Şuan 11. sınıftayım 2 sorum olacak 1-Alttan 5 dersim var ve bu sene 2 zayıfım olacak karnede. geçmem için kaç zayıfımı vermem gerekiyor alttan? 2-Bu sene yani 2.dönem notlarım iyi. yani ortalamayla geçebilecek düzeyde ama geçmem için 1.dönem ve 2.dönemin ortalaması alınarak bu sene geçiebiliyormuşuz öylemi oluyor? yoksa sadece 2.dönem yeterlimi
quote:
Orijinalden alıntı: Lcn(R)
Şuan 11. sınıftayım 2 sorum olacak 1-Alttan 5 dersim var ve bu sene 2 zayıfım olacak karnede. geçmem için kaç zayıfımı vermem gerekiyor alttan? 2-Bu sene yani 2.dönem notlarım iyi. yani ortalamayla geçebilecek düzeyde ama geçmem için 1.dönem ve 2.dönemin ortalaması alınarak bu sene geçiebiliyormuşuz öylemi oluyor? yoksa sadece 2.dönem yeterlimi
büte bekleriz paşamm kardeş alttan 3 dersin olsaydı bu senede 2 zayıf olsaydı geçerdin bu senekileri ortalamayla geçerdin diğer 3 zayıfı sınavla vercektin ama alttan 5 dersin var lise1 en fazla 3 lise2 ve lise3 en fazla2 ders sorumlu olacak ama sen lise3 bitmeden 5 dersi doldurmuşsun o yüzden büyük ihtimal büte girecen
Yani bu sene 2 zayıfım olacak, alttanda 5 olduğu için girip 2 tane vermem gerekecek öyle mi oluyor
quote:
Yani bu sene 2 zayıfım olacak, alttanda 5 olduğu için girip 2 tane vermem gerekecek öyle mi oluyor
öyle olması lazım dert etme geçen yaz 7 tane zayıf vardı 6 tanesini verdim lise1 3 tane sorumluluk lise2 4 tane olacak şekilde tek lise2 kimyası kaldı istenirse veriliyormuş
Çalıştınmı hocam sayısal dersleri veremem diye korkuyorum 9 geometri ve 9 matematik kolay diyorlar
quote:
Çalıştınmı hocam sayısal dersleri veremem diye korkuyorum 9 geometri ve 9 matematik kolay diyorlar
lise1 geometri hatırlamıyom ama lise1 matda fonksiyonlar diye bi konu var koca okluda yapan yoktu o konu hariz hepsi kolay yaparsın kafaya takma
İnşallah hocam bu benim son şansım sınıfta kalırsam atılıyorum
İnşallah hocam bu benim son şansım sınıfta kalırsam atılıyorum
nasıl yani şimdi kaçıncı sınıfsın geçen sene sınıfta mı kaldın
Şuan 11'im 9 da kalmıştım, biraz araştırdım da sanırım 1 ve 2. dönemin ortalamaları alınıyormuş eğer alttan 2 dersi veremezsem okul hayatım bitiyor sanırım
quote:
Şuan 11'im 9 da kalmıştım, biraz araştırdım da sanırım 1 ve 2. dönemin ortalamaları alınıyormuş eğer alttan 2 dersi veremezsem okul hayatım bitiyor sanırım
bu sene ortalamam tutuyor demiştin o zmaan bu senekiler sıkıntı olmaz diye biliyom ama alttan ders cok bırakmıssın ordan bir iki ders verseydin kafan rahat olurdu sen büte yüklen genede okulda rehber hocana danış veya aranız iyi olan bir hocaya zor o sana daha iyi bir bilig verir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme