Şimdi Ara

Sınıf değitiriyim mi Yarın değiştiriyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
3.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar lise 2 de okuyorum.İlk okulda ve orta okulda çok başarılıydım.Bir sürü arkadaşım vardı.5 e kadar sınıfın lideri bendim 6,7 ve 8de de 5 kişilik(3 erkek 2 kız) bir grubumuz vardı çok eğlenirdik ama tüm sınıfla da muhabbetim vardı.9. sınıfta bizim okuldan bir arkadaşla ist in en iyi anadolu liselerinden birini kazandım.1 den beri aynı sınıfta okuduğumuz bir çocukla aynı sınıfa düştüm.O çocuk genelde insanlarla iyi diyolog kuramayan asosyel bir çocuktu.Ben onu ortaokulda hep bizim gruba sokmaya çalışmıştım.9.sınıfın başlarında sadece o çocukça takılmak istedim diğerleriyle pek muhabbete girmedim ama o çocuk ne zaman birisi gelmese hep onun sırasına geçti aramızda bir tartışma oldu herkese benimle oturmamalarını felan söylemiş.Zaten ondan sonra sınıf beni dışlamaya başladı.Ben de hiç aldırmadım gayet rahat davrandım.9.sınıf ilk döneme kadar böyle gitti.Benimle dalga geçiyorlardı ama umursamıyordum.2. dönem kendimi değiştirdim ciddi ve ağırbaşlı oldum daha çok alay etmeye başladılar buraya yazamayacağım çok büyük sözler bacağa kalem batırma felan filan.Bunları 1 yıl boyunca içime attım.Kimseye anlatmadım utandım ve ailemi üzmek istemedim.10. sınıfa kaar böyle gitti 10. sınıfın ilk gününde biraz anlattım sonra biraz daha sonra biraz daha derken tüm olayları anlattım aileme.Önce rehberle konuştuk durumu anlattık sonra müdür yardımcısı müdür felan derken tüm okulun haberi var.1 aydan fazla süredir psikiyatr a gidiyorum.Şu anda sınıfta benimle alay eden 5 kişiyle konuştu rehber şimdi ise tüm sınıf benimle konuşmuyor.Normalde herkesle iyi anlaşırdım çabuk arkadaşlık kurardım şimdi kuramıyorum kızlarla iyi anlaşıtdım şimdi anlaşamıyorum ne yapıcağımı bilemiyorum rahat değilim.Psikiyatr son görüşmemizde sınıf değiştirmek faydalı olabilir dedi bir yazı yazdı annem bugün rehbere verdi sizce doğru mu

YARIN DEĞİŞTİRİYORUM NE SÖYLÜYÜM YENİ GEÇTİĞİM SINIFTAKİLERE NEDEN DEĞİŞTİRDİN DİYE SORARLARSA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yu--gi--oh -- 19 Aralık 2010; 13:12:11 >

• Arkadaşın sana çok büyük şerefsizlik yapmış. Bence artık sınıfını değiştirme vaktin gelmiş, yeni bir sınıfa geçip 0'dan başlayabilirsin arkadaşlık ilişkilerine. Allah yardımcın olsun.
    Tüm umudunu kaybetmek özgürlüktür.
  • senin sorununu anladım. senin sorunun kendine yeteri kadar güvenememen. kendine güveniyosun ama yeteri kadar güvenmiyosun. ilk önce, kendine tam anlamıyla güven ve bütün parazitleri unut. seninle alay eden, dalga geçen o insanları unut. sadece kendine bak ve yaptığın şeyin doğru olup olmadığını iyice bir düşün. seninle dalga geçen o insanlar aslında birer hiç. çünkü onlar, yanlızca birlikte oldukları zaman karşı koyabilirler. ama sen farklısın. sen tek başına onların üstesinden gelebilirsin. onların üstesinden gelmenin tek yolu, ağır başlı biri olarak devam etmen. ama bu ağır başlılığın, onları azdırmasın. kalem saplıyolar falan diyosun, onlardan korkma. onlara karşı gel, onları duvardan duvara çarp. tabi bunları yapabilmen için kavga etmeyi bilmen gerekiyor. kendini geliştir, body building yap. eğer body building yaparsan, eminim kavga konusunda kendine güvenin artacak. kavga çözüm yolu değil falan diyolar ya, aslında kavga tek çözüm yolu. eğer seninle dalga geçip diğer arkadaşlarını da kışkırtan o arkadaşının ağzını burnunu dağıtırsan sorun falan kalmayacak ortada. o arkadaşını herkesin önünde dövdükten sonra hiç bir şeye gerek kalmayacak. zaten bu kavgadan sonra sana hiç kimse karışamayacak, eğer karışan olursa onuda döversin. baktın bu böyle olmuyor, seni satıp seninle alay eden arkadaşını patakladıktan sonra sınıfını değiştirip yeniden başla her şeye. ortamını orda kur, arkadaşlarını ordan bul. kendine güvenin geldikten sonra, o insanlardan çok daha şanslı olduğunu anlayacaksın.

