Şimdi Ara

Sınıflandırılmış Yükümlülerin Bedelli Askerlik Başvurusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu konuyla ilgili çok soru ve mesaj gördüm bu yüzden bu konuyla ilişkili olanlar için cevaplamak istedim. Konuyu enine kadar araştırıp soruşturmuş biri olarak hepinize bu durumu anlatıyorum.

• 1. Durumdakiler; Eğer sınıflandırılmış yükümlüyseniz fakat tecil hakkınız kalmadıysa yani artık teciliniz tamamen bittiyse bedelli askerliğe başvuru yapamıyorsunuz.
    • 2. Durumdakiler; Eğer sınıflandırılmış yükümlüyseniz fakat tecil hakkınız varsa ve bu tecil hakkını hala kullanıyorsanız (bu tecil bitmemişse) tecil bitene kadar başvuru yapma hakkına sahipsinizdir. Ancak bu durumdakiler bedelli askerliğe başvuru yapabilir.
    İkinci durumdaki arkadaşlar internetten bedelli askerlik başvurusu yaparken "daha önce bir sınıflandırmaya tabii tutulmuşsunuz başvuru yapamazsınız" minvalinde bir cevapla karşılaşabilir. Bu sistemin otomatik işlemesinden kaynaklı bir durumdur paniğe kapılmayın. Böyle bir durumda bedelli askerliğe başvuru için askerlik şubesine gitmeniz gerekecektir ve gereken işlemler orada yapılmaktadır. Yani bu durumda bedelli askerlik başvurusunu askerlik şubesinde yapacaksınız demektir.

Ek olarak; İkinci durumdaki kişilerin erteleme tarihinden önce yoklama kaçağı veya bakaya gibi vukuatları varsa onlar da bedelli askerliğe başvuramamaktadır.

Saygılarımla.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bedelli başvuru?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.