Şimdi Ara

Sınıf Öğretmenliği Okuyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2.sınıfa geçtim. Sınıf öğretmeliği ve ders içerikleri ile ilgili sorusu olan varsa yardımcı olabilirim.

    Fırat Üniversitesinde okuyorum.




  • Sınıf öğretmenliğini bilirim, tanıdıklarımdan biliyorum. Okuması kolay sanılır ama zordur. Hem sayısal, hem sözel hem de pedagojik formasyondan, resim müziğe kadar baya bir yelpazesi olan akts kredileri olan okullar mevcut. En azından resim müzik olmasa da sayısal ve sözel, pedagojik formasyon yani eğitim bilimleri olmak üzere üç sac ayağı var.


    Bir arkadaşım ilkokullar için matematik vizesini normal bir şekilde çözüp 90-100 civarı beklemişti 30 almıştı. Profa sorduğunda da prof '' ben senin çocukların gözünden onların seviyesiyle çözmeni bekliyorum'' diyerek neden zayıf verdiğini açıklamıştı arkadaşa. O açıdan ilginç bir bölümdür. 

  • Hocam yardımcı olabilir misiniz?Hukuk istiyordum ancak olmadı sınıf öğrt. istemememe rağmen yazmayı düşünüyorum.Sizce rahat bir şekilde okuyup kpss den atanabilir miyim?Yukarıda ki arkadaşın dediği gibi zor mu yoksa ve de Fırat üniv.'de deprem bölgesinde tercih listeme eklemeli miyim?Muhtemelen sınıf iktisat pdr sıralaması yapacağım..İktisat daha çok kafama yatıyor,marmara olması da etkiliyor tabii.Kafam çok karışık hangisine gitmek daha mantıklı iktisatı pdr nin önüne koymamın sebebi pdr nin önerilmemesi...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.