• yorum yapan arkadaşlara teşekkür ederim

@Anxious Marksman

haklısın dostum

sınıf değiştirmek istiyorum ama cesaretimi toplayamıyorum ya orda da alay ederlerse diye korkuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anxious Marksman

senin sorununu anladım. senin sorunun kendine yeteri kadar güvenememen. kendine güveniyosun ama yeteri kadar güvenmiyosun. ilk önce, kendine tam anlamıyla güven ve bütün parazitleri unut. seninle alay eden, dalga geçen o insanları unut. sadece kendine bak ve yaptığın şeyin doğru olup olmadığını iyice bir düşün. seninle dalga geçen o insanlar aslında birer hiç. çünkü onlar, yanlızca birlikte oldukları zaman karşı koyabilirler. ama sen farklısın. sen tek başına onların üstesinden gelebilirsin. onların üstesinden gelmenin tek yolu, ağır başlı biri olarak devam etmen. ama bu ağır başlılığın, onları azdırmasın. kalem saplıyolar falan diyosun, onlardan korkma. onlara karşı gel, onları duvardan duvara çarp. tabi bunları yapabilmen için kavga etmeyi bilmen gerekiyor. kendini geliştir, body building yap. eğer body building yaparsan, eminim kavga konusunda kendine güvenin artacak. kavga çözüm yolu değil falan diyolar ya, aslında kavga tek çözüm yolu. eğer seninle dalga geçip diğer arkadaşlarını da kışkırtan o arkadaşının ağzını burnunu dağıtırsan sorun falan kalmayacak ortada. o arkadaşını herkesin önünde dövdükten sonra hiç bir şeye gerek kalmayacak. zaten bu kavgadan sonra sana hiç kimse karışamayacak, eğer karışan olursa onuda döversin. baktın bu böyle olmuyor, seni satıp seninle alay eden arkadaşını patakladıktan sonra sınıfını değiştirip yeniden başla her şeye. ortamını orda kur, arkadaşlarını ordan bul. kendine güvenin geldikten sonra, o insanlardan çok daha şanslı olduğunu anlayacaksın.

bu mesajda yazılanların hiçbiri doğru değildir. mesaj içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.

• Ben olsam o şerefsiz çocuğu çekerdim bi köşeye adam akıllı konuşurdum. Anlamassa, olayları düzeltmesse bi güzel ağzını burnunu kırardım.
    Sınıf değiştirirsen daha da kötü bi hal alabilir olaylar. İnsanlar nedenini elbet sorgulayacaktır. Niçin sınıf değiştirdi bu çocuk diye ve senin hakkında öyle görünüyor ki hiçbir olumlu yorum yapılmayacak. Ama öğrenmenler devreye girerse işler değişir.
    Sen ne yap ne et o çocuktan baila bence..

