Şimdi Ara

Sınıf belirleme sınavı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 hafta sonra final temel lisesinde sınıf belirleme sınavına giricem sizce ygs mi sorarlar yoksa 11 mi ? Daha önce bu tür bir sınava giren var mı (12ye geçtim)

• Ygs sorarlsr

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • UP

• Ygs yaparlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Üşengeçadam0 -- 1 Ağustos 2017; 21:39:44 >
  • ben sene başında girmiştim bizden bir önceki senenin sınavlarıydı müfredat eskiydi muhtemelen size de bizim bu senekilerden yapılır

yazık olmuş finale gitmişsin allah kurtarsın
  • antinikuntini A kullanıcısına yanıt
    bu senekiler derken 11 mi ? hangi şubedesin , naptilar sana

• m.arda99 M kullanıcısına yanıt
    bu sene mezun oldum yani 2016 da kaydolmuştum dershanelerine gittim leş kitaplar kaynaklar denemeler hocalar (birkaç tane iyi var) çöp yani çöpp
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekonometri tek ders sınavı
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • antinikuntini A kullanıcısına yanıt
    lys kac yaptin

1442
  • başka fikri olan yok mu

• Ben 8 yıldır finalde olan biri olarak

Ygs yaparlar.Ve 40 ar soru olmaz.Daha az sorulu ygs sınavı olacak.Ve kolay olacak

• kaç sorulu oluyo hocam

• Seviye Tespit Sınavı olmasın o

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: comedyone

Seviye Tespit Sınavı olmasın o

aynı şeyin laciverti işte
  • 120 soruluk ygs yapacaklar ama f*nale giderek çok büyük bir hata yapmışsın forumda o kadar konuşuldu bunlardan uzak durun diye giden bin pişman kurtulma şansın varsa düşünmeden ayrıl oradan

• YGS olur hocam bir final klasiği...

• Dofuber D kullanıcısına yanıt
    böyle şeyleri de hep kayit yaptirdiktan sonra duyuyorum ne bahtsız adamim Genel olarak neyi kotu

Tecrübeli birkaç hocaları vardı onlarda devlete geçti öğretmen kadrosunun yarısı stajyer daha üniden yeni mezun olmuş en basit soruları bile çözemeyen tipler.

Yayınları ve denemeleri aşırı kalitesizdir 2 satırlık problem soruları sorarlar sürekli hatalı ve eski müfredat soruları çıkar aylık dergileri hepten komedi zaten saman kağıdına baskı ve 30 yıl öncesinin soruları hep.Eski bir final dergisiyle bu senekini karşılaştırırsan büyük çoğunluğu aynıdır.

Öğretim kadrosu ve idaresi adamına göre muamele yaparlar hocalardan özel ders alırsan kral olursun yoksa yüzüne bakmazlar üstelik kendilerinden özel ders alan öğrencilerini geçersen sana sistematik olarak baskı yaparlar.

Telefondayım diye uzun yazamadım anlatılacak çok şey var daha özetle f*nal pişmanlıktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dofuber

Tecrübeli birkaç hocaları vardı onlarda devlete geçti öğretmen kadrosunun yarısı stajyer daha üniden yeni mezun olmuş en basit soruları bile çözemeyen tipler.

Yayınları ve denemeleri aşırı kalitesizdir 2 satırlık problem soruları sorarlar sürekli hatalı ve eski müfredat soruları çıkar aylık dergileri hepten komedi zaten saman kağıdına baskı ve 30 yıl öncesinin soruları hep.Eski bir final dergisiyle bu senekini karşılaştırırsan büyük çoğunluğu aynıdır.

Öğretim kadrosu ve idaresi adamına göre muamele yaparlar hocalardan özel ders alırsan kral olursun yoksa yüzüne bakmazlar üstelik kendilerinden özel ders alan öğrencilerini geçersen sana sistematik olarak baskı yaparlar.

Telefondayım diye uzun yazamadım anlatılacak çok şey var daha özetle f*nal pişmanlıktır.

ben de sırf kitapları sağlamdır diye finale gittim Dışarıda satilan final kitaplarini da veriyorlar dimi

• Allah kurtarsın

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.