:

Buna kadir bile inanmaz
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.