Şimdi Ara

Sınıf Değiştirme Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
9.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hocalarım bu yıl 12ye geçtim ve 3 yıllık sınıfları idare nedensiz bir şekilde kardı. Daha önce hiç konuşmamış kişilerden oluşan veya gruplaşmanın dibine vurulcak sınıflar yapmışlar ve moral olarak kötü etkiledi bu. Sınıf değişimi yapabiliyor muyuz diye sorduğumuzda ise kesinlikle sınıf değişiminin olmayacağını söylediler. Milli Eğitime dilekçe yazsam bir şeyler yapabilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hellsgate -- 13 Eylül 2017; 23:43:1 >

• Hep öyle derler, aileni veya bir tanıdığını araya sokup ısrar etmek şart. Nasıl bir tip olduğunu ve idaredeki tipleri bilmiyorum o yüzden neler yapabileceğin hakkında pek bir şey söyleyemeyeceğim.
  • Takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: David Belle

Hep öyle derler, aileni veya bir tanıdığını araya sokup ısrar etmek şart. Nasıl bir tip olduğunu ve idaredeki tipleri bilmiyorum o yüzden neler yapabileceğin hakkında pek bir şey söyleyemeyeceğim.

Hocam bugün ailelerimizi toplantıya çağırdılar, orada da velilere de sınıf değişiminin olmayacağını söylemişler. Müdür yardımcısı bayağı kararlıymış bu konu hakkında. Yönetmelikte sınıf değişikliği hakkında yazan bir şey var mı acaba, biliyor musunuz? Ben bir göz attım fakat göremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellsgate

quote:

Hep öyle derler, aileni veya bir tanıdığını araya sokup ısrar etmek şart. Nasıl bir tip olduğunu ve idaredeki tipleri bilmiyorum o yüzden neler yapabileceğin hakkında pek bir şey söyleyemeyeceğim.

Hocam bugün ailelerimizi toplantıya çağırdılar, orada da velilere de sınıf değişiminin olmayacağını söylemişler. Müdür yardımcısı bayağı kararlıymış bu konu hakkında. Yönetmelikte sınıf değişikliği hakkında yazan bir şey var mı acaba, biliyor musunuz? Ben bir göz attım fakat göremedim.

Hangi okul?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hellsgate

quote:

Hangi okul?

Kabataş hocam.

• hocam bizim lisede de aynı durum var.Ama senin sınav senenmiş çok etkilemez bence aşağı yukarı herkes dönemini tanıyor.Birkaç kişiyi gözüne kestir onlarla takıl gerisi gelir.Bol şans
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Meslek seçimi hakkında
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam sınıfımızın sınav senesinde dağılması daha çok etkiledi aslında. Bir de karmalarının sebebi daha çok kişiyi tanımamızı istemeleriymiş. Kabataşlının birbirini tanıması ve birbirine güvenmesi lazımmış. Kabataşlılık böyle bir şeymiş güya. Lanet olsun keşke zamanında iyi bir puan yapıp girmeseydim diyorum şuan. İdare kötü, hocalar kötü, sınavlar zor, not ortalamalarına gelmiyorum bile. Dağıtmasalar birçok derece çıkartacak bir sınıftı fakat gene önümüze taş koymaya çalışıyorlar. Şimdi insanlar alışamayacak, sınav dönemine 1-0 geride başlayacaklar.

• Hocam okulu okul yapan zaten öğrencileri her yerde.Şimdi dürüst olalim maddi durumu kötü olan kaç öğrenci iyi bir lise kazanabiliyor? E yani herkes özel derse abaniyor haliyle.Güncel durum maalesef bu Ama Kabataş çok köklü bir lise eminim faydalanacak bir çok alanı vardır.En güzel ortamı zaten öğrenciler kendi arasında kurar.bu arada güncel puani 497.6 bir yuh çektirdi

Zamanında çok istemiş İstanbul olsun diye 3 puanla mi ne kacirmistim neyse hocam iyi çalışmalar boool verimli saatler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu tür "köklü" olduğunu her defasında vurgulayan ve bilinçaltlarına "biz köklü kurumuz" algısını sokmaya çalisan kurumlar neden hep böyle amatörce uygulamalar yapar doğrusu hiç anlaşılmıyor..

siz zorlayın hocam idareyi. hangi sinifin sizin icin iyi olacağını dusunuyorsaniz o sinifa gecmeyi bir kez daha deneyin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bakalım hocam artık okul açılsın bi' şeyler yapmaya çalışacağız. Herkesi toplayıp bir toplantı yapacaklarmış, orada bayağı bir dile getirilir bu konu. İdarenin sınıf değiştirme zorunluluğu var mı onu bir bilsem işler daha kolaylaşacak fakat yönetmelikte bir şey yazmıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.