Orijinalden alıntı: Anxious Marksman

senin sorununu anladım. senin sorunun kendine yeteri kadar güvenememen. kendine güveniyosun ama yeteri kadar güvenmiyosun. ilk önce, kendine tam anlamıyla güven ve bütün parazitleri unut. seninle alay eden, dalga geçen o insanları unut. sadece kendine bak ve yaptığın şeyin doğru olup olmadığını iyice bir düşün. seninle dalga geçen o insanlar aslında birer hiç. çünkü onlar, yanlızca birlikte oldukları zaman karşı koyabilirler. ama sen farklısın. sen tek başına onların üstesinden gelebilirsin. onların üstesinden gelmenin tek yolu, ağır başlı biri olarak devam etmen. ama bu ağır başlılığın, onları azdırmasın. kalem saplıyolar falan diyosun, onlardan korkma. onlara karşı gel, onları duvardan duvara çarp. tabi bunları yapabilmen için kavga etmeyi bilmen gerekiyor. kendini geliştir, body building yap. eğer body building yaparsan, eminim kavga konusunda kendine güvenin artacak. kavga çözüm yolu değil falan diyolar ya, aslında kavga tek çözüm yolu. eğer seninle dalga geçip diğer arkadaşlarını da kışkırtan o arkadaşının ağzını burnunu dağıtırsan sorun falan kalmayacak ortada. o arkadaşını herkesin önünde dövdükten sonra hiç bir şeye gerek kalmayacak. zaten bu kavgadan sonra sana hiç kimse karışamayacak, eğer karışan olursa onuda döversin. baktın bu böyle olmuyor, seni satıp seninle alay eden arkadaşını patakladıktan sonra sınıfını değiştirip yeniden başla her şeye. ortamını orda kur, arkadaşlarını ordan bul. kendine güvenin geldikten sonra, o insanlardan çok daha şanslı olduğunu anlayacaksın.

aynen öyle yap

• başka bir okula geçme ihtimalin varsa geç. yeni yeni arkadaşlar edinirsin kendine güvenin gelir.

Bence okulu değiştir hiç uğraşma başka sınıfa geçmek için dedikodun peşini bırakmaz orda da

Tek bir şey biliyorum o sınıftaki herkesten nefret ediyorum ve onlarla asla arkadaş olmam.Şu anda sınıfta sadece duruyorum hiç kimse ile konuşmuyorum ne derste ne tenefüste
  • sınıf değiştirmek bir müddet işe yarar. en iyisi okul değiştirmek yada arkdaşların dediği gibi gidip adam akıllı konuşmak eğer laftan anlamıyorlarsa ki büyük ihtimal öyle çıkışta birisiyle teke tek vs yapın. tabi kendine güveniyorsan.

Orijinalden alıntı: We are Oscar Mike

KAVGA TEK ÇÖZÜM DAYAK YESEN BİLE

aynen sen sesini çıakrmazsan daha çok üstüne gelirler.o sana laf atan dingillerden birinin kır azını burnunu bak nasıl yola geliyolar .. ezdirme kendini

Orijinalden alıntı: yu--gi--oh

arkadaşlar okul değiştirme bence de cazip ama şu anda okuduğum okul 5dk evime ya uzak eğitimi aynı bir okula gidicem ya da yine yakın ama eğitimi daha düşük bir okula kafam çok karışık.

Tek bir şey biliyorum o sınıftaki herkesten nefret ediyorum ve onlarla asla arkadaş olmam.Şu anda sınıfta sadece duruyorum hiç kimse ile konuşmuyorum ne derste ne tenefüste

bence en önemlisi huzur, kafan rahat olmadıktan sonra okulun eğitimi iyi olmuş kötü olmuş ne fark eder
  • Arkadaşlar bilmiyorum normalde kendine güvenen birisiyimdir ama okulda nedense olmuyor.Okul değiştirmek şimdi dönem arasında zor olur bence önce sınıf değiştiriyim sonra okul siz ne dersiniz bu olaylar aklıma geldiğinde çok için sıkılıyor her gün antidepresan kullanıyorum
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.