Şimdi Ara

Sınıfının en iyi standart ses sistemine sahip otomobilleri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
3.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Premium markalardaki özel ses sistemlerini saymazsak halk arabası kategorisinde Ford - Sony ikilisi bence.
  • Benim Peugeot 508'de JBL'li 10+1 ses sistemi var, gayet memnunum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

konuyla direkt ilgili değil ama enteresan olduğu için ekliyorum, volvo'nun her modelinde ön-arka ekolayzır ayarlarının ayrı ayrı yapılmasına imkan veren ses sistemi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19can84 -- 16 Ekim 2012; 1:59:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MEHMETXXXX

2010 hyundai sonata ses sistemi mükemmel

Kasko şirketi temin ettiğinde denemiştik ama bana 2012 model bi araç için çok başarısız gelmişti .

2003 nb comfort vectranın ses sistemi dönemine göre bence gayet başarılıydı özellikle bass tatmin edici seviyedeydi.

• Latitude bose çok başarılı

Beyler standart ses sistemlerini yazarsak daha iyi olur diye düşünüyorum. Opsiyonel ses sistemlerini belirtmek yanlış olur bana göre bu konuda.

Orijinalden alıntı: svs.jokerr

quote:

Kasko şirketi temin ettiğinde denemiştik ama bana 2012 model bi araç için çok başarısız gelmişti .

2003 nb comfort vectranın ses sistemi dönemine göre bence gayet başarılıydı özellikle bass tatmin edici seviyedeydi.

yazmayı unutmuşum o araçta orjinal infiniti ses sistemi varmış

Orijinalden alıntı: svs.jokerr

quote:

bu arada son olarak sonata 2011'de üretildi diye biliyorum

Orijinalden alıntı: DeepNote

quote:

Orijinalden alıntı: RAN99

en iyisi hangisi bilemem ama kesinlikle megane değil onu çok iyi biliyorum :)

Ölümüne katılıyorum.Hatta en rezalet ses sistemi hangisi deseniz bunu ilk 5'te görmek istrim. Ben de arkamys falan yok bu donanımı araçlara koymadılar yaz sezonunda nedense. Sonra geri koydular,sinir ettiler beni. Her neyse radyosu da adam gibi çekmiyor zaten,bu da diğer kusuru

bi yerde bunun japonyadaki deprem + sel felaketi ile ilgili olduğunu okumuştum

• golf 2012 8/10
    civic 2012 6/10 (ama aslında hoparlörler çok kaliteli, teyp kaliteli bir ünite ile değiştiği anda 8.5/10)
    corsa 2012 4/10
    bmw 1 (eski kasa) 4.5/10 (o da midlerin hatrına)

audi a6 2010 8/10
    bmw x5 2008 (bunda baslar standart değildi. ama yine de standartları da iyidir.) 8/10

notlarım:
    (hepsi en az 1000 km yol yaptığım/yolcu olarak bindiğim araçlardır.)

golf sınıfında çok iyi. hatchback arabaların akustiği bi başka olur zaten. ama golf gerçekten çok tatminkar.

civic 2012 beni şaşırttı. teyp değiştikten sonra aradaki fark gece gündüz misali. kesinlikle iyi bir ünite alın. kesinlikle. midler kötüydü şimdi çok temizler. eq ile inanılmaz zorladım basları dayandılar. subwoofer falan düşünemiyorum nasıl olur.

corsadan ne köy olur ne kasaba. tıngırdıyor işte.

bmw1 neden öyle ben de anlamadım. ama tizleri berbat. kulak tırmalayan cinsten. sesi açamıyorsunuz bu yüzden.

a6 ile golf nasıl aynı notu alır diyen arkadaşlar a6'nın iç hacmi çok daha yüksek. daha iyi bir sistem konsa bile eşit oluyor işte.

• Anfi li ve subwoofer lı bi ses sistemi kesinlikle her araca lazım, onun dısındaki sistemler zevk vermiyor bana göre, benim aracın yurtdısında orjinal rockford fostage lı ses sistemi satılıyor ama türkiye ye getirilmiyor cok yazık, türkiyede aracların orjinallerinde yurtdısında oldugu halde bulunmayan cok sistem var,

Orijinalden alıntı: ZSARA

Konu: Sınıfının en iyi standart ses sistemine sahip otomobilleri

Beyler standart ses sistemlerini yazarsak daha iyi olur diye düşünüyorum. Opsiyonel ses sistemlerini belirtmek yanlış olur bana göre bu konuda.

+1 ben onu sormuştum ama herkes farklı farklı cevaplar vermiş.

• Nissan Murano müthiş ses sistemi vardı ama bose donanımlıydı.

Yanlız Dodge Journeyde gayet tahrik ediyor ses sistemi.
  • rockford ses sistemide başarılı..

Karşılıklı oynan her oyunda her zaman bir rakip birde kurban vardır.Mesele,ilki olabilmek için ne zaman ikincisi olduğunuzu bilebilmektir..

Güç,gücü olmayanları yıpratır..
  • uzak doğu arabalarında genellikle sağla ses sistemi olmuyor. bazı extrem araçlarda örneğin hyundai genesis modellerinde infinity ses sistemi dahilinde tam 16 hoparlör ve birde bass var.

alman otomobillerinde özellikle deneyim sahibi oldugum leon golf octavida caddy ve transporter modellerinin sürücüleri bana aynı gibi geldi. ses gerçekten çok şiddetli ve yüksek çıkıyor. ben buna agresif tanımlaması yapıyorum. ama malesef canlılık anlamında yani kalite anlamında çok eksikleri var. açıkcası sesin yüksek çıkması kaliteli anlamına gelmiyor.

c ve d segmenti arabalarda extra olarak bir sistem satın alınmadığı takdirde öyle ahım şahım bir bir müzik kalitesi elde etmek zordur.

ya fabrika çıkışı bose, infinity, harman kardon, altec lasing gibi ünlü firmaların elinden geçecek yada siz sonradan tesisat eklemelisiniz..

Orijinalden alıntı: Öklid

C ve D segmentinde sınıfının en iyi ses sistemine sahip araçları hangileri?

en iyi ses sistemi hangisinde bilemem ama sana en kötüsünün meganeda olduğunu garanti ederim.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.